Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות בישראל תיבת מוזיקה בסיגנון דומה למה שבתמונה הרצ"ב.

חיפשתי לפי המילים -"תיבת מוזיקה", "מכונת שירים" וכל מיני ואריאציות נוספות ולא מצאתי.

יש בארץ משהו בגודל קטן של 13X8.

אני מחפש משהו בסיגנון של רהיט גדול שאפשר להציב בסלון. (פחות מצועצע ויותר רהיט).

ראיתי כזה בחו"ל בגובה של לפחות 1 מטר (אולי יותר) עם רוחב של לפחות 50 ס"מ.(שוקל לפחות 10 ק"ג)

המכשיר שראיתי ככל הנראה מנגן שירים מתוך דיסקים או מתוך רכיב זיכרון (ראיתי חיבור USB).

אם מישהו מכיר ויודע איפה ניתן לרכוש, אני אודה לו מאוד.

תיבת מוזיקה.JPG

מכונת שירים.JPG

פורסם

אתה מתבלבל בין תיבת מוזיקה/נגינה לג'וקבוקס.

מדי פעם יש כאלה בלוחות היד השנייה, אבל תמיד עם סיכון בצדן, משום שאין כל כך מי שיתקן אם משהו יתקלקל.

אין לי רעיונות פרקטיים, יש דברים שפשוט לא קיימים בארץ בצורה מסודרת. אולי בפורום אפסנאות יוכלו לעזור לך יותר.

פורסם

טוב, חיטטתי קצת באיביי, המחירים אסטרונומיים (יחסי לוינטאג' משנוצ השישים, כן?) בערך 4000$ וצפונה לגדולות, מה שאתה מחפש לפי מה שנראה שייך לחברת WURLITZER. בארץ מעבר ללוחות יד2, יש סיכוי למצוא בשוק הפשפשים. לדעתי גם יהיה יקר, ברמת העשרות אלפים. חיקויים אין לי מושג איפה למצוא.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

זה מתחלק ל-2: יש איזה שהוא קשקוש/זבל סיני מצוי שמופיע באופן אקראי בחוברות קופונים של כרטיסי אשראי

ולך תדע מה הוא שווה (או בעצם, שנינו יודעים מה הוא שווה)

ויש את הדבר האמיתי שעולה הון תועפות ומן הסתם אפשר להזמין אותו רק מחו"ל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כשאתה כותב: יש כזה בדיוק - משמע יש בדיוק את ה"רהיט" שמחפש פותח השירשור, עם מידות וגדלים דומים למבוקשו.

פותח השירשור כתב שהוא מחפש משהו בסיגנון רהיט ולא משהו מיניאטורי. מהסקרנות לחשב כמה יעלה, חיפשתי מידות ומשקלות ולא מצאתי.

לכן, אני מעיר את תשומת ליבו של פותח השירשור, לפני שמבצעים הזמנה, בדוק אם יש מידות ומשקלות ואל תסתמך רק על מה שכתב USHOP. יכול להיות שה"כזה בדיוק" הוא בערך עשירית גודל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אוקסימורון,

לאחר חיפוש ב-EBAY, מתברר שהקישור באמזון שצירף USHOPS, מציג את המוצר המינאטורי.

ב-EBAY רוב המוצרים שראיתי הם קטנים אבל מוצר אחד בכל זאת עונה לדרישות שלך והוא בגובה של כ-120 עם רוחב של כ-60 ס"מ.

המוקש הגדול הוא שמחירו מעל 1,000 דולר. אני מניח שאחרי משלוח ומיסים זה יהיה יותר מ-2,000 דולר.

http://www.ebay.com/itm/New-Crosley-jukebox-LED-lighting-cd-player-Ipod-dock-old-style-Coke-boxes-ava-/140642582829?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20bef3812d

.

jukebox cd player.jpg

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ראיתי מכונה כזו למכירה בחנות מיוחדת ברשפון. לא ביררתי מחיר, אבל זול זה בטוח לא היה שם :). בכל מקרה, אני מעריך את הגובה שלה בטיפה יותר ממטר וחצי.

• תוכן חדש...