Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס אקובוסט ופלואנס דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל רק שהיא באה מקרסו. זה משנה הכל.

גם האלמרה היתה צריכה לקחת את השוק בהליכה אחורה כמו באנגליה.

אם כבר מדובר באוטו שתדמית האמינות שלו לא בדיוק יפנית,חשוב שכשבן אדם בא למוסך לא ייצטרך להכנס לכוננות ספיגה ,לקחת כדור למניעת התקף לב מהמחירים ומלחמה על קוצו של כל יוד באחריות.לפני קניה ראו מה ערך מגאן 2008 היום יחסית למתחרות שעלו כחדשות אותו מחיר. יש לזה סיבות.

פורסם

פלואנס דיזל היא מהלך שיווקי חכם (טוב רק ימים יגידו) של קרסו, כי מחירה בפועל כאשר היבואן במוד המחדן הרגיל שלו היה צריך לעמוד על כ-135,000 ש"ח. אבל מחיר זהה למחירה של מחשפחתית בנזין עם כל היתרונות של דיזל, אז כן, זה רכישה מצוינת ואם הייתי לפני רכישה של משפחתית היא בהחלט הייתה גורמת לי לחשוב משהו שבעבר לא הייתי חושב עליו, על פלואנס כמובן.

פורסם
חבל רק שהיא באה מקרסו. זה משנה הכל.

אצלנו במשפחה עברו רנו מסוגים שונים במשך 15 שנה.

מסכים איתך ב 1000%.

השם המפוקפק (והמוצדק לדעתי) שיצא ליבואן הזה בלי ספק משפיע לרעה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...