Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם אתר ללימוד ותירגול oracle

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש הבא אני יוצא לdba1 ו dba2 בשפת אורקל...

אני מחפש אתר שבו אוכל ללמוד את השפה כמו שצריך ( את השפה כבר למדתי אבל אשמח לריענון ) ובעיקר לתירגול שאילתות.

תירגול אני מתכוון שאלות ותשובות כדי שאפשר יהיה לראות איפה הטעויות.

יש לי חודש ואני מאמין שניתן לשלוט בשפה ובשאילתות בזמן הזה במיוחד שיש לי רקע בעניין...

תודה!!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מה זה שפת אורקל?

אורקל זה מסד נתונים שמשתמש בקוד ANSI SQL, בניגוד לTRANSACT-SQL שנמצא בשימוש במסדים של מיקרוסופט וסייבייס.

נסה את זה:

http://www.fdi.ucm.es/profesor/albertoe/grupodesarrollo/sql/material/%28ebook%20pdf%29%20teach%20yourself%20sql%20in%2021%20days.pdf

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לאורקל יש הרבה כלי פיתוח לאפליקציות ארגוניות, דו"חות מסובכים וכל טוב. אפילו מעניינות ושימושיות. כלי חזק.

אם אפשר, אני מציע לפותח השירשור להמתין עם הקורסים בדבאות עד שתרכש הכרה טובה של בסיס הנתונים והשימוש בו, לפחות שנה ובעבודה בהיקפים גדולים, אחרת לא תבין הרבה מהחומר ולא את הכלים והבעיות ש-DBA מתמודד איתן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

עד היום התעסקתי עם SQL server, הרבה שוני אין בין השפות אבל עדיין יש מעט.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...