Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כשאני ממלא את הראדיאטור באופן מלא במים אז יש נזילת מים ליד הגלגל הקדמי ימני ברכב

זה קורה לרוב אחרי נסיעה וכיבוי מנוע .

אגב לאחר שזה קורה פעם או פעמיים אז זה מפסיק לקרות והמים כנראה נשמרים.

אז שוב זה קורה רק אם אני ממלא פוול מים בראדיאטור. אחרת הכל עובד טוב

ולגבי החום. הרכב לא מתחמם בכלל . מד שעון החום כמעט ולא עולה (והוא תקין מנסיון קודם ולא מזמן) .

ובדבר נוסף.

יש לי בעיה במחוג מד הדלק.

בבוקר למשל זה עובד. אני חונה בעבודה ובא לחזור הביתה פתאום המחוג נעצר למטה

ולעיתים תוך כדי נסיעה זה מסתדר.

לפני כשבועיים הייתי במוסך . פירקו את המצוף דלק ושמו עליו קצת חומר .זה נראה שזה מסתדר אבל כנראה שלא .

שאלה שלישית ואחרונה. הייתה לי בעיה פעם במאוור שלראדיטור והיונט (זה שנותן את האות למאוור לעבוד לאחר שהמים מתחממים) נדפק . חיברו לי את המאוור ישר עם הסוויץ' . האם זה יגרום לבעיה כלשהי? למרות ששבועיים זה עובד יופי.

תודה מראש

פורסם

ניראה לי שיוצאים מים מצינור עודפים אם רשמת שאתה ממלא פול,אמור להיות מיכל עיבוי ושם מסומן MIN וMAX הנוזל קירור (לא מים) צריך להיות באמצע,אם זה יורד ואתה ממלא שום יש לך נזילה תתחיל לבדוק מאיזה צינור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום רב !

כל הבעיות שציינת מחייבות טיפול, ומידי !

נזילת מים בעת מלוי רדיאטור , מאזור הגלגל הקדמי, מצביעה על חשד לנזילת מים ממשאבת מים והיא דורשת החלפה !

אפשרות שניה, תרמוסטט תפוס הגורם לרתיחת מי הקירור, ולפליטת מים לכוון מיכל העודפים ומשם החוצה, את זה אתה בעצמך יכול ואמור לאבחן..

חיבור המאורר באופן קבוע, הוא לא תקין, מקצר את חיי המאוור, גורם למנוע לעבוד בטמפרטורה נמוכה מדי, הגורמת לבלאי מואץ למנוע, ולעליה בצריכת הדלק.

הפתרון הלא חאפרי בניגוד לחיבור החאפרי שבוצע לבדוק את תקינות יוניט המאורר, ולהחליפו בחדש במקרה הצורך, וזאת לאחר בדיקת התרמ,וסטט החשוד כתפוס, והוא המקור לכל הצרות שפירטת.

לגבי מחוג הדלק, גש למקצוענים שלא משתמשים באפוקסי באזור מצוף הדלק, שיבדקו את תקינות המצוף.

אם אתה גר באזור תל אביב, גש לאוו ספידמוטרים, בקש שם את סיגל, ותקבל שרות מצוין ומחירים הוגנים.

כאן:

http://www.avo-spd.co.il/

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז לגבי נזילת המים,

השאלה שלי קודם איפה יש את מיכל העודפים? זה לא אותו מיל שמחובר לראדיאטור וממלאים גם בו מים או שיש אחד אחר?

אז אני אסביר ביותר ברור איך זה קורה

למשל היום, התנעתי את הרכב ל-3-4 דקות ואז בדיוק כשאני מכבה יש את הנזילה מאיפה שציינתי (משהו כמו רבע לטר או קצת פחות ) ואז זה מספיק .

מלאתי שוב את המיכל ויש עדין קצת נזילה אבל כשאוטו עובד אין את הנזילה .

אז לקחתי נסיעה של איז 20 דקות , כביתי את האוטו ואין את הנזילה משם.

אגב שוב , אין בעיות של חום במכונית בכל מקרה

פורסם

שלום רב !

מיכל העודפים הוא אכן המיכל המחובר ישירות לרדיאטור, סמוך לפקק הרדיאטור.

אין למלאות אותו עד סופו, אלא עד הקו המקסמלי המסומן.

מלס מי הקירור לא אמור לעלות או לרדת בכל מקרה מהפס המקסמלי המסומן.

במידה והוא יורד, והמפלס ברדיאטר נמצא תקין ,הדבר מעיד על יניקת מי דרך השסתום המיועד לכך במכס הרדיאטור, וזאת פעולה תקינה, אך מעידה על נזילה.

לפי דברייך קיימת כנראה נזילה וודאת מהמשאבה אשר כנראה נעלמת במנוע קר, אך קיימת משום מה במנוע קר ולסרוגין, להתעלם מהבעייה , זה אומר לטמון את הראש בחול.

יש לגשת למוסך אמיןלאיתור וודאי של הנזילה והטיפול בה.

בהזדמנות זאת יש לטפל בחיבור הקבוא של המאוור, שאמור להכנס לעלה בטמפרטורה מסויימת ולאורך זמן קצוב, אך לא קבוע!

זה שהמנוע לא מתחמם, זה לא אומר שמערכת הקירור תקינה ,אלא הפוך, להתעלם מהבעייה שנעקפת על ידי קירור קבוע ולא בריא ולא תקין למנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...