Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי את המגבר אצל מתקין , לקח לי 350 ש"ח על העבודה כולל החיווט .

הכל היה בסדר ושמעו נהדר , אך שעה לאחר מכן החלו רעשים כמו פיצוצים מהרמקולים כאילו הם עומדים להיקרע כאשר אני מגביהה טיפה .

האמצע של הר"ד זה 25 כאשר אני עובר את ה15 מתחילים הרעשים (פיצוצים , חשמל סטטי וכדומה)

כאשר התקנתי את המגבר כיוונו את העוצמה על 25 וכך כיוונו את המגבר .

אשמח לתשובה מקצועית .

תודה מראש לעוזרים :]

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

הכל היה בסדר ושמעו נהדר , אך שעה לאחר מכן החלו רעשים כמו פיצוצים מהרמקולים כאילו הם עומדים להיקרע כאשר אני מגביהה טיפה .

אני ממליץ שתבדוק את יציאות ה-RCA ע"י חיבור של הסיכוך לגוף המכשיר (צירפתי תמונה).

qazim אין טעם לגעת בgain,

הם עשו כיוון ראשוני למערכת וגיינים לא משתנים מעצמם :wink:.

pico.jpg

-

פורסם

יפה מאוד דן זאת התשובה שגם אני רציתי לתת לבחור.

הרי שילמת כסף לבנאדם, למה שתקבל רק חצי מוצר מוגמר חזרה??

מחר אני ילך לקנות רכב חדש ויקבל רכב שהמנוע מדי פעם מפסיק לעבוד או לא עובד כמו שצריך, אותו דבר.

צרכנות חכמה אנשים! :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

עצה שלי אל תיגע בכלום ותזמין חבלן שיבוא לבדוק את המגבר...לך תידע איפה יצרו אותו..

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בוא נחסוך את התגובות הציניות , ורק שתסיר דאגה מליבך המגבר כבר עבד בעבר ברכב של חבר .

תודה על התגובות הענייניות אני אגש למתקין ואדרוש שיסדר את הבלגן שעשה .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

זה שהמגבר עבד אצל חבר לא אומר שיש לזה תעודת ביטוח שיעבוד אצלך. בכל מקרה אני לא רואה סיבה להתנפל על המתקין יש לו את הזכות לבדוק. אולי אחד הרכיבים שלך כשל והבעיה היא ברכיבים ולא בהתקנה? אני לא שולל אפשרות של התקנה לקויה שגרמה לתקלה אבל בלי לבדוק הכל תאוריות, שיכניסו אותך לסתם סרטים. גש למתקין תן לו לבדוק אחר כך תגיע למסקנות.

פורסם

+1

בנוסף לכך אתה תמיד יכול לחזור לכאן עם התוצאות מהפגישה עם אותו המתקין להמשך התייעצות.

הרבה פעמים יש התנערות מאחריות השאלה איך נימקו את זה - אנחנו אולי נוכל לעזור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אז אחרי שעתיים שאני וחבר שלי התעסקנו עם הרכב הכל הסתדר ברוך ה' ,

מסתבר שההתקנה הייתה לקויה מעט , לא באשמתו של המתקין ככל הנראה , בעת ההתקנה היו חסרים הברגים של החיווט , המתקין ניסה לגשר על זה בכך שהכניס כמה ברגים לא תואמים , ללא השייבה שתומכת במגע , ולכן כמה מהכבלים היו רופפים , חיזקתי הכל וכיוונתי מחדש את המגבר ע"פ האוזן , יצא ממש נחמד .

כמו כן גם ישלי דליפה רצינית בחלונות הקידמיים המאפשרים כניסת כמות מים גדולה לדלת שגרמה לכמה מחוטי הרמקולים פשוט להתפורר כמו כן גם שם חתכתי חיברתי וסידרתי עד שיצא החג ואוכל ללכת למוסך לסדר את הגומייה של החלון .

אם למישהו יש המלצה על מישהו באשדוד שיוכל לתקן זאת ביעילות אני אשמח לקבל הודעה בפרטי .

נ.ב

שמתי לב שהמתקין של המגבר חיבר את הכבל השחור (גראונד) לשילדת הרכב מתחת מאחורי הכיסאות האחוריים כלומר ממש מתחת למגבר , ללא שיוף של הצבע .

עד כמה המצב יכול להשפיע לרעה ? או שזה בסדר גמור ואין שום בעיה עם זה ?

בנוסף לכך אחרי שסידרתי את הליקויים שהיו התחלתי לשמוע רעש בעת הנעת הרכב רעש שמתגבר בעת עליית הסל"ד

רעש אלטרנטור נראה לי שקוראים לו ,

למישהו יש עצות לפיתרון ?

תודה לעוזרים !

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

• תוכן חדש...