Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

כרגע יש לי ברכב מגבר אוריאון 4004 שמחוברים אליו שני זוגות של קומפוננט, נכון לעכשיו אני שומע בהם מצויין.

ברצוני לשדרג את המערכת ולהוסיף סאב מדגם iceblook 225/

השאלה שלי היא האם אפשרי וכדאי להשאיר את שני זוגות הקומפוננט ולהוסיף עליהם בגישור את הסאב כלומר שכולם מחוברים לאותו מגבר.... או שעדיף להשאיר רק זוג קומפוננט קדמי אחד ובמקום שני הערוצים של הקומפוננט האחורי לעשות גישור לסאב??

האם יספיק לי רק זוג קומפוננט אחד ברכב???

פורסם

אתה יכול לנסות לחבר את הקומפוננטים ב-2 אום לזוג ערוצים

ואת הסאב בגישור של זוג ערוצים נוסף,זה קל לבצע את השינוי הנ"ל

תבדוק אם זה נישמע לך-חבר את שני הפלוסים ביחד ואת שני המינוסים ביחד ,ותחבר אותם על זוג ערוצים בודד.

כפי שמראה האיור הראשון

http://www.the12volt.com/caraudio/woofer_configurations.asp?Q=2&I=41#results

נ.ב--איזה קומפוננט יש לך ?

רק לוודא שלא מדובר בקומפוננטים בהתנגדות 2 אום במקור.

פורסם

תקשיב!

יש לך חוט שהולך לצד ימין קדמי וצד ימין אחורי אתה לוקח את האחורי ומחבר אותו ביחד עם הקדמי באותה צורה!

ז"א פלוס לפלוס ומינוס למינוס!

אותו דבר צד שמאל! ככה אתה תקבל התנגדות סופית של 2 אום, זה מה שהמגבר יראה.

ואת הסאב אתה מחבר בגישור על זוג הערוצים שנותרו ואני מקווה שהתשתית שלך ראויה לזה כי הדבר הזה הולך לזלול.

עד כמה שהוא יכול לזלול... :-D

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ואת הסאב אתה מחבר בגישור על זוג הערוצים שנותרו ואני מקווה שהתשתית שלך ראויה לזה כי הדבר הזה הולך לזלול.

עד כמה שהוא יכול לזלול... :-D

לא מאמין שתהיה בעיה של תשתית אם אין לו בעיה בסטאפ הנוכחי.

עומרי

פורסם

תשתית ראויה: התקנה מקצועית, כבל ראשי 8 גייג' ומעלה, פיוז 60A ומעלה, חיבור מינוס לשלדה כמו שצריך ולא בחפיפניקיות.

בקיצור התקנה טובה!

תראה, כדור תותח.

בעיקרון כשאתה מפעיל מגבר על גישור ב4 אום, זה בעצם כאילו הוא עובד על 2 אום.

איך חשבת שמגבר 50RMSX4

יכול להוציא 200W בגישור? אפילו 150.

זה כאילו 2 ערוצי הגישור עובדים על 2 אום כל אחד.

בגלל זה גם אין כמעט מגברים שעובדים ב2 אום גישור, רק סטריאו, כי אם תגשר ב2 אום המגבר יעבוד על 1 אום כל ערוץ.

אין כמעט מגברי 4 ערוצים שעובדים על אום.

זה, בנוסף לשני הערוצים האחרים שיעבדו על 2 אום, מאוד יכביד על המגבר ואם זה גם מגבר בריא אז על מערכת החשמל.

לא בטירוף, אבל יכביד.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...