Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סיאט לאון 1.8 TSI DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגביי סיאט לאון גיר DSG, אמרו לי מוסכניקים שיש לכל סיאט לאון 1.8 DSG שנייה או שלישית בעיות בגיר, עכשיו זה כבר מבלבל אותי אני לא יודע מה לקנות חשבתי בהתחלה על הונדה סיויק החדשה מנוע 1800 שנחשב מאוד אמין וגם שוק מאוד חזק.

כאמור אמרו לי שהגיר שלה עובד ללא שמן וזה די מפחיד הוא מתקלקל לעתים קרובות והגיר לא עדיין הכי טוב שיש.

מה לעשות ? תודה לעונים :)

פורסם
חשבתי להגיב אבל החלטתי שאין לי פשוט מה להגיד.

מה הכוונה? אז למה הגבת?

לי אישית נשמע הזוי שכל רכב שלישי יהיה תקול.

פורסם
מה הכוונה? אז למה הגבת?

לי אישית נשמע הזוי שכל רכב שלישי יהיה תקול.

די תפסיק כבר אתה מרגיז.

ואתה צודק זה באמת הזוי והמבין יבין !!

פורסם
לגביי סיאט לאון גיר DSG, אמרו לי מוסכניקים שיש לכל סיאט לאון 1.8 DSG שנייה או שלישית בעיות בגיר, עכשיו זה כבר מבלבל אותי אני לא יודע מה לקנות חשבתי בהתחלה על הונדה סיויק החדשה מנוע 1800 שנחשב מאוד אמין וגם שוק מאוד חזק.

כאמור אמרו לי שהגיר שלה עובד ללא שמן וזה די מפחיד הוא מתקלקל לעתים קרובות והגיר לא עדיין הכי טוב שיש.

מה לעשות ? תודה לעונים :)

נראה לך הגיוני?! אם באמת היה ככה פולקסווגן היו פושטים את הרגל ובמקום זה הם בדרך להיות החברה הכי גדולה בעולם. נדמה לי שלא מזמן פורסם שנמכרו מיליון וחצי מכוניות עם הDSG 7. נראה לך שחצי מליון מהם התקלקלו?! היתה פורצת מלחמת עולם. יכול להציע לך שני דברים - לאון 1.8 תגרום לך הרבה נחת והמוסכניקים שמעבירים לך אינפורמציה הזויה יעשו לך צרות. תקנה סיאט ותחליף מוסך.

פורסם

לא מומחה ל-DSG, אבל כמו שאמרו כאן, אם היו צריכים להחליף את כל תיבות ה- 7-DSG, פולקסווגן הייתה פושטת רגל. יש אולי בעיות פה ושם מעבר לרגיל, אך זה מכוסה בשקט במסגרת האחריות. לאחר התיקון, אנשים כבר לא מתלוננים.

לגבי הלאון עצמה, יש לה אולי סוג של תדמית ספורטיבית כמו שהיה להונדה בעבר, אך זו לא מכונית ספורטיבית, אלא מכונית טובה עם מנוע נפלא וגיר טוב שאף מתחרה לא מסוגלת להציע בתג המחיר שלה (כמובן שאף אחד לא משלך מחיר רשמי).

פורסם

הלאון נחשבת משפחתית שהדבר האחרון שחסר לה זה כח, כך לפחות אני מפרש את הרכב הזה.

אגב פותח האשכול מדבר על לאון 2009 והוא נמצא לפני רכישה, ככה שאין אחריות.

פורסם

אתה מפחד יותר מידי.

לגבי הלאון ובכלל כל קונצרן VW, אני לא מתלהב מהם, לא מצאתי בהם כלום, חוץ מטכנולוגיה חדישה, שלצערי ולצער רבים, יש לטכנולוגיה הזאת תקלות. (אי אפשר להשתיק את זה, כל כמה ימים עוד בעל גיר DSG פותח אשכול.)

לגבי ההונדה, תראה, זה חברה עם הסטוריה ארוכה וטובה מאוד, מכוניות אגדיות (סיוויק ואקורד שנות ה90), עם בסיס מעולה לשיפורים, אמינות בצורה מטורפת, די יקרות.

גם שאני לא מת על יפניות, בהחלט יש להם מהנדסים מעולים, קח כדוגמא את ניסאן\טויוטה\סובארו, רוב הדגמים שלהם היו אמינים וטובים, שים דלק וסע.

אני מסיפורים ששמעתי, הסיויק 1.8 החדשה היא סוסה, פשוט דורש להדביק בה את הדוושה. (זה לא בא טוב בצריכה, אבל יש לה צריכה סבירה יחסית.)

עוד משהו, אני מכיר בחור שאוהב לראות את העשן של הצמיגים, הוא שם R מדרדר קצת אחורה, שם N ומעלה טורים ל3-4 אלף, וזורק לD, מחזה יפה אבל באמת כואב לי הלב לראות אותו הורס הונדה.

ודרך אגב, אין לגיר שום בעיה, כמו חדש.

אתה בטוח שאין שם שמן בגיר של הסיויק? (למיטב ידיעתי זה לא רציף).

פורסם

הייתי עם אילן (פותח האשכול) במוסך מורשה וביררנו לגבי הרכב, איך זה הגיוני שב25K כבר הוחלפו מצמדים + צינור טורבו בגלל חור?

המצמדים הוחלפו בגלל רעידות בתחילת נסיעה, ואני שואל את עצמי איך רכב חדש אחרי בסה"כ 25K עושה כבר בעיות בגיר?

נפלנו על רכב לא משהו? היועץ במוסך מורשה טען שיש טעם לעשות לרכב בדיקה.. אבל אחרי שדברים כאלה הוחלפו זה נשמע הזוי.

מה דעתכם? לחפש אחת אחרת? או שבאמת בסיאט החלפת מצמדים זה תהליך שגרתי?

פורסם

הסיאט לאון רכב מצויין לטעמי

רכב במחיר זול יחסית (לגבי השוק שלא אני לא כל כך בטוח)

מפיק תוצאות פנומנליות לרכב משפחתי - מי שהגיב למעלה שמדובר ברכב חלש - לטעמי טועה

ובגדול - אם משפחתית שעושה 7.8 למאה במנוע 1800 מדובר ברכב חלש אז קטונתי.

את הרכב הזה אני באופן אישי רציתי לרכוש - אך לאחר בדיקות מרובות רכשתי רכב אחר.

לגבי הגיר - גם אני שמעתי עליו חוות דעת רבות, אך חוות דעת סופית לצערי לא הייתה

למיטב בדיקתי בנושא (לפחות ממה שהבנתי) גיר בן 2-3 שנים לא צפויות בעיות (תמיד ישנם חריגים)

הDSG7 לא הגיר הכי מוצלח שפולקסווגן ידעה .. וצפויות בה בעיות עתידיות - השאלה הטווח אותו אתה

מעוניין כי הרכב יעמוד לרשותך.

בכל אופן לטעמי מדובר ברכב מדהים ... מלבד נושא הגיר שנשאר בסימן שאלה (?) ... רכב משפחתי

בעל איכות נסיעה מפנקת וחזות ספורטיבית ... מרווח .. העיצוב הדשבורד קצת משעמם ... אך עושה רושם

של רכב רציני.

(בכל אופן לא ניראה לי שכל כך עזרתי לצערי)

פורסם

אין ספק שהרכב מאוד מהיר נסעתי עליו אבל הבעיה היא שאני צריך את הרכב לפחות ל5 שנים אז זה טיפה פוגע באמינות של הרכב.

עכשיו ידוע גם שהשוק הגרמני יורד יותר משל היפני ונגיד שבעוד 5 שנים אני ירצה למכור את הרכב הוא יעלה בסביבות ה50K לעומת הונדה שתהיה על הכביש 10 שנים והמחיר יהיה גבוה יותר.

פורסם

אתה הורגת אותי... אתה הורגת אותי.

בן אדם, איש יקר, תבין דבר מאוד חשוב, אתה הולך לשלם כ150.000ש"ח.

וכל מה שמעניין אותך, זה, כמה זה יעלה עוד 5 שנים.

אתה מסרב לראות דברם הכי כפים וטובים שיש בפניך.

אתה הולך להיות בראש שקט בגלל רכב חדש באחריות.

אתה הולך להנות מרכב חדש דנדש, מתקדם מאוד טכנולוגית, ונוח מאוד, יפה מאוד, ועוד מאוד הרבה דברים.

אתה רוצה לרכוש רכב חדש בניילונים, רכב שכולל אחריות מכיפה ל 3שנים כן כן... 3 שנים (רצון טוב של החברה, שמעת פעם)???

לא משנה מה, לא משנה איך, וגם אם, הולך לך משהו בזמן האחריות, אתה מכוסה.

גם אחרי 3 שנים כמו כל רכב, חלק מחלקים מגעים לסוף חייהם עקב בלאי טבעי, ונדרשים להחליפם, וכאן מתחילה הבעיה.

בדרנים שבינינו עושים קומבינות, במקום צינור מקורי ב500ש"ח, שמים באנד ב50 אגורות, ואז הולך מנוע, כי צנרת קירור התפוצצה בנסיעה. ולטענת בעל הרכב, הכל היה תקין, ולא חסכו בטיפולים. ושרכבים גרמניים חרא, ולא אמינים, וכו...

אבל בסופו של דבר, ואחרי הכל אשם היה אותו באנד, ובעל הרכב שחשב שהוא געון, והיצרן דביל שלא חשב לשים שם סתם באנד, הרי הכל היה בסדר פקר זמן מסויין. חחח... זה פשוט לא יכול להיות שזה באנד, לא יכול להיות.... חחחח (ככה הוא אמר)

אני בעל סיאט (רביעית במספר) ובעל גרמנית (שישית במספר) מתוך כ(עשרה רכבים) שזכיתי פעם לקנות, או להיות הבעלים ב6-7 שנים האחרונות.

לא פעם אחד הייתה לי בעיה שהצתרכתי לשלם סכום די מכובד עבור תיקון, גרמניות לא היו ברשימה כלל.

אפילו פעם לא.

רק טיפולים, צמיגים, פינוקים כמו השחרה, פוליש וכו... וזהו.

ויפניות שהיו (סובארו, מיצובישי) גמרו אותי, ושתו לי כל הדם.

רכב קודם (איביזה חדשה) נגנבה לי מתחת לבית, לפני כחודש וחצי.

עד אז נסעתי עליה כ45000ק"מ, בשנתיים וחצי על הכביש, אגב חשוב לציין שאני גר בירושלים, ועובד מחוץ לעיר, אז עליות וירידות זה דבר רגיל.

הרכב לא עשה בעיה אחת, חוץ מכמה דברים שאני גרמתי להם להתקלקל :-)

עכשיו רכשתי לאון חדשה, לפני יומיים קבלתי אותו, איזה תהנוג האוטו, עברתי מ1.6 ישן, ל1.8TSI, איזה אוטו איזה אווווווטטטוווווו.

אני מאוד ממליץ לך עליו, רק כמה דברים:

תבדוק עליות ביטוח, אותי הפתיעו, ולא לטובה, יקר מאוד.

רמת מיגון, אותי דרשו להתקין קודן עם עלוקה, אך קודם, בסוכנות במהלך הזמנה, אמרו שלא צריך קודן, ומספיק איתורן SAVE.

לקחת דגם ברמת גימור מפוארת, כל כך הרבה תוספות מגניבות, אני מאוד מרוצה מחבילת EXCELENCE.

צבע לטעמך, אני לקחתי שחור, כי .... כי לא היה שום דבר אחר בהספקה מיידית. רציתי לבן או כסף, בלבן לאון מהמם, אבל זמני הספקה בעיתיים.

לבדוק טוב טוב במעמד קבלת רכב, אני פספסתי כמה דברים, ועכשיו צריך לבוא אלהם, לבזבז זמן יקר, עד שהם מסדרים הכל, כמובן כהתקשרתי אלהם להגיד על בעיות שגיליתי, הם היו נחמדים ועדיבים מאוד, וניסו כמה שיפה לסגור את הפינה. (לא עובדים אצלי כפתורי ווליום מההגה, על המסך של המערכת לפעמים מופעים 2 פסים לבנים של פיקסלים, ועוד משהו לא זוכר כבר) הכל כאילו בקטנה, אבל מציק.

ביום רביעי יש לי תור לרופא משפחת סיאט :) נלך לקבל אנטיביוטיקה.

ידידי היקר, לך על האוטו, אתה תהנה ממנו לפחות 3 שנים, ואז תימכור, או תעשה טרייד אין, ותיקח דגם חדש, הכי טוב, הכי פשוט, הכי דוד הכי טוב. חחחח....

בהצלחה בקניה, ותתחדש.

פורסם

אולי לא פירטתי מספיק אבל אני לא קונה רכב חדש מהחברה, אני קונה רכב של שנתיים שלוש על הכביש ולכן זאת הבעיה שלי עם הלאון אני לא נוהג להחליף כל 3 שנים רכב לכן אני מחפש שיהיה לי לפחות ל4-6 שנים.

פורסם

אבל הוא לא רוצה לרכוש רכב חדש אלא רכב בן 3.

בכל מקרה, תיבת הDSG לא היתה מטרידה אותי יתר על המידה.

החליפו מצמדים כי היתה תקלה.

השאלה אם היו תקלות נוספות?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...