Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי הסט של מורל דוטק והייתי מעוניין לשדרג אותו,

זה האופציות אשמח לקבל חוות דעת ודירוג, לא מעוניין לקבל הצעות מחיר בפרטי ולא כלום יש לי מאיפה לקנות בזול.

אני שומע מוזיקה ב SQ לא מעוניין ב SPL!!!

ראשון :

MB Quart QS216

שני :

Polk Audio MM6501UM

שלישי :

DLS Reference RM6.2

רביעי :

Focal 165 VB

חמישי:

JL Audio C5-650

שישי :

Rockford Fosgate T2652-S

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

שמע, אתה מפרסם פה סטים נחמדים מאוד!

במיוחד הDLS והFOCAL

אבל זה גם תלוי מאוד בהגברה שלך!

באיזה מגבר אתה משתמש כרגע? ושתדע במידה ותרצה לשפר את הקומפוננט, ייתכן מאוד שתתבקש להחליף גם את המגבר(תלוי בפירוט שלו)

|HU-Pioneer 7250UB|

|1stAmplifier-DLS XA40|2ndAmplifier-DLSXA10 |

|F.Set:Boston S60|

|SubWoofer:Boston G1 12''|

פורסם

מה התקציב שלך לסט?

אולי יש דברים טובים יותר שיכולים להכנס לך בתקציב.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אי אפשר לתת לך תשובה אמיתית, כי בבחירת קומפוננט יש המון מקום לטעם האישי.

הפוקאל יישמעו מאוד שונה מה DLS לדוגמא, ועל אף שאחד יכול להיות ברמה יותר גבוהה מהשני, אין להקיש שתאהב את הטוב מביניהם.

מעבר לכך, הדוטק שלך מדורג בחו"ל מעל הסטים האלו (לפחות מעל הפוקאל וה DLS, את האחרים אני לא מכיר לעומק).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בוקר טוב

ישראל ידידי המלומד

תוכל להציג סימוכין לדירוג של RM6.2 ושל ה FOCAL המדובר מול הדוטק

אשמח אם זה יהיה מלווה בהסבר מקצועי תוך בדיקה מקיפה כמו שמקובל במגזיני אודיו מכובדים ולא איזו תגובה מטופשת בפורום אודיו כלשהוא ברחבי הגלובוס

זה יכול להיות מאוד מעניין ומועיל ומחכים לכל חברי הפורום להתוודע למבחני דירוג מקצועיים בעולם דרכך

דרור

פורסם

לא טענתי לרגע שאחד מהם טוב יותר או טוב פחות.

המחיר של הדוטק בארה"ב הוא 450$, של הפוקאל 330 והמחיר של ה DLS הוא 200$.

זה הדירוג שאני הסתמכתי עליו, פשוט לא מחזיקים ממורל כי הם יותר יקרים, אבל בחו"ל קורה מצב הפוך!

אתה יכול להיות פעיל בפורומים בהם יש יותר מאסות של התקנות ולקרוא מה חוות הדעת הרווחת.

אם אתה רוצה קצת יותר פרקטיות- בכמה התקנות והחלפות שנכחתי העדיפו את הדוטק על פני הפוליגלאס.

עם ה RM, שהוא דגם חדש יותר של DLS, יש לי פחות ניסיון, אך אני מכיר טוב מאוד את הטוויטר T25 ואת הקרוס הזה, ועם הקודם בסדרה, ה MS6A שהגיע עם טוויטר טוב יותר שמבוסס על סדרת האולטימייט.

אם אתה רוצה את החוו"ד האישי שלי- הפוקאל מאוד בהיר, יש מי שימצא אותו צורם, לדוטק מיד מאוד נעים, ועל בסיס האלמנטים הקודמים מהסדרה של DLS ששמעתי- ה RM ייצא מצטיין בתדרים הנמוכים, וייתן חלוקה מאוד מאוזנת בקרוס הפאסיבי.

אם פגעתי חלילה- אני מצטער- זו לא היתה כוונתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

או קיי ישראל

הבנתי את כוונתך

אבל היה ראוי יותר לרשום בסגנון של "הדוטק שלך מתומחר בחו"ל מעל הסטים האלה"

למרות שלמשמעות של התמחור אין כמעט קשר ליכולת של סט מסויים מול השני כשמדובר בסטים האלה

וכן פגעת (ישראל אתה יותר מדי אינטיליגנט מכדי שאני אקבל בתמימות מעושה את זה שהגבת ללא מחשבה תחילה וקשה לי להאמין שבחירת המילים שלך הייתה תמימה)וכן אני בהחלט שמתי את זה מאחוריי ואני מקווה שלא נרד לרזולוציות האלו בעתיד

אבקשך לשמור על כבוד הדדי (שים לב שאני לא מגיב לשום שאלה ולשום שרשור שדן ביכולות של הציוד שאתה מוכר בפורום) בדיוק כמו שאני עושה כלפי הציוד שאתה משווק דרך הפורום וכלפי הקולגות

שבת שלום וחתימה טובה

דרור

• תוכן חדש...