Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"המפגש" מישהו היה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במפגש הקודם, פשוט זוועה. הקטע הכי טוב היה הקסארה VTS.

פשוט נמאס כבר מכל השטויות. אני הצעתי להעביר את המפגש, כי גם ככה חברי הפורום נמצאים בחניון נפרד אז למה לא להיות מנותקים לגמרי ???

בכל מקרה, גם ככה אני עובד בימי שישי וקשה לי להגיע. אני לא הולך להגיע הרבה בזמן הקרוב כי כבר מסוכן מדיי להגיע. לפי דעתי עדיף כבר לפרק את המפגש הזה מאשר להמשיך אותו במתכונת הזו, אני בטוח שלא יקח הרבה זמן עד שיקרה איזה תאונה או שמישהו ידרס ואז יחגגו עלינו בתקשורת (אני כבר רואה את הכותרות, "ילד נדרס במהלך מירוץ רחוב לא חוקי").

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הייתי במפגש הקודם, פשוט זוועה. הקטע הכי טוב היה הקסארה VTS.

פשוט נמאס כבר מכל השטויות. אני הצעתי להעביר את המפגש, כי גם ככה חברי הפורום נמצאים בחניון נפרד אז למה לא להיות מנותקים לגמרי ???

אתה צודק לחלוטין. ולכן אני שואל האם אין אפשרות כלשהי לעשות את זה יותר מצומצם ושפחות אנשים ידעו על זה?

וואלאק אתה!!

פורסם
דיי נמאס כבר מהפוזה של האנשים שם , אנשים נוסעים בלאנטאיכס רגילה ומפרפרים כאילו אין מחר או לראות איזה כמה הונדות מכוערות ועוד כמה איביזות ....שלא נדבר על זה שכל ילדון שקיבל אופנוע 50 סמ"ק מאבא בא להראות כמה שהז*ן שלו גדול ושהוא יודע להרים גלגל .

עם כל הכבוד צריך לארגן מפגש יותר אינטימי של משופרות אמיתיות ואנשים שבאמת אוהבים מכוניות ולא בשביל הפוזה של "להראות לחבר'ה". (אבל ברור שתוך שבועיים הערסים יגיעו גם לשם).

א) אתה רוצה להגיד לי שהמטרה של המפגשים האלו זה לא פוזה?

חמודי - מפגש מכוניות מורכב משני דברים: 99% פוזה ו-1% כל השאר. מתחסדים עאלק - "נמאס מהפוזה". אם אתה לא רוצה פוזה אז למה אתה מפנה את זה כלפי ה"לאנטיכס" כהגדרתך (האוטו הזה ממש לא איכס. צריך רק לאכול את האבק שהוא משאיר לך - גם בגרסאת ה1.6) ולא כלפי בעלי האימפרזות עטורי הספוילרים והכונסים שכמעט ובכלל לא מועילים לרכב ומטרתם היא פוזה והגולפים למינהם שחצייאות רבות להם (הנקמה באה בפסי האטה...) שרצים שדודי-עבר אחרי אחרי הרכב הזה (למרות שהוא לא מחדש שום דבר בתחום המוטוריקה)

ב) ערסים? יש לי שאלה אליך - אתה ישראלי? אתה מדבר בטלפון בקולי קולות? מדבר עם הידיים? צועק כשלא שומעים אותך? יצאת צדיק - גם אתה "ערס". אבל "ערס" בלי DL.גזען. משחק אותה מתחסד. אנשים כמוך רק מבהירים לי עם מי יש עסק. תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב.

מה הציפיות לקראת כזה מפגש בדרך כלל?? מה עושים שם (אם ערסים לא באים ומקלקלים הכל)??

נ.ב.

לא צריך להיות נחמדים מדי , אם הגרעין האמיתי שמארגן את המפגשים מוצא שיש אנשים שלא מתאימים למפגשים אז שיסנן את האנשים , פשוט מאוד. וגם עלי נמאסו כל הערסים עם ה-DT שלהם שעושים סיבובים ברחוב שלי , אז אם הייתי פוגש אחד כזה במפגש רציני (שאמור להתעלות על רמת הערסים בני 17 שמרימים גלגל) פשוט הייתי שם לו מקל בגלגל.

נמאס כבר :bad-word::bad-word:

שאלה לי אליך: באיזו רשות אתה תסנן מי בא ומי לא? השטח בבעלות פרטית שלך? אתה תסנן את ה"ערסים" עם ה DT בכניסה לחניון ביחד עם חבריך המתחסדים? אני מבטיח לך שתוך כמה דקות תהיה חבול כ"כ קשה שלא תזכור איך קוראים לך, או שאיזה בעל DL, באלנו או לאנטיס יהפוך אותך לקישוט על הפגוש הקדמי. ואני מדבר בשיא הרצינות. וכפי שאמרת: "לא צריך להיות נחמדים מדי" - סמוך על שרוך: גם הם לא יהיו נחמדים אליך (בלשון המעטה כמובן)

תשים לו מקל בגלגלים? תסתכן בתביעה, על גרימת נזק במתכוון לרכוש ולאדם. אותו "ערס" יחייה טוב מאוד על חשבונך ועל חשבון ההורים שלך (בהנחה שאתה מתחת לגיל 18 ). תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב.

כבר באמת נמאס מזה, אין מה לעשות חוץ מלעבור למפגשים הפרטיים, כל סוג והמפגש שלו, מה שהולך בר"ג באמת זוועה.....!! לראיה היונדאי אקסנט 1.3 ה"משופרת" ויונדאי לנטרה 3 דורות אחורה שגם היא " משופרת" , זה ה"קש ששבר את גב הגמל" ..!!!!

נראה לי שאני יימנע מלהגיע לשם כמה שבועות. :roll:

א) איזה מפגש פרטי? מפגש פרטי על אדמה ציבורית? עיין-ערך: "תמשיך לחלום".

ב)אם לא נוח לך להסתכל על בעלי היונדאי ושאר הסטנדרטיות - אל תסתכל. אחסן!

ג) אף אחד לא עומד לך עם אקדח ברקה. אתה לא חייב לבוא. תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב.

ושכחת את הערס בסוזוקי באלנו עם הספוילר הגבוה האולטרה בתוך הרכב

והפליקר בגריל הקדמי שעמד והתחיל לתת פול גז שיהיה רעש מהמנוע "המשופר"

עיין סעיף ב' בהודעה אחדת מעליך. תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב.

אתה צודק לחלוטין. ולכן אני שואל האם אין אפשרות כלשהי לעשות את זה יותר מצומצם ושפחות אנשים ידעו על זה?

שוב פעם להסביר על המושג "מפגש פרטי על אדמה ציבורית"? למה מי אדוני שיקבע מי יכנס ומי לא יכנס למפגש? תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב.

אני פשוט נדהם מהנאיביות של אנשים פה, תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב.

פורסם
אם אתה לא רוצה פוזה אז למה אתה מפנה את זה כלפי ה"לאנטיכס" כהגדרתך (האוטו הזה ממש לא איכס. צריך רק לאכול את האבק שהוא משאיר לך - גם בגרסאת ה1.6)

קראת לי ? :lol:

פורסם
Ford_Cortina Mk.3 :

תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב.

תגיד נתקע לך הדיסק או משהו ?? :lol:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

רואים שאתה לא מודע למה שהולך שם !!!

הכל טוב ויפה וגם לאנטיס יכולה להיות מענינת אבל לא עם האנשים שיוצאים ממנה עומדים ומתחילים לזרוק אבן על גור של חתול שתקוע על עץ ומפעילים את שירי הדיכאון שלהם חזק

ונותנים מפגן כח בכך שלוחצים פול גז כמה פעמים .

תהיה רציני ,הבטיחות היא הדבר החשוב במפגש שכזה , גם לי יש אוטו שמשופר חיצונית

ופנימית (קוסמטית) ונראה מעולה ויש בו מערכת שיכולה להרעיד את כל המפגש אבל אני לא בא עם פול ווליום ברייס של החיים שכולם יסתכלו עלי.

בכל אופן

תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב :p

פורסם

בתגובה ל-FORD KORTINA :

אתה צודק , מה אני יגיד לך... הרי זה ברור שכל מי שישראלי הוא ערס והוא מרים גלגל עם ה-DT שלו ברמזור ונוסע באוטו של אבא על 100 בתוך העיר. ברור...... הרי כולנו כאלה.....

אז לעניינינו , ברור שאני לא יכול להגיד לאף אחד אם הוא ייכנס או לא (כל עוד זה לא שטח פרטי שלי) אבל אני מנסה למצוא פתרונות שיביאו שינוי. אם לך טוב עם כמה פלוצים מתלהבים שבאים לכל מפגש שכזה אז שיבושם לך. אולי תעשה איתם גם פתיחות ברמזורים. אני חושב שצריך למצוא פתרון שיביא לשינוי בגישה של אנשים בכלל כלפי הנהיגה ואני לא מסכים עם ההשלמה שלך עם המציאות כמו שהיא.

ילד בן 18 שדופק רייסים ברחובות שבהם כל רגע איזה ילד קטן יכול לצאת בין המכוניות ולדפוק משפחה שלמה ככה (גם את המשפחה של הילד המסכן וגם את המשפחה שלו עצמו) הוא לא בן אדם שראוי לשאת רשיון בכלל ובטח שלא להגיע למפגשים מוטוריים.

שאלה לי אליך: באיזו רשות אתה תסנן מי בא ומי לא? השטח בבעלות פרטית שלך? אתה תסנן את ה"ערסים" עם ה DT בכניסה לחניון ביחד עם חבריך המתחסדים? אני מבטיח לך שתוך כמה דקות תהיה חבול כ"כ קשה שלא תזכור איך קוראים לך, או שאיזה בעל DL, באלנו או לאנטיס יהפוך אותך לקישוט על הפגוש הקדמי. ואני מדבר בשיא הרצינות. וכפי שאמרת: "לא צריך להיות נחמדים מדי" - סמוך על שרוך: גם הם לא יהיו נחמדים אליך (בלשון המעטה כמובן)

אל תהיה בטוח לגבי מה שאתה אומר.... אתה לא יכול להכיר אדם דרך הרושם שהוא מותיר עליך בפורום מסויים. ותסמוך עלי שאם זה הרושם שקיבלת , אז הוא מוטעה.

תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב גם לך.

וואלאק אתה!!

פורסם
דיי נמאס כבר מהפוזה של האנשים שם , אנשים נוסעים בלאנטאיכס רגילה ומפרפרים כאילו אין מחר או לראות איזה כמה הונדות מכוערות ועוד כמה איביזות ....שלא נדבר על זה שכל ילדון שקיבל אופנוע 50 סמ"ק מאבא בא להראות כמה שהז*ן שלו גדול ושהוא יודע להרים גלגל .

אני לא מסכים איתך. "על פוזה ועל ריח אין מה להתווכח" ולכן מה שבשבילך פוזה בשבילם זה כל החיים שלהם. אנשים כאלה לא מפריעם לי. יותר מפריעים לי כל אלה שמסכנים אנשים אחרים (את עצמם שיסכנו חופשי). אנשים כאלה , שטסים ברחובות עם ילדים קטנים הם הבעייה המרכזית ולא איזה נהג חדש שתקע ספוילר בהונדה סיויק של אבא ושומע שירי דיכאון.

קצת חומר למחשבה...

וואלאק אתה!!

פורסם
בתגובה ל-FORD KORTINA :

אתה צודק , מה אני יגיד לך... הרי זה ברור שכל מי שישראלי הוא ערס והוא מרים גלגל עם ה-DT שלו ברמזור ונוסע באוטו של אבא על 100 בתוך העיר. ברור...... הרי כולנו כאלה.....

אז לעניינינו , ברור שאני לא יכול להגיד לאף אחד אם הוא ייכנס או לא (כל עוד זה לא שטח פרטי שלי) אבל אני מנסה למצוא פתרונות שיביאו שינוי. אם לך טוב עם כמה פלוצים מתלהבים שבאים לכל מפגש שכזה אז שיבושם לך. אולי תעשה איתם גם פתיחות ברמזורים. אני חושב שצריך למצוא פתרון שיביא לשינוי בגישה של אנשים בכלל כלפי הנהיגה ואני לא מסכים עם ההשלמה שלך עם המציאות כמו שהיא.

ילד בן 18 שדופק רייסים ברחובות שבהם כל רגע איזה ילד קטן יכול לצאת בין המכוניות ולדפוק משפחה שלמה ככה (גם את המשפחה של הילד המסכן וגם את המשפחה שלו עצמו) הוא לא בן אדם שראוי לשאת רשיון בכלל ובטח שלא להגיע למפגשים מוטוריים.

הקטע הכי מצחיק פה זה שלקחת את מה שאמרתי, והפנת אותו 180 אחורה ואתה בא אלי בטענות.

ידידי, אין לי רישיון, שלא לדבר על לבוא למפגש.

אני עובד קשה בשביל הרישיון שלי, ואני אומר את זה מתוך כנות מלאה ולא מתוך תמימות של טרום רישיון - אופן הנהיגה מתחיל בחינוך. אני לא אסכן את הרישיון שלי בשביל לייצר איזשהו יצר אצל האדם שעומד לידי ברמזור, או בעל האימפרזה שעושה עלי דאווין ומשאיר אותי מאחורה בנסיעה בתוך העיר)

אני לא אעלה על הדעת לצאת ב'קיק' בתוך מקום הומה אדם (ולא אעלה על הדעת בכלל לעשות את זה: זה גם הורס את התיבה האוטומטית, צורך דלק, ומגדיל את בלאי הצמיגים).

אני לא אעלה על הדעת לעשות צלחת מתישהו. כי איך להסביר לך את זה - אני בנאדם שלא מחפש את הפוזה (אולי לנסוע לאט עם מוזיקה שבוקעת מהחלון, אבל יותר מזה - ממש לא).

את הסיפוק שלי מהנהיגה אני אשיג באמצעות השגת נהיגה נכונה ויישום נכון של מה שלמדתי שיעזור לי להפיק את המירב מהרכב שהופקד בידיים שלי תוך כדי נהיגה נכונה וזהירה.

אני עובד בסדנא בביה"ס שבו אני לומד עם מנועי סילון - אני לא צריך להסביר שכל חלק במנוע שוקל כמעט כמו בנאדם רק מרוכז בגודל של 60 ס"מ - אין לי שטויות בראש ובטיחות אצלי זה דבר ראשון.

מי שלא רוצה לבוא למפגשים - שלא יבוא.

אני באתי למפגש כמספר האצבעות שעל כף היד שלי, וחוץ מכמה דק' של הסתובבות לא ראיתי שום דבר מעניין או מחדש - מרחוק זה נראה כמו עדר של סובארו אימפרזה וגולף.

אם אתם רוצים מפגש על רמה - אבל רמה "רמה"! - אוניברסיטת ת"א, מפגש מועדון החמש.

אנשים נטולי פוזה (לפעמים בעלי המוסטנג לוחצים על הגז כדי להשמיע נהמת מנוע, אבל סולחים להם כי זה חלק מהקטע).

ר"ג? - אני לא חושב להתקרב לשם בזמן הקרוב: משעמם, מגעיל באופן יחסי, וחבל על הדלק.

יום טוב.

פורסם
בתגובה ל-FORD KORTINA :

הקטע הכי מצחיק פה זה שלקחת את מה שאמרתי, והפנת אותו 180 אחורה ואתה בא אלי בטענות.

ידידי, אין לי רישיון, שלא לדבר על לבוא למפגש.

אני עובד קשה בשביל הרישיון שלי, ואני אומר את זה מתוך כנות מלאה ולא מתוך תמימות של טרום רישיון - אופן הנהיגה מתחיל בחינוך. אני לא אסכן את הרישיון שלי בשביל לייצר איזשהו יצר אצל האדם שעומד לידי ברמזור, או בעל האימפרזה שעושה עלי דאווין ומשאיר אותי מאחורה בנסיעה בתוך העיר)

אני לא אעלה על הדעת לצאת ב'קיק' בתוך מקום הומה אדם (ולא אעלה על הדעת בכלל לעשות את זה: זה גם הורס את התיבה האוטומטית, צורך דלק, ומגדיל את בלאי הצמיגים).

אני לא אעלה על הדעת לעשות צלחת מתישהו. כי איך להסביר לך את זה - אני בנאדם שלא מחפש את הפוזה (אולי לנסוע לאט עם מוזיקה שבוקעת מהחלון, אבל יותר מזה - ממש לא).

את הסיפוק שלי מהנהיגה אני אשיג באמצעות השגת נהיגה נכונה ויישום נכון של מה שלמדתי שיעזור לי להפיק את המירב מהרכב שהופקד בידיים שלי תוך כדי נהיגה נכונה וזהירה.

אני עובד בסדנא בביה"ס שבו אני לומד עם מנועי סילון - אני לא צריך להסביר שכל חלק במנוע שוקל כמעט כמו בנאדם רק מרוכז בגודל של 60 ס"מ - אין לי שטויות בראש ובטיחות אצלי זה דבר ראשון.

מי שלא רוצה לבוא למפגשים - שלא יבוא.

אני באתי למפגש כמספר האצבעות שעל כף היד שלי, וחוץ מכמה דק' של הסתובבות לא ראיתי שום דבר מעניין או מחדש - מרחוק זה נראה כמו עדר של סובארו אימפרזה וגולף.

אנשים נטולי פוזה (לפעמים בעלי המוסטנג לוחצים על הגז כדי להשמיע נהמת מנוע, אבל סולחים להם כי זה חלק מהקטע).

ר"ג? - אני לא חושב להתקרב לשם בזמן הקרוב: משעמם, מגעיל באופן יחסי, וחבל על הדלק.

יום טוב.

סלח לי אבל מה כל זה קשור לנושא המדובר...זה שאתה לא עושה את זה זה יופי לך וטוב לך.

אבל העובדה היא שהרבה כן עושים את זה והרבה כן עושים שטויות ומה לעשות שרובם עושים זאת בשביל הפוזה וזה בערך מסביר מה זה ערס-אדם שעושה שטויות בשביל הפוזה שלו.

"ר"ג? - אני לא חושב להתקרב לשם בזמן הקרוב: משעמם, מגעיל באופן יחסי, וחבל על הדלק. "

א. אין לך רישיון עדיין אז לא חבל על הדלק של האוטובוס\מונית.

ב. אתה עוד לא טייס אז תוריד את האף מהאויר.

ג. אתה לא היחיד שעבד קשה להוציא רישיון גם אני שילמתי הכל מהכיס.

לכל אדם פה יש את חופש הדיבור וזכותו להתלונן על השטיות שעושים שם.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
סוטה רגע מהנושא:

איפה הפינה שהחבר'ה מהפורום נפגשים בה ?

תודה,

הראל.

בחניה של המסעדה הברזילאית (איזה שפעם היה אווזי) ...

קורטינה דור 3, אני נגד לעשות סלקציה ואני נגד פוזה.

אני בעד מפגש שכל אחד יבוא, יחנה את הרכב שלו, יצא וידבר עם החבר'ה, וזהו.

אין לי בעיה עם לאנטאיכס משופרת, בדיוק ההפך, זו זכותו של כל אחד לעשות מה שהוא רוצה ברכב שלו כל עוד זה חוקי. אבל אני נגד השתוללויות וסיכון חיי אדם.

אני גם מארגן מפגשים (של מועדון אופל) ואני לא אתן לאף אחד להשתולל במפגש שלי. אין לי בעיה שאנשים ישימו איזה מוזיקה שהם רוצים בפול ווליום (עשו את זה קצת במפגש האחרון) ואין לי בעיה שישפרו את הרכב שלהם איך שהם רוצים, אבל העיקר שלא ישתוללו ויסכנו אחרים.

אולי בשבילך מפגש זה 99% פוזה, אבל בשבילי מפגש זו הזדמנות להיפגש עם אנשים שיש להם אותה שריטה כמוני, ולא צריך להראות את זה בהרמת גלגל או פרפורים אלא בדיבורים.

בקש למפגש פרטי, כשיהיה לך רישיון ו/או גלגלים (לא יודע מה בדיוק המצב שלך כרגע מרוב ההודעות שלך בפורום) אני מזמין אותך למפגש של מועדון החמש. אני מקווה שהמפגשים של מועדון אופל יראו רק עשירית מהמפגשים של מועדון החמש. המפגשים הם בחניה פרטית, אין משטרה, אין אנשים משתוללים, רק ללכת ולהסתכל על המכוניות המדהימות האלה נחות בחניה ...

נכון שאף אחד לא מצמיד לי אקדח לרכה, לכן אני בוחר לא להגיע ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה יכול להגיד לי בידיוק איפה המגש הזה באוניברסיטת ת"א?

ניסן אלמרה 01' 1800

• תוכן חדש...