Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lamborghini's Sesto Elemento - מה זה מאחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נתקלתי בתמונה הזאת של Lamborghini's Sesto Elemento (האלמנט השישי?!?!) ומשגע אותי מה זה הדבר האדום המכוער הזה מאחורה איפה שבדרך כלל אמור לשבת האגזוז. מישהו יודע? תשחררו אותי מייסוריי :)

670x377Image.jpg?p=101102_03:05

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

זה פשוט מפני שהעיצוב רוצה לגרום לרכב להיות קטן יותר ממה שהוא יכול להיות ,

אם תשים לב תראה בגג את החורים שאמורים לייצג את עשרת הבוכנות .

אני אישית לא אוהב את זרם העיצוב הזה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
,

אם תשים לב תראה בגג את החורים שאמורים לייצג את עשרת הבוכנות .

.

וואללה, נראה כאילו מדובר בכני שיגור של חלליות המילוט של העכברים שרצים במנוע ומפעילים אותו.:lol:

GSovEscape1.jpg

החלק האדום מאחור בהחלט נראה כמו כיסוי אחורי של הדפרנציאל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חסר מפגר שיכנס בך מאחור והלך הגיר,

חוץ מזה - מה אנחנו מדברים על עיצוב ואורך כאילו שמחר אנחנו מזמינם כזאת חדשה מהחברה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

ללמבורגיני יש אידיאולוגיה היסטורית של חוסר התחשבות טוטאלית בכל מה שנמצא מאחורי הרכב.

למשל, בקונספט של הגיארדו ספיידר הם שמו מראה ש90% מהזמן מוחבאת ובקונטאש הם עשו חלון אחורי לגמרי לא פונקציונאלי שאי אפשר לראות דרכו כלום.

במקרה הזה הם שמו את הגיר מאחורה לגמרי.

ההסבר שלהם לאידיאולוגיה הזו הוא "אתה לא צריך להסתכל במראה בכל מקרה כשאתה בלמבורגיני כי אתה בכל מקרה הדבר הכי מהיר על הכביש".

פורסם

רק לי הרכב הזכיר בבון?

image.jpg?1256827582

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה לא חדש, יש לא מעט מכוניות בסגמנט הזה שהגיר מוקם הרחק מאחור, השיקול פשוט- להביא את המנוע כמה שיותר קדימה, כלומר מרכזי ככל הניתן על מנת ליצור רכב מאוזן, ואז בעצם יש תא נוסעים, מאחוריו מנוע ורק בסוף הגיר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה לא חדש, יש לא מעט מכוניות בסגמנט הזה שהגיר מוקם הרחק מאחור, השיקול פשוט- להביא את המנוע כמה שיותר קדימה, כלומר מרכזי ככל הניתן על מנת ליצור רכב מאוזן, ואז בעצם יש תא נוסעים, מאחוריו מנוע ורק בסוף הגיר.

אני חושב שבפעם הבאה הם צריכים לשים אותו על עגלת נגרר מאחורה וזהו - יותר אחורה מזה הם לא יגיעו :)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...