Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זאב בעור עגל חלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ארוך. נסיעה ארוכה הביתה. פקקים. אויש הפקקים. פתאום הנתיב מקדימה מתפנה. התנאים מתאימים.

שיוט נינוח בהילוך רביעי הופך באחת לנהמות של מנוע V6 שנופל להילוך שני, והחיוך עולה.

ואז צליל מוכר מאחורי מותח את החיוך עוד קצת. מישהו מצטרף. מהר.

מנוע שנמשך עד הסוף, וכנהוג באיזור הצפון, עם מערכת פליטה שלא מפריעה לכלום.

מחכה לראות מי, כמוני, מנצל את ההזדמנות, והחיוך הופך לפרצוף נבוך.

רנו אקספרס, מדור הENERGY, עוקפת אותי ונעלמת לה הלאה. והשאלה שנשארה תלויה באוויר, מה קרה פה הרגע?

נטרפתי ע"י צרפתייה אנרגטית במיוחד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מנוע זריז יחסית על אוטו במשקל זבוב (יחסית למה שיש היום).

מזכיר לי קצת חוויה מהאוטובאן - קטע בלי הגבלת מהירות, נוסע ב-150, ברגוע,

פתאום עוקף אותי דרדק עם טווינגו ב- 160 (בערך המהירות הסופית של האוטו, כן?) :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דיזל ידידי. כח הדיזל. אצלי לרנו (קליאו) 1461 סמ"ק, ו-65 כ"ס במקור. היום היא נותנת 100 כ"ס, עם צ'יפ ואינטר קולר (לא שה-IC הוסיף לי מי יודע מה).

את המגאן דיזל 1.9 שאני עומד לקבל - אצייד ב-IC של הקליאו (כאן כבר יש אינטר קטן במקור, ומדובר על הגדלה שלו ומעבר מהצד לחזית). במקרה הזה לא אצטרך לשבת על הצ'יפ כי יש משהו מהמוכן עבורה. צפי לאיזור 140 כ"ס לרכב שרגיל היה ליותר מ-40 כ"ס פחות.

מה שעשו לאקספרס הזו זה צ'יפ. עם EGT אפשר גם לשמור על המנוע תוך כדי תהליך.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

אקספרס עם ציפ זה הפורמולה של ימינו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...