Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי Mazda 626 GLX 1999, וכשנסעתי בה אתמול, הנורית של הכרית אוויר של הנהג, מהבהבת כל הזמן, פעם נכבית לפרק זמן ואז נדלקת, אני רוצה (מבקש) לדעת אם זו בעיה במחשב, מגעים, או שיכול שמישו דפק לי ת'אוטו בזמן שהיה בחנייה וזה מה שגורם ת'בעיות!

תודה על העזרה!

הערת ההנהלה.

קיצורי הדרך המסומנים ב אדום, אינם מקובלים כאן.

להזכיר, הפורום מקצועי ואיננו צ'אט.

אנא להמנע להבא משפה של צ'אט.

בברכה

פורסם

ספור את ההיבובים, ישנם היהובים ארוכים וקצרים לדוגמה:

2 ארוכים ו 3 קצרים מצביעים על תקלה מס' 23

היבהוב ארוך עשרות, הבהוב קצר אחדות.

לדעתי ברכב הזה ישנם כמה תקלות בודדות במערכת והקודי תקלה היא רק בספרות "אחדות" ז"א רק היבהובים קצרים אז ספור אותם וחזור לדווח.

הקוד תקלה חוזר על עצמו.

בצע בדיקה, כשהרכב מונע במקום והנורה לא דולקת סובב את ההגה ימינה עד הסוף ושמאלה עד הסוף, אם הנורה נידלקת אז הבעיה בסליל שנמצא מאחורי ההגה, שתפקידו להעביר את המגעים בין כרית האוויר והצופר ליחידות הבקרה, יתכן ויש בו נתק במידה והנורה דולקת בזמן סיבוב ההגה, אך קודם ספר לנו מהו קוד התקלה כפי שהסברתי.

פורסם

אני מנחש דווקא שיהיה לך קוד תקלה 46 47 48 אחד מאלה וכולם מדברים על חיישן תפוסה במושב נוסע.

נסה לחשוב אם יש קשר בין הדלקות נורת כרית האויר לבין הימצאות/אי הימצאות

נוסע במושב הימני.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...