Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר דקות חמי מתקשר אלי ומספר לי בהתרגשות שנדלקה לו מנורת אזהרה בלוח שעונים.

הרכב- פורד פוקוס MKII [שנת 2008 ]

הבעיה - ההסבר האמורפי של "מנורה אדומה בקו של ה - 0 של הספידומטר.

הנסיון לפתור - הוא רוצה לנסוע למודיעין למרות שאני מסביר לו שאם הצבע של הנורה הוא אדום בד"כ הכוונה לא להזיז את הרכב.

אשמח אם משהו יכול לנסות להבין מה הוא רוצה ממני לפני שאני יוצא לכיוונו ומבין מה קורה שם.

ההשערה שלי - שהנורה מנסה להראות לו שיש בעיה ואת ההמשך הוא צריך לקרוא בצג הדיגיטאלי [הבעיה שלי שהוא לא מבין אנגלית]

הוא טוען שזו לא מנורה של שמן מנוע,הנדברקס משוך וכל שאר הדברים שכולנו מכירים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אתה צודק, זו מנורת התראה כללית, שמופיעה בצירוף להודעה בתצוגה.

שיבקש ממישהו לקראו את ההודעה.

זה יכול להיות משהו שטותי, כמו דלת לא סגורה טוב. ויכל להיות כל דבר אחר.

פורסם

אכן,

ביקשתי מאשתי שתקפוץ והיא טוענת שכתוב לו:

DOOR OPEN.

ברגע שסגרו את כל הדלתות הנורה כבתה.

ברגעים אלו ממש הוא עושה סיבוב עם הרכב כי הוא לא מאמין שזו כל הבעיה. :-)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ניראה לי מעכשיו חוץ מספר רכב כדי לו גם שיהיה מילון.:-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגב, אפשר לשנות שם את שפת הממשק לשפות אחרות. בדגם שלאחר מתיחת פנים מבחר השפות גדול יותר.

אולי יש שם שפה שהוא מכיר.

• תוכן חדש...