Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שמרמזת הכותרת, אחד מהחתולים שלנו החליט שהחוט של מטען הלפטופ הוא אחלה משחק והתחיל לשחק איתו.

התוצאה-הלפטופ נפל מהמיטה על הרצפה כשהמטען עדיין מחובר אליו.

לאחר מכן, אין אינדיקציה בWINDOWS לכך שמחברים מטען, והסוללה לא נטענת.

כשניסיתי להטעין את הלפטופ עם המטען של הנטבוק שלי (שמתאים גם ללפטופ שלה, כדי לשלול בעיה של מטען דפוק) המצב לא השתנה.

הלפטופ הוא של MSI מדגם MS-163K. עכשיו יש 2 אופציות שאחת מהן (או שתיהן) נכונות:

1. הסוללה נדפקה מהנפילה, וצריך סוללה חדשה.

2. שקע המטען נדפק וצריך להחליפו.

הלפטופ נקנה באייבורי והוא לא באחריות.

מישהו מכיר חנות שבה ניתן לבדוק את הנייד, ובהתאם לאבחנה לקנות סוללה או לחליפין לתקן/להחליף את הספק/שקע הטעינה של הלפטופ?

במידה ונקבע שזו רק הסוללה, האם זול יותר לקנות באיביי או מחנות כאן בארץ? ואם יותר זול בארץ, מישהו יכול להמליץ לי על חנות?

אשמח לעזרה בנושא.

פורסם

כדי לבדוק אם הסוללה היא הבעיה, נסה לנתק אותה ולעבוד רק עם חשמל.

אני חושב שהבעיה היא בחיבור של המטען..

פורסם

ניתקתי את הסוללה לגמרי מהנייד וניסיתי להדליק את הלפטופ כשהמטען מחובר, והוא לא נדלק. מצד שני, יכול להיות שלא ניתן לעבוד עם מטען כאשר הסוללה לא מחוברת במחשב הזה.

פורסם

It's your lucky day...

יושב לי על השולחן לפטופ של MSI מדגם MS-16362. כנראה נדפק לו הכרטיס מסך בלוח אם, הוא נדלק ועובד אבל רואים 6 מסכים ומאוד מאוד לא ברור. בוא לקחת אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
It's your lucky day...

יושב לי על השולחן לפטופ של MSI מדגם MS-16362. כנראה נדפק לו הכרטיס מסך בלוח אם, הוא נדלק ועובד אבל רואים 6 מסכים ומאוד מאוד לא ברור. בוא לקחת אותו.

איתמר.

ה"פ בדרך אליך.

• תוכן חדש...