Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בג'נט הזה:

o1_7_2_179904_20110929130909.jpg

לצערי המוכר לא יודע לענות, אבל כן ידע להגיד שהם ירדו מרכב עם מרווח 4X100.

כזכור לי ג'נט עם 10 ברגים יכול להתאים גם ל5X100, האם אני טועה?

כמו כן, האם מישהו מצליח לזהות את החברה?

תודה מראש, דניס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה שהמוכר אמר לך לא הגיוני....

הגלגל אמור להתאים לשתי מידות ברגים שונות, כך שיכול להיות שהוא ירד מרכב בעל 5 ברגים ולא 4 ברגים כפי שטען...

פורסם

קצת בלבלת אותי, אם הוא אמור להתאים לשתי מידות ברגים שונות, מדוע לא יכל לרדת מ4 ולהתאים גם ל5?

נתעלם ממה הוא ירד, האם לדעתך המלומדת הוא יתאים ל5 על 100 (סיאט לאון 4)?

אגב, גם הסדנה שלך לא תקופח ותזכה לביקור לשיפצורים כאלה ואחרים אחרי שנטפל בכמה דברים דחופים יותר.

בנתיים אשמח להצעת מחיר לג'נט דומה או בסגנון ב17 אינצ', עדיפות לפחות מ8 קילו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

היי.

גלגלים בעלי 10 חורים ,מתאימים בדר"כ למכוניות בעלות 5 ברגים בלבד,( לצורך העניין נניח 5X100+ 5X112 .)

עד היום לא נתקלתי בגלגל שהתאים גם ל 4 חורים וגם ל 5 .

למרות זאת,אם הבחור נמצא במרחק סביר ממך והמחיר אטרקטיבי,אולי שווה פשוט לנסוע ולבדוק.

אם תרצה,תוכל לבקר אצלנו בחנות ולהתרשם מ 8 דגמים שונים לרכב שלך ב 17" ,במשקל קרוב מאוד לזה שביקשת .

תוכל גם להתרשם מ 4 דגמים שונים ב 18".

נשמח לארח אותך אצלנו.

אלי.

פורסם

המרחק בגאנט הזה הוא 5.100 5.114 ואם זה 5.100 אז אין לך יותר ספקות מה זה משנה המידות הבאות העיקר שמה שרציתה יש בכל אופן תבדוק אם יש מתאמים לגאנט כי לא ניראה לי שזה קוטר אורגינל על הרכב +טיפ:יוצא שקונים אצל אנשים פרטיים ביד שנייה וכדומה גאנט צריך לבדוק על מכונת איזון חד וחלק אחר כך מצטערים על זה בברכת קניה מהנה ומועילה

• תוכן חדש...