Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

זאת פעם ראשונה שאני כותב פה וזאת מכיוון שאני צריך עזרה:

יש לי פיאט פונטו ספייס שנת 2002 עכשיו רק מקדימה יש חלונות חשמליים ואפשר לשלוט עליהם רק איפה שהרדיו ממוקם(מתחתיו) שני מפסקים פתאום החלון של זה שיושב לצד הנהג עלה והוא לא מגיב יותר.

השאלה היא האם אני יכול לתקן את זה לבד? ומה היא הדרך?

אני מאוד מודה לכם.

פורסם

אתה שומע רעש של מנוע או לא ? בכל אופן דגש לזגג הוא בעל עמצעים לבדוק אם זה המנוע ,הלחצן או שבעיית חייוט . תבדוק את הפיוזים אולי הבעיה שם .

פורסם
שלום.

זאת פעם ראשונה שאני כותב פה וזאת מכיוון שאני צריך עזרה:

יש לי פיאט פונטו ספייס שנת 2002 עכשיו רק מקדימה יש חלונות חשמליים ואפשר לשלוט עליהם רק איפה שהרדיו ממוקם(מתחתיו) שני מפסקים פתאום החלון של זה שיושב לצד הנהג עלה והוא לא מגיב יותר.

השאלה היא האם אני יכול לתקן את זה לבד? ומה היא הדרך?

אני מאוד מודה לכם.

נסה לאבחן את מקור התקלה, האם המנוע לא תקין או המפסק, ואולי יש בעיה של חיווט או שלא מגיע מתח,

שלב ראשון נסה להחליף בין המפסקים של החלונות, וזה יוכל לתת כיוון למקור התקלה.

עמיחי

פורסם

אהלן עמיחי,

השאלה שלי היא איך אני מוציא אותם ממוקמם אני צריך להוציא את כל ה"דשבורד"? או שכביכול אני צריך להוציא רק את המפסק ע"י הכנסת משהו חד והוצאתו?

• תוכן חדש...