Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

יש לי קורולה 98 שעד היום טופלה רק במוסך מורשה. יש לי טיפול "קטן" לעשות שכולל החלפה של שמן, פילטר שמן ואטם שמן, וכן פירוק גלגלים. במוסך המורשה רוצים 500 ש"ח.

יש כרגע קופון בגרופר במוסך "מרכז אמריקה" בצ'ק פוסט בדיוק על טיפול כזה ב-200 ש"ח.

אני חייב לציין שעד היום (הרכב ברשותי 3.5 שנים) לא היו שום בעיות ברכב בכלל, ואם זה בגלל הטיפול במוסך המורשה זה שווה לי כל שקל (דעתכם?)

ב"מרכז אמריקה" לא מחליפים אטם שמן, ובעל המוסך אמר לי בטלפון שאין צורך בכל טיפול להחליף ושהמוסכים הגדולים עושים זאת כדי לגרוף רווחים. (במצטבר) הוא גם ציין שזה עולה גרושים לבודד ושהוא מוכן להחליף לי בחינם - דעתכם?

בנוסף ציין שלקורולה בבדיקת הבלמים אין צורך לפרק גלגלים מקדימה אלא רק מאחורה.

ללכת על טיפול במוסך הנ"ל?

תודה רבה!

פורסם

אכן, בגלגלים הקדמיים שהנם בלמי דיסק ניתן לראות את מצב רפידות הבלם והצלחת (דיסק) אם אינם שחוקים ללא פרוק הגלגלים.

בגלגלים אחוריים שבהם יש בלמי נעליים (סנדלים) צריך לפרק גלגלים וטבורי גלגלים (דראמים) כדי לראות את מצב נעלי הבלם.

בברכה - רפי לין

בלמי דיסק.jpg

פורסם

תאמר לו גם שלא יחייב אותך על נוזל שמשות.....בקיצור,רוצה המלצה על מוסך טוב,תבקר במוסך רימון בקריית חיים=לא תתאכזב!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

עשיתי שם כמה טיפולים ותיקונים, שירות מעולה, מחיר לכול כיס. ממליץ לך בחום גם על המקצועיות של יוסי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...