Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך לדייהטסו שרייד - באיזור כפר סבא

יוסי124
שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.

ברשותי דייהטסו שרייד שנת 2000 ידנית שרכשתי לפני כחודשיים.

בבדיקה התגלו מספר בעיות, אך דחיתי את יישור הקו עד הטסט (נזילת שמן, תיקון ציריות בגיר, בלמים אחוריים, תפוחי מתלה, כיוון פרונט). סה"כ הרכב נוסע סביר.

כעת הגיע זמן הטסט.

אנא המליצו על מוסך זול באיזור כפר סבא והסביבה שיכין את הרכב לטסט, בלי לדחוף תיקונים מיותרים.

תודה רבה לעונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במרחק רבע שעה נסיעה מכ"ס לכוון צפון על כביש 4 , יש את "מוסך נפתלי" בכפר יעבץ ,

המוסך עמוס מאוד בגלל המוניטין הרב שנצבר לו ויש לתאם טלפונית לפני ההגעה.

המחירים עממים, השירות מצויין ואמין.

דרך אגב, הם גם מציעים שירות העברת טסט למי שאין כוח להעסק עם מכוני רישוי.

http://naftali.dpages.co.il/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות.

ד"א, במוסך שגם מעביר טסט, אם אני רוצה לעשות תיקון + טסט, האם נהוג לסגור על תשלום מראש - כלומר, "קח 2000 ש"ח, תקן מה שצריך, ותביא לי את טופס הטסט חתום"? הרי מוסך שמעביר טסט הוא לא אובייקטיבי, כי יש לו אינטרס למצוא לך כמה שיותר תקלות. להבדיל ממכון לטסטים בלבד שהאינטרס היחיד שלו "לדפוק" אותך הוא להחליף לוחית רישוי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, זה לא נהוג.

מוסך שמעביר טסט יבצע הכנה לטסט - שאת המחיר שלה תקבל לפני התיקון לאחר שהם יבדקו ויראו מה לא בסדר.

אחרי שהם יסיימו הכל אחד המוסכניקים נוסע עם הרכב למכון הרישוי ומבצע מבחן רישוי שנתי - אם עבר סבבה, אם לא מודיעים לך ואומרים לך מה עוד צריך לתקן.

ככה זה אמור להיות "לפי הספר".

אני אישית, במוסך חדש שאני עדיין לא מכיר - הייתי הולך לבצע את הטסט בעצמי, בגלל שברגע שנכשלת בטסט על סעיפים מסויימים - אין דרך חזרה ואם למוסכניק יש אינטרס להכשיל אותך עליהם ולהגיד לך: "זה לא אני, זה הטסטר" - אז אתה הולך לשלם ובגדול.

ביצוע מבחן רישוי (אם זה לא יום שישי בבוקר) לוקח אולי 10-15 דקות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהה - אתה אומר שמוסך שכולל בתוכו שרות העברת טסט זה פשוט שאחד מהמוסכניקים מסיע את הרכב למכון הרישוי. אני הייתי בטוח שזה המוסך עצמו מעביר את הטסט, אז אפשר לסגור איתו איזה עיסקה.

אם ככה, אז ברור שרצוי לקחת את האוטו לטסט לבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...