Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בכמה מקומות בחיפה ואלו המחירים. המידה שלי 13\70\175

צמיגי פירילי 300 שח צמיג תאריך יצור 1111

צמיגי קונטיננטל ContiEcoContact כל צמיג 300 שח בהזמנה והם לא יודעים מה התאריך יצור רק שיגיע נדע והוא לא מוכן להזמין אם אני לא קונה.

צמיגי גודייר 350 שח צמיג באוטו דיפו תאריך יצור 0611

צמיגי מישלין 350 שח צמיג תאריך יצור 3311

ראיתי כמה צמיגי קומו אולם יש לי כגע אותם ואני לא ממש מרוצה בטווח מחירים של 250-300

וצמיגי דנלפו שאני לא זוכר את תאריך היצור במחיר של 250 שי לצמיג.

דרישות מהצמיג שיחזיק את הרכב ושלא יחליק.זה הכל.

בנוסף אני לא מאמין שאני אחזיק את הרכב עוד הרבה אולי עוד שנה וקצת אז לא ממש בא לי להתפרע במחירים.אולם גם לא לקנות זבל.

תודה.

פורסם

במקומך, לשנה הייתי קונה פירלי ב 300 ש"ח (P400 או P3000 ).

דנלופ יותר זולים, אבל לא נקבת בדגם, יש כמה דגמים לא מוצלחים (מתוצרת אינדונזיה).

כל האחרים (מישלין, גודייר, קונטי) טובים גם כן, אבל אם אתה צריך 4 צמיגים, 200 ש"ח לא הולכים ברגל...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

אוטו-דיפו לא תמיד הכי זולים בכל מה שנוגע לצמיגים וג'אנטים, למרות הפרסומות המאוד מפתות שלהם.

אם אתה מאזור חיפה אז בדוק את המחירים גם אצל המאסטרו שבחוצות המפרץ. יש לו מגוון ענק של צמיגים ואני בטוח שהוא יוכל לתת לך הצעה אטרקטיבית יותר.

פורסם

אז כרגע יש 2 אופציות

175/70R13 82T TL ContiEcoContact 3 במחיר של 315 לצמיג. תוצרת תורכיה מגיע לי יש מהמחסן של היבואן. מאמין שטרי.

או175/70R13 82H P4000 Pirelli

במחיר של 300 לצמיג לא זוכר ארץ יצור תאריך יצור .1111

מה עדיף משניהם?

אני חוזר אין דרישות מיוחדות מהצמיג, פשוט בא לי קצת להשקיע במותג אמין ולא במשהו בינוני.

פורסם

PIRELLI P400 AQUAMILE יהיו מצוינים לאקסנט.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא רואה בעיה בצמיגים בני 7-8 חודשים.

אני נתקלתי בהתפוררות קצת מוקדמת בצמיגי קונטיננטל.

אבל אתה יכול להמתין עד לבירור לגבי תאריכי ייצור של קונטי.

אגב, כאשר פנצ'רמאכר אומר שהצמיגים טריים, זה בהחלט כולל צמיגים עם תאריך 1111.

בכל מיקרה, אמרת שאין בכוונתך להחזיק את הרכב מעל שנה, לכן התייבשות\התפוררות\שחיקה לא צריכים להיות בראש סדר עדיפויות.

פורסם

אין לי תכנון למכור כרגע את הרכב אבל מה שבטוח שזה הסט האחרון שאני ארכיב על הרכב.

האמת שההבדל בין הפירלי לקונטי זה 15 שח לצמיג.

רק שיגעו הצמיגים מהמחסן הראשי אני אדע תאריך מדוייק אני מקווה שזה די טרי אמרו לי שנת 2011.

אני די מקווה שזה מהחודשים האחרונים גג 3 חודשים או שאני חי באשליות?

פורסם
אין לי תכנון למכור כרגע את הרכב

בנוסף אני לא מאמין שאני אחזיק את הרכב עוד הרבה אולי עוד שנה וקצת אז לא ממש בא לי להתפרע במחירים.

???

לא משנה מה תבחר - שני הדגמים מחברות טובות, ולא יהיה הבדל ביניהם.

לבחירתך.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...