Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ביום שני קבעתי תור לטיפול בצ'מפיון - זאת הפעם הראשונה שאני לוקח את האוטו לטיפול שם ואני קצת מודאג

1. מבחינת המחיר: הם אמרו בין 600-1200 ש"ח שזה נשמע סביר אבל האם זה קופץ פלאים ברגע שיש סיבוך?

2. האם הם מחייבים פיקוח או שאפשר להשאיר את הרכב אצלם ולהיות עם ראש שקט?

הרכב הוא איביזה FR 2008 עם 50K ק"מ, לאיזה בעיות אני אמור לצפות?

תודה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

שלום.

אתה רק צריך לדאוג לארנק שמן ותפוח והם ידאגו לפרק לך את הארנק לגמרי

חוץ מיזה הכול בסדר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום ביום שני קבעתי תור לטיפול בצ'מפיון - זאת הפעם הראשונה שאני לוקח את האוטו לטיפול שם ואני קצת מודאג

1. מבחינת המחיר: הם אמרו בין 600-1200 ש"ח שזה נשמע סביר אבל האם זה קופץ פלאים ברגע שיש סיבוך?

2. האם הם מחייבים פיקוח או שאפשר להשאיר את הרכב אצלם ולהיות עם ראש שקט?

הרכב הוא איביזה FR 2008 עם 50K ק"מ, לאיזה בעיות אני אמור לצפות?

תודה.

תבקש הצעת מחיר מודפסת מראש לפי התיקון ואז אין שום סמכות למוסך לחרוג ממנה.

רוב המוסכים המורשים אינם מרשים ובצדק, שתעמוד על הראש של המכונאי כמו משקיף של האו"ם. אולי יש כאלו שמעלימים עין מהכללי בטיחות (בשטח העבודה אסור לקוח להסתובב) ויש לברר זאת לפני שאתה משאיר את הרכב לטיפול.

פורסם

אם אתה בת"א, רון אוחנה מהפורום תותח במכוניות האלו.

כבר שמענו על מספר מקרים בהם הקשר בין הצעת המחיר לחשבונית היה על בסיס אקספוננציאלי.

:shock:

פורסם

1+ לספי

מנסיון הקשר בין ההגיון במוסכי צמפיון. ועלויות תיקון לא קיים.

תקלה. להחליף מאוורר גדול רצו מעל ל 1000 שקלים.. עבודה רצו 250 שקלים.

קניתי מפירוק מאוורר חדש 300 שקל. (רכב שנת 2009.) והחלפתי לבד ב 10 דקות.

אז יש אחריות לשנתיים. אני יחליף 3 פעמים את המאוורר. ואני לא יגיע לעלות של פעם אחת אצלם.

וזה ביקור במוסך. זה לפחות 3 שעות לתקלה של שעה.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אוקיי... אז עכשיו שאני כבר אחרי הטיפול כמה אינפוטים שלי בשביל האנשים האחרים שמתלבטים:

הטיפול עלה בסך הכל 5500 ש"ח אחרי שהם החליפו רדיאטור שמבדיקה שלי באמת היה עם חור, החלפת 4 רפידות בלם ששוב באמת היו שחוקות עד הברזל, החלפת מצתים שהיו במצב תקין אבל לא מזהיר, החלפת שמן בלמים, החלפת נורה ראשית, החלפת גומיית צירייה חיצונית שמאלית (לא יודע לגבי זה - היא היתה קרועה אבל היא נראתה במצב טוב ככה שיכול להיות שהיא "נקרעה" אחרי שהיא עזבה את הרכב) והחלפת שלושת הווישרים + עבודה כמובן.

המחיר גבוה אין ספק - אבל מנגד אני לא יכול לומר שראיתי עדות לביצוע עבודות שלא היו נחוצות כי לפי מצב החלקים שהוחלפו (שד"א סימנתי אותם בצורה נסתרת טרם הטיפול כדי לדעת ולזהות שאלו באמת החלקים הפגומים שלי שהם הציגו לי) העבודה היתה נחוצה וברמה גבוהה... לגבי המחיר, בוא נגיד שפה קבור הכלב - יגידו בעלי מקצוע חכמים ממני כמה הם היו לוקחים על עבודה שכזאת ולפי זה נדע לפעם הבאה.

בכל מקרה חשוב גם לציין שהמחיר היה אמור להיות 6100 והם גם עשו לי הנחה.

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

כל זה ברכב בן 3 שעשה בסה"כ 50K?

החור ברדיאוטור מפגם בייצור או ממכה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
כל זה ברכב בן 3 שעשה בסה"כ 50K?

החור ברדיאוטור מפגם בייצור או ממכה?

זה רכב ספורט שהבעלים הקודם נהג בו בשובבות יתרה... ככה זה - ידעתי לאן אני נכנס איתו.

לגבי החור ברדיאטור זה ממש לא ממכה וגם לא מפגם בייצור. הדעה שלי היא שימוש ברכב בצורה אגרסיבית בימים החמים ביותר של השנה ושם האשמה היא שלי בלבד. אבל עוד פעם, מה שווה להשקיע ברכב כזה מופרע אם אתה לא נהנה ממנו על הדרך?

(הרבה אנשים שונאים אותי עכשיו אחרי המשפט הזה - מי שקונה רכב כדי לשמור אותו בניילונים שיהיה לו לבריאות8))

פורסם

אני חושב שאתה צריך לפנות למחלקת היבואן ולבקש מהם נוהל של "רצון טוב".

במדיה וטיפלת כל חיי הרכב אצל היבואן, היבואן מקנה שנה שלישית של אחריות כמחווה של "רצון טוב". (במקרה הכי גרוע הם נותנים לך את החלק, אך אתה לא משלם עבודה)

ב BMW זה עבד מצוין.

אין שום סיבה בעולם שרדיאטור ינזל אחרי 50K או 3 שנים!

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לדעתי, היה לך זמן לברר לגבי הצעות מחיר (עוד לפני שניגשת לצ'מפיון). היית משאיר סכום רציני בצד, לטיפול הבא.

ובמילים אחרות - אני בטוח שהיית מקבל הצעת מחיר הרבה יותר טובה לכל התיקונים הללו, ממוסכים אחרים שכבר הוזכרו בשרשור.

(תעשה ביטוח מיוחד לרדיאטור, כמו שאתה מתאר שאתה נוהג...:wink:).

תהנה מהרכב !

alfa 156 2.5.

פורסם
לדעתי, היה לך זמן לברר לגבי הצעות מחיר (עוד לפני שניגשת לצ'מפיון). היית משאיר סכום רציני בצד, לטיפול הבא.

ובמילים אחרות - אני בטוח שהיית מקבל הצעת מחיר הרבה יותר טובה לכל התיקונים הללו, ממוסכים אחרים שכבר הוזכרו בשרשור.

(תעשה ביטוח מיוחד לרדיאטור, כמו שאתה מתאר שאתה נוהג...:wink:).

תהנה מהרכב !

היה לי את הזמן אבל גם היה לי ניסיון רע מאוד עם מוסכים כאלה ואחרים בעבר ורציתי להרגיש פעם אחת מה זה לטפל בצ'מפיון.

ולגבי הרדיאטור - אל דאגה הם נותנים אחריות מלאה לשנתיים לכל החלקים והטיפולים שהם עושים - פה אני מחזיר להם על המחיר :lol:

פורסם
זה רכב ספורט שהבעלים הקודם נהג בו בשובבות יתרה... ככה זה - ידעתי לאן אני נכנס איתו.

לגבי החור ברדיאטור זה ממש לא ממכה וגם לא מפגם בייצור. הדעה שלי היא שימוש ברכב בצורה אגרסיבית בימים החמים ביותר של השנה ושם האשמה היא שלי בלבד. אבל עוד פעם, מה שווה להשקיע ברכב כזה מופרע אם אתה לא נהנה ממנו על הדרך?

(הרבה אנשים שונאים אותי עכשיו אחרי המשפט הזה - מי שקונה רכב כדי לשמור אותו בניילונים שיהיה לו לבריאות8))

רדיאטור לא מתקלקל מנהיגה פרועה .

יש הבדל בין לנהוג ברכב בצורה אגרסיבית לבין להרוס אותו ולגרום נזקים מיותרים .

דריפטים וסבסוב גלגלים זו לא נהיגה ספורטיבית .

• תוכן חדש...