Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה - שברולט קרוז או

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט מאד האם לקחת את הרכב הזה, שהוא האופציה היחידה שמציאותית שקיימת בצי רכב שלנו מבחינה פרקטית.

כמובן שמעתי דברים בעיקר טובים על האבזור של הרכב ודברים רעים מאד על המנוע\תיבה שלו.

אני עכשיו עם קיאה פורטה, גם מחברה, ונאלץ להיפרד ממנה. אני יודע שהקיאה לא חורכת אספלט אבל היא מספיק זריזה לצרכים שלי.

הבעיה שלי שאני פשוט כל היום שומע איזה אוטו עגלה זה, ואני הייתי רוצה שיהיה לפחות מספיק זריז כמו הפורטה.

האופציה האחרת שלי היא ניסאן טידה, שתחסוך לי גם כמה שקלים כי היא טיפה יותר זולה לנו...

פורסם

הקרוז לא תהיה זריזה כמו הפורטה אך המנוע שופר מאוד החל משנת הדגם 2011 ונותן ביצוע סבירים בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהפרש של בערך 200 ש"ח (בשווי שימוש) לחודש תוכל להביא את הפוקוס 2.0 החדשה עם 170 כ"ס

היא אמורה להיות קצת יותר זריזה

גם ה פוקוס הרגילה (125 כ"ס) אמורה להיות פחות או יותר כמו הפורטה (126 כ"ס)

ולפוקוס החדשות יש הרבה אבזור....

בקיצור זה אופציה ששווה לבדוק

• תוכן חדש...