Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במפרט בספר רכב כתוב ATF-5 או 6.

השאלה היא מה כתוב באוטודטה (באוטודטה צריך להיות כתוב מה מומלץ ומה יכול להוות תחליף).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אוטודאטא רחוקה מלהיות התנ"ך בכל הקשור לנוזלים בעולם הרכב. נבירה בפרסומי וספרות יצרן זו הדרך המקצועית ביותר לבירור פרטים כמו שאתה שואל.

התיבה שברכב שלך היא מדגם A246E ונראה שיצאה משערי המפעל עם נוזל מקורי מסוג T-IV. ככל הנראה, החברה שמייצרת לטויוטה את השמן היא מובייל, והנוזל המדוייק עונה לשם Mobil 3309. ניתן למצוא בקבוקים כאלה באי-ביי או שפשוט אפשר לרכוש נוזל טויוטה מקורי T-IV באי-ביי או בכל מוסך מורשה, וזו גם ההמלצה שלי.

אם אתה לא רוצה להשקיע עושה רושם שהנוזל הראשון של דלקול שהעלת, ה ATF סינטטי מלא, עומד בתקן T-IV ולכן יעשה את העבודה כנדרש.

אין לי טיפת מושג למה כוונת המשורר באומרו כי יש לשים נוזל ATF עם מספר 5 או 6 ובטח שלטויוטה אין שום "תקן" כזה. זה נשמע לי כמו טעות בהדפסה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניסיתי למצוא שמן גיר חליפי לפולו שברשותי ונראה לפי התקן כי השמן ATF- LT מתאים .תודה על המידע שווה מידי פעם להיכנס לפורום

• תוכן חדש...