Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי כי ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתי הכוללת רסיבר ורמקולים.

התקציב: 2500 ש"ח.

אני יודע שהתחום הזה כמעט אינסופי וככל שהתקציב עולה כך האיכות עולה אך כהדיוט בתחום אסתפק במקסימום שהתקציב שלי מאפשר.

מבחינת מותגים לרסיבר,

ראיתי כמה אופציות מעניינות מבית הרמן קרדון, אוניקיו וימהה בטווח של 1000-1600 ש"ח כשהנתונים שאני מכיר וחשובים לי הם: לפחות 3 כניסות HD , הספק נורמאלי ויכולת לשדר מכשירים שמחוברים גם ללא הדלקת הרסיבר .

למכשיר יחוברו בנתיים : מחשב וממיר HD של הוט ובחיבורים רגילים DVD וסוני 2.

מבחינת רמקולים,

יש סט של JBL או של ימהה ,שניהם ב1000 ש"ח.

מה הייתם ממליצים לי במגבלות הללו?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתנצל על ההקפצה.

יש למישהו תובנות?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

ממליץ לגשת לחדר השמעה שיש בו מבחר רמקולים ורסיברים בתקציב לך.

בגדול, השמות של רסיברים נשמעים טוב, אבל כל אחד והאוזן שלו..

תיקח איתך דיסק אהוב \ כמה דיסקים מסגנונות שאתה בדרך כלל שומע, ותהנה מכמה שעות של השמעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במחירים האלו הרסיברים יהיו כמעט ללא הבדל - תיצמד לחברות הגדולות , אחריות ופיצ'רים שאתה צריך בעיקר.

ולשמוע מוזיקה על סט סאטליטים של 1000 ש"ח... גם יהיה חוויה מעניינת. אני הייתי לוקח דווקא סרט אקשן טוב עם קצת סראונד ולא הייתי מצפה מסט בסדר גודל הזה להוציא חוויה טובה במוזיקה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ההמלצה הגורפת שלי - לקנות משומש ולקנות זוג קדמיים רצפתיים.

לא להבהל מהמחירים שאנשים מפליצים ביד2, מוצר אודיו משומש שווה כחצי ממחירו כחדש, אז להתמקח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

+1 להמלצה מעלי.

יש לי סט סאטלייט של JAMO די משובח אבל החור בתדרים בינוניים הביא אותי לקניית זוג נוסף של רמקולים רצפתיים משומשים וסנטר נורמלי. גם לרסיבר יש הרבה משמעות.

פורסם

תודה על העצות.

האמת שמאחר והקצבתי עד 4K ש"ח (שגם אותם היה לי קשה להסביר לאישה) אני קצת מוגבל. בתקציב הזה אמור להיכנס: רסיבר, סט רמקולים וHTPC.

בגזרת הHTPC ארז thewolf דואג לי והוא צפוי לעלות בין 1500-1800 ש"ח. ( ההצפות בתאילנד עושות לנו חיים קשים).

לגבי הרסיבר והרמקולים,

עשיתי היום סיבוב ברשתות הגדולות והאמת פשוט בזיון. אף אחד מהמוכרים לא באמת מבין בזה.

לכן, בדקתי נתונים יבשים ואיתרתי את האופציות הבאות:

רסיבר:

הרמן קרדון AVR156: כרגע במחסני חשמל במחיר של 1300 ש"ח. מבחינת נתונים יבשים יש כל מה שאני צריך. חסרונות: גדול מעט לטעמי, אחריות שנה אחת ובמצב שהרסיבר סגור אותות המכשירים המחוברים אליו לא יעברו לטלוויזיה (פתיר אבל מעצבן).

הרמן קרדון AVR 158: בעולם הקולנוע 1700 ש"ח (עד לפני שניה במבצע 1500 ש"ח- ממש מרגיז אגב). אותו עניין כמו ה156.

ימהה HTR3063: במחסני חשמל 1600 ש"ח. אחריות 3 שנים, נתונים בסדר ואפילו יש 4 חיבורי HD שזה נחמד. גם כאן המכשירים המחוברים לא ישדרו ללא שימוש במגבר. מאוד אהבתי את הגודל שלו.

ימהה HTR6240 : במחסני חשמל 1790 ש"ח. לטעמי לא מצדיק את התוספת.

אוניקיו S309/S308: הדגמים, שניהם, סביב 2000 ש"ח. מאוד אהבתי, יש כל מה שאני צריך, 3 שנים אחריות , עיצוב יפה וים של חיבורים והגודל מעולה. החיסרון: יקר לי.

מבחינת רמקולים:

-JBL SCS200.5 בעולם הקולנוע: 1000 ש"ח. ברמת העיקרון נשמעים לי בסדר.

ימהה NSP 270: עולים 500 ש"ח במחסני חשמל , מכיר את הדגם ואצל אחי נשמעים בסדר.

PURE ACUSTIC: עולים במחסני חשמל 1200 ש"ח. לא מכיר אותם.

יש מליון דגמים לרסיברים עם מליון ואחד סדרות.

אני לא רוצה להתפשר מידי אך מעדיף לא לחרוג מ2500 ש"ח לרסיבר+רמקולים.

אני לא מעוניין במשומש ,כי כל העניין זה קצת להיתפנק ובא לי "לקרוע את הניילונים".

כמו כן, יש מגוון אופציות נוספות באינטרנט ואף חלק מהדגמים שהצגתי כאן במחיר מעט יותר זול, אך רוב החנויות מת"א שלשם אני לא מגיע ונסיעה במיוחד מורידה את התועלת ומהזמנה באינרנט אני חושש.

מה דעתכם?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

1. לדעתי תוכל להתפנק הרבה יותר על רמקולים משומשים. אמנם אתה לא קורע להם את הניילון, אבל הם יתנו תמורה גבוהה משמעותית. אם תקח את העצה הזאת, וגם את העצה השנייה (ע"ע 2.) ההבדל יכול להגיע לשינוי בסדרי גודל רציניים.

2. לוותר על הרעיון של הסראונד וללכת על 2 מדפיים או רצפתיים, ותוכל (למרות שקצת מיותר לדעתי) להוסיף סאב לכל הסיפור.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בן, לפני כמה חודשים גם אני הייתי במצב שלך, רק שאצלי זה היה לחדר, לבסוף קניתי במחסני חשמל רסיבר של Sherwood, היה במבצע בזמנו 1,000 ש"ח.

סט רמקולים PURE ACUSTIC (ממליץ בחום!), האמת אני מאוד מרוצה מהתוצאה. הרמקולים היו הקנייה הכי טובה :-)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני לא מעוניין במשומש ,כי כל העניין זה קצת להיתפנק ובא לי "לקרוע את הניילונים".

בן.

אני יכול להמליץ לך לחפש את אולם התצוגה של היבואן ולהגיע לשם, אולי תוכל לרכוש את הסט שאתה מעוניין בו או סט טוב יותר מתצוגה במחיר מוזל.

גם תקבל מחיר מוזל וגם תקרע ניילונים.

זה בדיוק מה שעשיתי עם המערכת שלי, קניתי את כל הרמקולים מתצוגה, קיבלתי אחריות מלאה, קרעתי ניילונים ושילמתי 30% פחות ממחיר המוצר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה ואני אבדוק את נושא מחסני היבואן.

מהאופציות לרסיברים שהעלתי,

מי מהם עדיף לדעתכם או שההבדלים זניחים ופשוט ללכת על מי שיוצא לי הכי זול?

המבצע במחסני חשמל על הAVR156 הוא עד מחר.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
אני יכול להמליץ לך לחפש את אולם התצוגה של היבואן ולהגיע לשם, אולי תוכל לרכוש את הסט שאתה מעוניין בו או סט טוב יותר מתצוגה במחיר מוזל.

גם תקבל מחיר מוזל וגם תקרע ניילונים.

זה בדיוק מה שעשיתי עם המערכת שלי, קניתי את כל הרמקולים מתצוגה, קיבלתי אחריות מלאה, קרעתי ניילונים ושילמתי 30% פחות ממחיר המוצר.

דיברתי עכשיו עם אולם התצוגה של SGE שמייבאים את ימהה. הרבה שירות לא קיבלתי ובעיקר תשובה של אם בא לי שאבוא לשם. הבעיה שזה מצריך נסיעה מיוחדת לת"א.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

אם אתה כבר מגיע לת"א - הייתי נוסע לחנות כמו פיוצ'ר - שמתמחה בקולנוע ביתי ונותנת שירות מעולה (אבל יש מצב שהתקציב הבסיסי שלך יהיה גבולי קצת שם).

המחירים והשירות טובים משמעותית מאוד מחנות יבואן (שלרוב נצמדת למחירי מחירון) וכך גם הידע הטכנולוגי ומגוון הפירמות בחדר הדגמות.

(גם אני וגם המשפחה קנינו שם טלוויזיות ומערכות קולנוע ביתי לאחרונה - מומלץ מאוד מאוד בחום)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה כבר מגיע למרכז תעשה טיול לסטריאו סטאר בפ"ת.

את המערכת שלי קניתי מהם (רסיבר ימאהה וסט רמקולים של קנטון) והייתי מאוד מרוצה מהשירות.

הסבירו לי כל מה שהיה חשוב להסביר ושימשו כמורה נבוכים עבורי.

הם נחשבים לזולים יחסית לאזור המרכז כי הם עובדים בכמויות גדולות.

אגב, מניסיון בסופו של דבר מנצלים בערך 50% מהיכולת של המערכת...אבל תמיד טוב לדעת שיש אופציה לפוצץ את הבית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר,

קלעת מאוד להלך הרוח שלי.

לגבי נסיעה לת"א בשביל העניין. לטעמי, בטווח המחיר שלי ולאור עלות הדלק בנסיעה, לא תהיה תועלת בכך.

כרגע האלטרנטיבות הצטמצמו ל-3:

1. הרמן קרדון AVR156:

1300 ש"ח במחסני חשמל עד מחר. ההספק נמוך מהימהה שתיכף אציג ועומד על 95W לערוץ אך מאחר ואני הולך על סטלייטים ,המוכר במחסני חשמל אמר לי שההרמן הנ"ל עדיף כי הוא יודע למנוע עיוות טוב יותר.

2. ימהה HTR3063:

1500 ש"ח במחסני חשמל אחרי הנחה. 3 שנים אחריות. אותם נתונים פחות או יותר כמו ה156 של הרמן אבל לדעת המוכר שם ההרמן יהיה עדיף עם הסטלייטים למרות שההספק לערוץ 100W כאן והוא גבוה יותר.

3.דנון AVR591:

1500 ש"ח בעולם הקולנוע במבצע. אותם נתונים פחות או יותר. 3 שנים אחיות של ניופאן. הספק לערוץ 110W.

לכאורה נראה לי שההרמן קרדון הוא איזון טוב בין השלושה אבל אני לא סגור על עצמי וצריך להגיע להחלטה עד מחר לאור סיום המבצעים שעל הפרק.

הרמקולים יהיו פיור אקוסטיק או JBL שעלות שניהם 1000 ש"ח.

תודה לעוזרים,

בן.

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...