Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום... אני חושב לרכוש בזמן הקרוב, פולו 1.4 ידני

עכשיו האוטו נשמע אחלה.. ובמחיר מצויין 88 אלף ש"ח

ואני בתור חובב רכב מושבע שרגיל ליהיות בסביבת מכוניות חזקות (Evo, Sti, GTI, Cupra)

אני ירדתי עכשיו מהאוטו הראשון שלי שהיה Citroen Zx Volcan מדהימה.. (למכירה דרך אגב :p)

אז בקיצור אשמח לקבל חוות דעת על האוטו בכלליות ועל הכוח שלו בפרט.. כי 85 כ"ס נשמע לי עגלה אמיתית...

סליחה על החפירה.. ותודה מראש על העזרה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני עכשיו באותה התלבטות, היום הלכתי לראות את הרכב והוא זהה לאיביזה שנגנבה לי..

אני יכול להגיד שאם אתה מחפש כוח אתה לא בכיוון, אם אתה מחפש רכב חדש על כל המשתמע מכך אז נראה שזו בחירה לא רעה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
גם אני עכשיו באותה התלבטות, היום הלכתי לראות את הרכב והוא זהה לאיביזה שנגנבה לי..

אני יכול להגיד שאם אתה מחפש כוח אתה לא בכיוון, אם אתה מחפש רכב חדש על כל המשתמע מכך אז נראה שזו בחירה לא רעה.

אני באמת מנסה להבין (לא בהתרסה אלא באמת שאלה תמימה) מה היתרונות של הרכב על הסקודה או האיביזיה שנמכרות ב70K, שהרי להוסיף מגנזיום ומערכת באופן פרטי לא יעלו לי כ18000 ש"ח, חוץ מהמראה וה"שם" יש עוד יתרונות לרכב?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני באמת מנסה להבין (לא בהתרסה אלא באמת שאלה תמימה) מה היתרונות של הרכב על הסקודה או האיביזיה שנמכרות ב70K, שהרי להוסיף מגנזיום ומערכת באופן פרטי לא יעלו לי כ18000 ש"ח, חוץ מהמראה וה"שם" יש עוד יתרונות לרכב?

אין בהן שום רע, הן פשוט עם האיבזור הבסיסי ביותר - מהריפוד במושבים, חור במשענת יד, רדיו רגיל וכל הגימור הפנימי פשוט יותר, לי אישית זה מתאים בתור רכב זמני לשבוע (כמו הפנדה החלופית שיש לי), ולא בתור הרכב הקבוע שלי, לגמרי שריטה שלי.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני לא מחפש אותו מטוס וחזק.. רק שואל אם ל85 כ״ס יש הרגשה של אוטו חלש בהשוואות למזדה 3 1.6 לדוגמא.. הגרסה הידנית כמובן!

ד״א אני מדבר על ה2012 כמובן

פורסם

אף אחד לא יכול לתת לך הרגשה ביחס לרכב אחר,תבצע נסיעת מבחן וזה יענה לך על הצפיות שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נתקלתי במבצע החדש שיש על הסיאט איביזה 1.4 ידנית ב70K בלבד...

ועכשיו עולה לי התהיה.. הפולו שרציתי בעלת מנוע זהה לחלוטין וגיר זהה.. אך עולה במבצע 18K יותר...

ברור שליבי הולך עם הפולו, בכל זאת פולקסווגן, אבל השאלה עם ההפרש הגדול הזה מצדיק את הקנייה של הפולו על פני האיביזה החדשה..

אשמח שהתשובה תיהיה מפורטת בעיניין אבזור, התנהגות, נוחות ואמינות.

פורסם

נהגתי על פולו 1.4 שנת 2011 85 כ"ס,וגם באיביזה 2011

זה פשוט לא אותו דבר...הפולו (לדעתי)מרגישה יותר שובבה ומהנה לנהיגה,כל ההנדסת אנוש,הכל יותר נוח מה-ישיבה והנוחות.

לפי הספר זה נראה אותו דבר-סיאט איביזה וגולף פולו כשהגיר והמנוע זהים וגם חבילת האבזור.לדעתי זה פשוט לא אותו דבר והכיוון שלי זה הפולו.אבל..בעל המאה הוא בעל הדעה,ההחלטה כולה שלך

פורסם

תודה רבה על התגובה.. אבל בכל זאת זה 18 אלף ש"ח.

הבעיה שלי שאין נהיגת מבחן על פולו 1.4 ידנית כי אין כרגע במלאי, אז חשבתי לעשות על האיביזה ולקוות שזה כמו הפולו שאני מתכנן לרכוש.. כנראה שזה לא אותו הדבר..

נאלץ לחכות שבועיים כנראה עד לנסיעת מבחן... או שאתם אומרים שאם אני נוסע באיביזה ואוהב אז שווה להזמין את הפולו..

כי גם ככה היא תגיע תוך שבועיים מרגע ההזמנה.. אז חבל לחכות את כול החודש הזה..

פורסם

באותו מחיר תוכל לקנות פאביה 1.2TSI 86 כ"ס. בזכות המנוע העדיף שמפיק כ16.5 קג"מ היא מרגישה נמרצת ומהירה יותר מפולו/איביזה 1.4.

הכח זמין גם בסל"ד נמוך בשונה ש1.4 קונבנציונלי בו הכח מורגש רק אם לוחצים חזק.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לא אוהב איך שהפביה ניראת.. בכלל לא!

קיצר עכישו אני מתלבט דבר אחרון בין פולו 1.4 ידנית 5 דלתות או 3 דלתות...

אני נוטה ל3 דלתות בגלל יופי..

אבל אמרו לי של5 דלתות יש יותר שוק, ובכללי אני מסכים שזה גם יותר נוח

• תוכן חדש...