Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה פלאגים מקוריים ואיכותיים מתאימים לרכב שלי? ומה מחירים בערך?

יש חברות שמנים מומלצות לשמן של 10W40? וגם בערך ליטרים יש בערך באגן שמן?

פורסם

פלגים לא יודע, אבל שמן מומלץ שאני משתמש בו זה liqui-moly10W40 מתוסף MOS2+ (בקבוק אפור) והרכב מרגיש ממש טוב, מוכרים אותו באוטו דיפו ב169 ש"ח ל-5 ליטר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
כן, ראיתי את השמן הזה ולא יודע למה קשה לי לקנות שמנים באוטו דיפו מבחינת האיכות.

אם אתה לא יודע איך יעזרו לך?

אני הלכתי למוסך מורשה והם התעקשו לשים שם שמן מנוע של חברה ישראלית לא זוכר מה זה היה אבל המחיר היה מופקע לחלוטין

פורסם

לא קשור.

אני צריך עוד תגובות כדאי לדעת מה הכי טוב או מתקרב למשהו באמת איכותי, אם כמה ימליצו לי על אותה חברת שמנים אז

זה כבר אומר משהו.

פורסם

Adamm

סתם רק בשביל שתדע שאני לא מדבר סתם, יש לי ברכב מנוע בדיוק כמו שלך (EJ16) אולי רכיבי החשמל קצת שונים, הזרקה, בית מצערת, חיישנים וכו' אבל המנוע הוא בדיוק אותו מנוע,

להלן רשימה של בעיות שנפתרו / פחתו לאחר המעבר לשמן הנ"ל

1. תיקתוקים ממרימי שסתומים הידראולים (רעש כמו המנוע של סובארוDLׂ) נעלם לי לגמרי.

2. הנעה בבוקר - בברור הפכה ליותר קלה.

3. נזילות שמן מהמנוע - פחתו משמעותית (יש לי נזילה בין הגיר למנוע מהמחזיר שמן).

4. צריכת הדלק ירדה - לא בטוח (יכול להיות עקב שינויים בנסיעה, בגלל שאני עושה הרבה הובלות עם עגלה נגררת ככה שאין לי אינדיקציה מדויקת) נ.ב. שיש לי תיעוד מדויק של יותר משנה שלמה, על הצריכת דלק + הוצאות על טיפולים ותיקונים ברכב.

וד"א אני לא הראשון שממליץ על השמן הנ"ל (אני התחלתי להשתמש בו בעקבות המלצות חמות בפורום)

פורסם

אוקיי, עכשיו שפירטת יותר לעומק אני מבין טוב יותר. אם אני לא טועה אצלי זה מנוע EJ 18, אבל לא חשוב.

בקשר לרעש של המנוע שנעלם, זה רעש של מנוע הבוקסר שקיים ברכבי סובארו, גם אצלי יש את הרעש הזה.

אולי אתה מדבר על משהו אחר.

פורסם

אני מדבר בבירור על תיתוקים של מרימי שסתומים הידראולים, ולא הרעש של מנוע בוקסר שאני שומע כל יום, במשך שנתיים וחצי וכמעט 70,000 ק"מ.

ד"א אם המנוע שלך הוא 1600 אז יש לך EJ16 ואם הוא 1800 אז יש לך EJ18

להלן רשימה מפורטת של מנועי סובארו

פורסם

ד"א אל תשכח להחליף גם פילטר דלק, ופילטר אויר, העלות של כל אחד היא 35 ש"ח (וניתן להחליף אותם לבד), את ההבדל בסחיבה אתה תרגיש מיד.

פורסם

כן גם אלו בדרך, אני כבר ידוע איך לבצע הכל ומאז ומתמיד רציתי לבצע את הטיפולים התקופתיים לבד, ועכשיו יש לי

זמן אז למה לא.

תודה.

פורסם

אני החלפתי לשמן גיר neורי של סובארו ועשה פלאים בהעברת הילוכים דפיקות קירקושים מהגיל במהירות ומאמץ לא יאמן כמה זה חשוב

עלות גלות 500 שקל..

Subaru%20ATF.jpg

• תוכן חדש...