Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד פרוייקט מעניין MG-B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא סיימתי עם הבלייזר וכבר יש פרוייקט מעניין בפתח,MG קבריולט מנוע 1800 ידנית,הרכב עומד כבר 10 שנים אצלי בשכונה והיום בבוקר פיצחתי את האגוז,היא עברה לחנייה שלי,המנוע עבר שיפוץ ראש ולא הורכב חזרה,יש את כל החלקים,צריך רק זמן לפרק הכל ולראות במה אפשר להישתמש ומה צריך חדש,איזה מנוע זה?האם אפשר למצוא מנוע תקין מפירוק?והרדיאטור גמור,רקוב לגמרי,אם יש למישהו זה גם יהיה מגניב,טוב כמה תמונות ועידכונים יהיו בהמשך,יום טוב!

IMG_0140.jpg

IMG_0141.jpg

IMG_0143.jpg

IMG_0145.jpg

IMG_0144.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

הייתה ברשותי MGB 1974 1/2 למשך מספר שנים , רכב פשוט ואמין.

לגבי רדיאטור, תפרק אותו וכל מכון שיפוץ ידע להחליף לך את הרשת קומפלט ( בתקווה שהדוודים תקינים ).

לגבי מנוע - אני בספק באם תוכל למצוא בארץ מנוע מפורק ..

חלקי חילוף תוכל להזמין מאתר http://www.victoriabritish.com/ - יש שם הכל, עד רמת השייבה..

בהצלחה.

פורסם

איזה אוטו יפה ,נראה במצב טוב הבודי.

איזה כיף לפצח אגוז אחרי כל כך הרבה שנים שלועסים אותו, לי יש אחד כזה ועוד מנזה .

תתחדש ותהנה

פורסם

מחר אני מפרק את המנוע ולוקח אותו לגל על,שיבדקו ויחליטו מה צריך,אני צריך למצוא קיט אטמים,קיט יניקה משופר,אולי גם מערכת הצתה יותר רצינים,מערכת פליטה חדשה אני חושב שניבנה חדשה אצל ה"אגזוזן" כי זאת חלודה לגמרי,ויש מסגרת של גג ניפתח אבל הבד שלו ישב במחסן מקופל 10 שנים אז לא ניראה לי שהוא שווה משהו.(הגג הקשיח הולך לפח)

IMG_0146.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אחלה רכב, בי-ם יש אחת כזו ודווקא השבוע ראיתי אותה מסתובבת אחרי הרבה זמן!

נורא שמחתי.

דבר אחד הפריע לי מאד, ההגה עושה עוול גדול לרכב האלגנטי הזה, מקומו לא שם!

ועל הדרך גם ידית ההילוכים...חפש את המקורי הכי יפה!

מעבר לזה כייף של הרפתקאה וויופי של רכב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

• תוכן חדש...