Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה כמו אקורד.

או מה שלפחות היה פעם אקורד. כל מה שנשאר שלם לגמרי ברכב היה מכסה תא המטען.

מפחיד לחשוב באיזה מהירות נסעו ובמה פגעו שגרם נזק כזה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

ישה, אני לא מבין אותך, מה יצאת פתאום נגד ה"אפלייה" של מגזרים או צבעי עור מסויימים.

לגבי היותם עארסים מטומטמים - כנראה זה נכון. ויודע מה? מזל שכך זה נגמר ולא שגרמו לאחרים נזק חמור יותר. תאר לך שבינך או נכדיך היו ברכב, והמטומטמים האלה היו נתקעים בהם, וכתוצאה מכך, "רק" ראשו של הנכד שלך היה מוטח בדלת...

לא צבע העור הוא שקובע אלא ההתנהגות. עארסים מטומטמים וחצופים, שרק קארמה "טובה" במיוחד יכולה לגמול להם על מעשיהם כדבעי.

רחמי כאן הם אך ורק לנוסעים של הדייהטסו, שלהערכתי לא הבינו מה פגע בהם. רק בנס לא נהרגו גם הם. במקומם הייתי תובע את הנהג ו/או עזבונו אם לא יישאר בחייים (שזו תוצאה לאו דווקא שלילית, רע ככל שזה נשמע, כי הוא עוד עשוי לנהוג שוב בעתיד...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מקרה מצער מאוד, אך מי שנמלט במהירות גבוה חוצה רמזורים אדומים בתוך שטח עירוני ולא חושב על התוצאות כנראה ישא בתצאות,

במקרה הזהתוצאות מצערות ביותר.

נהג פצוע אנוש, חברו שנהרג במקום, משפחות שחרב עולמם, ונהג שיתעורר יום יום למציאות שחורה עם המחשבה על כך שרצח את חברו במו ידיו.

החלק "המשמח" הוא שאף אדם /הולך רגל שאינו קשור לאירוע לא נהרג.

אני בטוחה שרבים כאן בפורום נעצרו לביקורת על ידי המשטרה, אבל לאף אחד לא עלתה המחשבה להמלט מהמקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהג פצוע אנוש, חברו שנהרג במקום, משפחות שחרב עולמם, ונהג שיתעורר יום יום למציאות שחורה עם המחשבה על כך שרצח את חברו במו ידיו.

ל'

אני חושב שאת טועה. אולי שנה, שנתיים, יגיע לאזכרה, ילך לטיפול פסיכולוגי (לא מאמין, אבל אולי). ואחרי זה יעבור לו. זה לא אב ולא ילד, וגם על זה מתגברים וממשיכים. רק כסא גלגלים (או נזק תמידי אחר) יעזור לו לזכור. האמפטיות של אנשים לרחם עליו כי הוא "איבד" חבר, היא פשוט לא במקום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אקורד שנים 95-99 דגם רגיל שנוסע פה בכבישי הארץ ויש עוד כמוהו, לא משופר ולא כלום.

לא אתייחס כלל וכלל לעניין התאונה, אני רק יכול לומר לכם שמי שמלין נגד השוטרים עושה את זה סתם, תאמינו לי שיש לשוטרים הרבה ניסיון והם יודעים טוב מאוד לזהות את מי שהם עוצרים

(גילוי נאות, אני נוסע ברכב שאין מצב לצאת איתו מהבית ולא להעצר בדרך ע"י איזה כחול, 98% מהשוטרים מחליפים איתי מילה וממשיכים הלאה, ה2% הנותרים גם מבקשים הצגת מסמכים)

תהיו בסדר הכל יהיה בסדר, בוודאות.

(יש לי גיליון תנועה מאוד לא נקי, וכל עבירה שהורשעתי בגינה הייתה מוצדקת, בחיים לא "עשו לי סתם", אפילו במחסומים יזומים הם לא עוצרים סתם, אלא רכבים שיש עליהם סטיגמות כגון הונדה/גולף/איביזה/שאר ירקות לצעירים)

שיהיה לנו שבוע שקט וכבישים נקיים

גם אתה נסעת בפזו 505 :)))

פורסם
אני חושב שאת טועה. אולי שנה, שנתיים, יגיע לאזכרה, ילך לטיפול פסיכולוגי (לא מאמין, אבל אולי). ואחרי זה יעבור לו. זה לא אב ולא ילד, וגם על זה מתגברים וממשיכים. רק כסא גלגלים (או נזק תמידי אחר) יעזור לו לזכור. האמפטיות של אנשים לרחם עליו כי הוא "איבד" חבר, היא פשוט לא במקום.

שלא תהיה אי הבנה, אין לי כל רחמים אליו, הוא הביא את עצמו למצב הפסול הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אין ספק כותבים נאורים שהתעלתם על עצמכם, והמצאתם תורה חדשה בקרימינולוגיה.

זיהוי תכונות אנשים (ערס לשיטתכם במקרה שלנו ) על פי תמונות. נקווה שתפתחו אותה ותקבלו את פרס נובל לטפשות.

אין צורך להיות קרימינולוג כדי להבין שמדובר בבהמה ולא באדם בר דעת (בריחה משוטרים,רמזורים אדומים ושות').

הצדקנות הדיבילית הזו מיותרת במקרה הזה.

פורסם
אין צורך להיות קרימינולוג כדי להבין שמדובר בבהמה ולא באדם בר דעת (בריחה משוטרים,רמזורים אדומים ושות').

הצדקנות הדיבילית הזו מיותרת במקרה הזה.

ישה בהחלט צודק, והשרשור הזה רווי בגזענות כמעט סמויה, הרי אתם משתמשים ב"ערס" כמילת קוד מוסכמת למזרחי,

והצביעות שלכם ממריאה פה לשיאים, קחו לדוגמה את השרשור מלפני שנתיים על ה 911 שהתרסקה איפשהו

עמוק בטריטוריה הלבנה ע"י בן-טובים (קרי אשכנזי) ופגעה בנוסעי מאזדה פשוטה, אף אחד (סרוניס, פרנקוס למשל ) משום-מה לא העז לקרוא לנהג רכב האלים ערס.

בז'רגון החדש אתם נקראים גזען 2.0

ציטוט:

"נגד ביקורת השפה: ערס זה לא מילה גסה

הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא שבניגוד לקודמיו, שעדיין גמגמו אל מול הביקורתיות המזרחית, הגזען 2.0 כבר לא מפחד לומר "ערס". במקום לקבור את המילה הזאת, הוא פשוט מנטרל אותה לכאורה וטוען שהיא לא קשורה למזרחים ("מזרחים או אשכנזים… ערסים בדיוק כמו כל השאר"). היא בסך הכל מסמנת התנהגות גסה וולגרית, שלא קשורה לשום עדה. הנדלמן סמית אפילו מגדיל ומייחס אותה לביבי וליברמן, שהם בהחלט לא מזרחים.

ההיפוך משיג את נצחונו בכך שכעת, מי שיטען ש"ערס" הוא כינוי גנאי למזרחים יהיה הוא עצמו עצמו זה שמייחס את הוולגריות למזרחים ויתויג כגזען. ההיפוך אמנם מבריק מבחינה רטורית, אך בסופו של דבר משולל יסוד. הדבר דומה לשימוש במילה "כושי": רבים טוענים כי זו אינה מילה גזענית, אלא בסך הכל מילה תנ"כית שהשימוש בה הורחב כדי לסמן את כל שחורי העור. עובדה, בשנותיה הראשונות של ישראל אף אחד לא ראה בה כינוי גנאי. אולם להוציא מבוגרים מסוימים, שעבורם השימוש במילה הוא אכן ניטראלי, המילה היא בבירור גזענית. זאת מהסיבה הפשוטה, שהיא הפכה כזאת ברגע שהחל השימוש בה כתרגום של הקללה "nigger".

למילים אין משמעות קבועה. כמו ש"faggot" היא מילת גנאי להומואים, למרות שבמקור היא מתייחסת לחתיכת גחל, כך "כושי" היא מילת גנאי משום שזאת המשמעות המקובלת שלה, בלי קשר לשימוש המקורי. עשו ניסוי: האם באמת תרגישו בסדר לקרוא לחבר/ה שחור/ה שלכם "כושי/ת"? אני חושב שלא. באותה מידה, "ערס" מתכוונת למזרחים משום שזהו השימוש המקובל בה. כך השתמש בה הנדלמן סמית במאמרו הראשון, כשלא חשש מביקורת. הוא "ניטרל" אותה רק כשהיה כבר בעמדת מגננה.

כמובן שאם מילים הן משהו שמשמעותו אינה יציבה, אפשר לטעון שמותר לשנות את משמעותן. לפי ניתוח זה, הגזען בעידן שאחרי הרב-תרבותיות לא מיתמם באשר להקשר של המילה "ערס", אלא עושה מעשה אמיץ ומשנה אותו. גם אם אתעלם מכך שבהקשר של מאמרו של הנדלמן סמית זוהי העלמת עין ברורה, הטיעון עדיין לא תקף. זאת מכיוון ששינוי משמעותה של מילה פוגענית הוא אכן מעשה אמיץ, אבל כשהוא נעשה על ידי הנפגע – לא על ידי הפוגע. הדגמה על השחורים באמריקה שוב תעזור: כמו שברור לרובנו למה מותר לשחור לקרוא לשחור אחר "ניגר" ככינוי חיבה, אבל ללבן אסור, כך צריך להיות ברור לנו למה מותר להוגים מזרחים להפוך את המילים "ערס" ו"פרחה" למקור של גאווה, אבל להנדלמן סמית אסור."

מציע לכם להסתכל היטב במראה ולהכיר בגזענות שלכם.

פורסם

אוי, שוב פעם מוציאים את שלטי ה-"גזענות"?

כשאני קורא למישהו ערס, זה בגלל ההתנהגות שלו ולא בגלל צבע העור והרקע האתני שלו.

לצערי גדלתי בשכונת מצוקה ושם היו לנו ערסים מכול הסוגים- מזרחיים, אתיופים, רוסים (אשכנזים משום מה לא היו בכלל שם) ככה שמבחינתי ערס יכול להיות כול אחד.

וכאן נכנסת הנקודה שאתם בוחרים להעלב בה, אבל רוב הערסים הם מזרחיים. ואל תתבלבל, לא רוב המזרחיים הם ערסים , אלא רוב הערסים הם מזרחיים, ועזוב עכשיו את הסיבות האנתרופלוגיות לזה.

אני לא חושב שכול מי שקרא לאותם בחורים ערסים, היה בהכרח אשכנזי.

זה מזכיר לי את הפעם שיהורם גאון(המזרחי יש לציין) אמר על המוזיקת המזרחית שהיא זבל שלא ברא השטן, ישר קפצו כולם והאשימו אותו בגזענות... מה לעשות שלפי דעתו זה מוזיקה גרועה, ורוב המוחלט של הזמרים הם מזרחיים.

פורסם

להאשים את הנהג ברצח! ולשוטרים כל הכבוד!

להרוג מישהו תוך כדי שאתה נוהג שיכור זה רצח בכוונה תחילה! לא לותר לנהג ולפרסם כמה שיותר הודעות, כדי להגביר את המודעות שמדובר ברצח!

ולהורים שמאשימים את המשטרה, גם העורך דין הכי טוב לא יוציא את הבן שלכם מאשמה! בושה וחרפה להאשים את השוטרים שביצעו את עבודתם.

פורסם
מצער שזו התרבות של המדינה שלנו ולזה הדרדרנו. כל ילד בן טיפשעשרה ששותה, חושב הוא רמבו במינימום וצאק נוריס במקסימום, וככה זה גם זולג לכביש, חושב שהוא איזה אבדאי ושומאכר, מתלהם, לוחץ על הגז ובזה זה נגמר. באמת מצער לראות ולקרוא דברים כאלה.

שוב הנהי והבכי על "המדינה"?

לא בדקת כמה מעשים כאלה קרו ביחס לאנשים שנעצרו וצייתו.

אז עם כל הכבוד גם אני "המדינה" ואל תחבר אותי עם פושעי כביש.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

dj_dani

אין לך מושג מהי הגדרת רצח אז רצוי שתשתוק.

ככל שאני יודע טרם נמסרה הודעה של המשטרה כי הנהג היה שתוי.

אז תשתוק פעם נוספת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נפתח כאן גן ילדים...

dj_dani

אין לך מושג מהי הגדרת רצח אז רצוי שתשתוק.

ככל שאני יודע טרם נמסרה הודעה של המשטרה כי הנהג היה שתוי.

אז תשתוק פעם נוספת.

איש איש באמונתו יחיה

פורסם
נפתח כאן גן ילדים...

כאשר מישהו לא יודע רצוי שישתוק

קרא כאן את כלל 5 מכללי הפורום

לא יודעים את התשובה בוודאות, אל תענו !

אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון ;

בד"כ, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים וגורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...