Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים בתל-אביב בתחנה הישנה יש שלוש חבריה שמוכרים סאבים, מערכות ורמקולים. אפשר להגיע שם למחיר טוב, אבל השאלה האם זה בטוח?

(קניתי שם רמקולים 220 של פיונר לפני חצי שנה ב300 ש"ח - לא יודע אם זה מזוייף או לא יודע מה.) 8)8)

פורסם
איך אני מוצא אותם?

בתחנה הישנה בתל אביב... תשאל שם כל אחד איפה מוכרים מערכות לרכב יגידו לך...

8)

כשאתה יורד מדרך פ"ת לכיוון התחנה... מצד ימין אתה תראה אותם.. במרחק של כמה מטרים אחד מהשני

פורסם
שלושה בחורים?

זה נשמע כאילו הם מוכרים מתוך באגז' של אוטו או משהו.

אם זאת לא חנות מסודרת אז סביר להניח שזה ציוד גנוב.

אל תתנו לזה יד :!:

אם הם מוכרים את הציוד בקופסא המקורית, נראה לי שאפשר לסמוך על זה שזה לא גנוב ...

שאלה שלא ממש קשורה - איפה אפשר להחנות את האוטו בסביבה וללכת לראות מה יש להם שם?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
שלושה בחורים?

זה נשמע כאילו הם מוכרים מתוך באגז' של אוטו או משהו.

אם זאת לא חנות מסודרת אז סביר להניח שזה ציוד גנוב.

אל תתנו לזה יד :!:

אם הם מוכרים את הציוד בקופסא המקורית, נראה לי שאפשר לסמוך על זה שזה לא גנוב ...

שאלה שלא ממש קשורה - איפה אפשר להחנות את האוטו בסביבה וללכת לראות מה יש להם שם?

כמובן.

הרי אף אחד לא פורץ לחנויות או למחסנים של היבואנים וגונב מוצרים חדשים... :lol:

אני לא פוסל כלום ,השאלה האם באמת הסחורה ממקור אמין.

אני לא הייתי לוקח את הסיכון הזה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מכירים בתל-אביב בתחנה הישנה יש שלוש חבריה שמוכרים סאבים, מערכות ורמקולים. אפשר להגיע שם למחיר טוב, אבל השאלה האם זה בטוח?

(קניתי שם רמקולים 220 של פיונר לפני חצי שנה ב300 ש"ח - לא יודע אם זה מזוייף או לא יודע מה.) 8)8)

אחי מיצטער לאכזב אותך אבל הרמקולים שקניתה שם

(כביכול "pioneer") לא גנובים אלה מזויפים :!:

פעם הגעתי לשם עם עוד חבר שעובד בחנות למערכות סטאריו לרכב

ובדקנו טוב את את הרמקולים (הבנו רמקולים מקוריים דנדשים באריזה)

ועשינו השווה בינהם, בקיצור ביעסנו את המוכר חבל על הזמן :lol:

רמקול מקורי עשוי ממימברנה בהזרקה וישר נופל לעין שהצבע של שני

הרמקולים שונה (המקורי צבע כסף והמזוייף בצבע חום), כמו כן כתוב על

המזוייף pioneer באיכות מאוד נמוכה לעומת המקורי.

ובקשר לסאבים שמוכרים שם,

קורה דבר מאוד מוזר שבחנות אחת אומרים לנו שהסאב של clarion :?::?:

ובחנות השניה בדיוק אותו סאב הוא פתאום של rockford :?::?:

ובשלישית המוכר פשוט אומר לי שזה בלי חברה :shock::roll:

קצת מוזר לא :?::?:

לסיכום: אל תיקנו שם למרות המחירים המפתים. :wink:

2pac

west side

פורסם

חבר שלי קנה שמה לאחרונה רדיו דיסק סוני, עם אחריות של ישפאר.

במחיר טוב מאוד.

לפני זה הוא קנה את הרדיו של בלאופונקט ב-900 שקל, אבל הוא בכלל לא היה מבסוט אז הוא החליף. הוסיף 200 שקל וקיבל את הסוני.

הוא מאוד מבסוט מהסוני.

כנראה שאלה מוצרים פגומים או סוג ב' שלא עברו בקרת איכות ונמכרים לסוחרים חאפרים כאלה בזול.

פורסם

הציוד לא גנוב :!:

חבר שלי עבד שם. אני יסביר לכם איך זה עובד הבן אדם מוכר שם בכמויות הכי גדולות בארץ כל יום, יש לו כמעט 0 עלויות על "החנות" ככה ששוה לו להרוויח 50 שקל על רמקולים או 100 שקל על רדיו דיסק. נכון שהוא מז**ן תשכל שם לכולם אבל אם אתה בעל ידע אז שווה לך לקנות ובכלל לא להקשיב למה שהוא מדבר...

פורסם

בדיוק אלה מוצרים שלא עברו בקרת איכות כולם הרי מכירים את נתן הוא אגדה במקום אני קניתי ממנו PIONEER 7400MP במחיר של 1800 ש"ח לאחר התמקחות קשה והבטחות ביזאריות שלא קיימתי המערכרת כבר שנה אצלי מתפקדת מצוין והלכתי שאלתי במקומות אחרים ואמרו לי שהיא מקורית בנוסף יש תעודת אחריות .. אין מה לדאוג אלו הם מוצרים שלא עברו בקרת איכות ונמכרים בזול מדי פעם נופלים על חרא אבל חרא תמיד אפשר לנקות...

הם תמיד מחליפים אם יש משהו פגום......

פורסם

הדיל האמתי הוא ככה. בתור אחד שאח שלו עבד שמה אני יכול לספר לכם ככה. המוצרים שמה אמיתיים לכל דבר, אך יש להם גם חיקויים של אך ורק של פיוניר, אז מי שהולך לקנות שמה פיוניר שלא ישכח לבקש את הפיוניר האורגינלים חשוב להגיד להם את זה. בקשר לכל שאר המוצרים אז הם אמיתיים ופשוט לא עברו בדיקות תקן בארץ כי הם מגיעים ישר מהנמל מאשדוד ומהנמל לא מחולקים לאן שהם אמורים ללכת ( המבין יבין) וזה הסיפור אז לכל מי שחושש לקנות שמה אין מה לחשוש, אומנם הם באמת לא מבינים בשיט אבל יש להם מחירים טובים עד כמה שאני זוכר וזה הסיפור האמיתי.

Do you wana hear it or Ya wana pump it

פורסם

אז בואו אספר לכם סיפור על הבאסטות האלו.

לפני איזה 10 שנים בן דוד שלי שהיה חייל דלפון חיפש משהו לשים בחיפושית 73 שלו. לא מערכת אימתנית, סתם משהו לשמוע רשת ב' בפקקים.

הלך אליהם וקנה איזה טייפ BROTHER וזוג רמקולים בלי שם במחיר ממש ממש זול. לפי מה שהם אמרו זה מ"ימאים" שזה בעברית - מוברח. לא שולם מכס - למי אכפת?

אחרי איזה חצי שנה התקלקל משהו בטייפ. הוא חזר אליהם, וכמובן שלא זכרו אותו ונורא הצחיק אותם שהוא רוצה שירות מהם.

אז מה עשה? הלך לקרוב משפחה שהיה לו את אותו דגם עדיין באחריות מחנות נורמלית, החליפו את הגב של המכשיר (שעליו המדבקה עם המספר הסידורי), ושמו לב שהמספרים הסידוריים של שני המכשירים הם מאוד מאוד קרובים, אחד מהם ישב 5 מכשירים אחרי השני בקו הייצור!

בקיצור - הלך הדוד עם המכשיר לחנות הנורמלית וקיבל שירות. ומה אומר לו המוכר כבדרך אגב? "אתה יודע - גנבו לי ארגז שלם של מכשירים כאלו מהחנות" :evil:

אז מה המסקנה - לפחות במקרה ההוא מדובר ברכוש גנוב לכל דבר. אז רק תדעו שאתם מתעסקים עם עבריינים ותעשו את החשבון שלכם אם זה מתאים לכם או לא. אולי היום הם באמת נותנים שירות למוצר פגום, אבל אז, לא זכרו אותך רגע אחרי ששילמת.

וכן - אני יודע שגם מה שבן דוד שלי עשה זה גניבה, הוא קיבל שירות על מכשיר שלא קנה במקום. אז גם איתו אני לא ממליץ לכם לעשות עסקים...

• תוכן חדש...