Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר מעקב לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מבלי לפרט מאילו סיבות , האם מישהו מכיר , שמע , התנסה , ראה , יכול לתת קישור , למכשיר מעקב לרכב?

הכוונה היא מכשיר שאני מצמיד בדרך כלשהי לרכב , או מתחתיו , ואז אני יכול לראות איפה הרכב? או לפחות לקבל התראה כשאני קרוב לרכב? , ולא , אני לא צריך איתוראן. מכשיר כמה שיותר פשוט שפשוט ייתן לי אינדיקציה כמה קרוב אליי הרכב , או מכשיר שאני יכול לראות איפה נמצא הרכב.

תודה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הדבר הכי פשוט שעולה לי בראש זה טלפון סלולרי. אפשר להשיג טלפון משומש ופשוט בגרושים.

אם אתה הבעלים של הקו, אתה יכול לקבל שירות מחברת הסלולר שמיידע אותך איפה נמצאים כל המכשירים שבבעלותך או ששייכים לקבוצה שהוגדרה מראש.

מה שנותר לך זה לשים אותו על שקט ולהחביאו איפשהו ברכב. אם אתה צריך שיעבוד לאורך זמן ארוך, אני מניח שאפשר להתחבר לחשמל הרכב בנקודה נסתרת מאחורי הדשבורד למשל או בתוך פנל הדלת.

פורסם

מצטער , אני אנסה לפרט יותר.

יש בנאדם מסוים , אני צריך לדעת ברגע שהוא מגיע לאזור שלי.

לא מעניין אותי מה הוא עושה ואיפה יהיה ואני לא עושה מעקב על אף אחד , אני פשוט רוצה לדעת ברגע שהוא מגיע לאזור שלי.

טלפון ולחבר לשקע רכב זה קצת בעיה , אני מחפש פשוט איזשהו מכשיר איתור.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את זה

http://www.ebay.com/itm/Vehicle-Car-GPS-GPRS-GSM-SMS-Tracker-Tracking-System-Device-TK103A-With-Alarm-/300943029431?pt=US_Tracking_Devices&hash=item46119a34b7

קניתי בנוסף כרטיס SIM ומספר סלולר ללא שיחות.

אני פשוט מתקשר עליו דרך כל טלפון רגיל, ואז זה כאילו עונה.

ואז זה שולח SMS עם 2 מספרים שהם בעצם אתה לוחץ עליהם זה מראה את מיקום הרכב דרך גוגל מפות, בנוסף מראה את מהירות הרכב.

יש אפשרות של לכבות את הרכב בזמן נסיעה, מה שלא הסכימו לי לעשות מי שהתקין אותו.

פורסם
יש לי את זה

http://www.ebay.com/itm/Vehicle-Car-GPS-GPRS-GSM-SMS-Tracker-Tracking-System-Device-TK103A-With-Alarm-/300943029431?pt=US_Tracking_Devices&hash=item46119a34b7

קניתי בנוסף כרטיס SIM ומספר סלולר ללא שיחות.

אני פשוט מתקשר עליו דרך כל טלפון רגיל, ואז זה כאילו עונה.

ואז זה שולח SMS עם 2 מספרים שהם בעצם אתה לוחץ עליהם זה מראה את מיקום הרכב דרך גוגל מפות, בנוסף מראה את מהירות הרכב.

יש אפשרות של לכבות את הרכב בזמן נסיעה, מה שלא הסכימו לי לעשות מי שהתקין אותו.

ממש לא מעניין אותך מה הוא מבקש, הא ? רק לספר מה יש לך....

הוא רוצה שהמכשיר ייזום התראה כשהוא קרוב אליו

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

כמובן שאתה צריך לקחת בחשבון שזה לא חוקי..אם אתה שם מכשיר איתור או מעקב על הרכב ועולים עליך (אם אותו אדם הולך למוסך למשל והם מוצאים את זה) אתה יכול להסתבך.

בכל מקרה זה נשמע מהדברים ששווה לקנות באיביי ולא פה בארץ

פורסם
שלום ,

מבלי לפרט מאילו סיבות , האם מישהו מכיר , שמע , התנסה , ראה , יכול לתת קישור , למכשיר מעקב לרכב?

הכוונה היא מכשיר שאני מצמיד בדרך כלשהי לרכב , או מתחתיו , ואז אני יכול לראות איפה הרכב? או לפחות לקבל התראה כשאני קרוב לרכב? , ולא , אני לא צריך איתוראן. מכשיר כמה שיותר פשוט שפשוט ייתן לי אינדיקציה כמה קרוב אליי הרכב , או מכשיר שאני יכול לראות איפה נמצא הרכב.

תודה

ממש לא מעניין אותך מה הוא מבקש, הא ? רק לספר מה יש לך....

הוא רוצה שהמכשיר ייזום התראה כשהוא קרוב אליו

ממש לא מעניין אותך להגיב לעניין.

• תוכן חדש...