Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה חושב שבספינות נוסעים האחוזים יותר גבוהים?

לפי דעתי לא, ולמרות זאות בספינות לא חסר אמצעי בטיחות.

כמו שנאמר לך - כשספינה טובעת, קל יחסית להציל את הנוסעים - זורקים עליהן מצופים ומכניסים אותם לסירות ההצלה. במטוס זה בלתי אפשרי - מצנחים לכולם, מעבר לעובדה שזה יקר להחריד לתכנן ולייצר מצנח שכל טמבל יודע להפעיל, זה פשוט לא ריאלי - נראה אותך יוצא למינוס 30 מעלות ולאחוז החמצן המזערי שיש בגובה 30000 רגל. בהצלחה עם זה...

מפחד? אין בעיה - אל תטוס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דניאל, שאלה לי אליך: כאשר אתה נכנס למכונית אתה לא נכנס למלכודת מוות? הסיכוי שלך למות בתאונת דרכים גבוה בהרבה מהסיכוי שלך למות בתאונת מטוס, למרות כל אמצעי הבטיחות וחמישה כוכבי NCAP. מתברר שיש גבול גם לכלכליות של התקנת אבזרי בטיחות במכונית. במטוסים הם רבים יותר והכשרת הטייסים אורכת אלפי שעות, לא 14 שעות הדרושות להכשרת נהג. וזאת למרות הטענה היא שלהטיס מטוס יותר קל מאשר לנהוג במכונית (לצערי - לא התנסיתי בהטסה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק לדבר בלי לבדוק כלום,

איפה Derish כשצריך אותו... :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כמו שנאמר לך - כשספינה טובעת, קל יחסית להציל את הנוסעים - זורקים עליהן מצופים ומכניסים אותם לסירות ההצלה. במטוס זה בלתי אפשרי - מצנחים לכולם, מעבר לעובדה שזה יקר להחריד לתכנן ולייצר מצנח שכל טמבל יודע להפעיל, זה פשוט לא ריאלי - נראה אותך יוצא למינוס 30 מעלות ולאחוז החמצן המזערי שיש בגובה 30000 רגל. בהצלחה עם זה...

רוני, טעות בידך. חילוץ ימי הוא עניין סבוך ביותר. יש לאתר את האוניה ולחלץ את הנוסעים והצוות, לעתים קרובות בתנאי מזג אויר קשים וים סוער. אין לפני ההיסטוריה של אסונות ימיים,אבל היא עשירה לא פחות מזו של האסונות האויריים, ואני מדבר גם על העשורים האחרונים באוניות שנבנו בתקנים חדישים והופעלו על ידי צוותים מיומנים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהתייחס לכותרת: למה אנחנו קונים כרטיסים למלכודות מוות?!

התשובה היא, כי אם הטיסה עוברת בשלום (טפו טפו טפו), בסוף מחכה ניו יורק. או רומא. או פריס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא הבנת אותי. התכוונתי - ברגע טביעת הספינה ניתן להציל את הנוסעים בהשקעה לא גדולה מדי. משם והלאה - אני מסכים. אם הטביעה התרחשה במז"א סוער או במיקום בעייתי זה מסבך מאוד את המצב, אבל אותו הדבר אפשר להגיד על חילוץ אחרי התרסקות מטוס...

הרעיון הוא שבמטוסים אי אפשר לזרוק על כולם מצופים ולשים אותם בסירות הצלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למה אתה אומר דברים בסיסים בלי לבדוק קודם את נכונותם?

לפני לא הרבה זמן תאונות בספינות היה דבר די נפוץ (שכחתה את הסיפור עם הטיטאניק?), אבל בגלל ההשקעה בבטיחות הנוסעים האחוז של התאונות הימיות ירד דרסטית.

אולי אתה רוצה להחליף את הדיילת במטוס ולהסביר ל500 נוסעים שהם ימותו בעוד 5 דקות בגלל שהסטטיסטיקה נמוכה מידי?!

או תגיד להם שיקר מידי לפתח מערכות בטיחות?

פורסם

לפני לא הרבה זמן תאונות בספינות היה דבר די נפוץ (שכחתה את הסיפור עם הטיטאניק?), אבל בגלל ההשקעה בבטיחות הנוסעים האחוז של התאונות הימיות ירד דרסטית.

אולי אתה רוצה להחליף את הדיילת במטוס ולהסביר ל500 נוסעים שהם ימותו בעוד 5 דקות בגלל שהסטטיסטיקה נמוכה מידי?!

אני בטוח שהוא שכח, מהסיבה הפשוטה שהטיטניק טבעה לפני כמעט 100 שנה :lol: אז לא היו טיסות מסחריות, אגב.

הכמות הגבוהה של הטובעים בטיטניק הייתה עקב מחסור בסירות הצלה.

פורסם

בואנה, אתה חוצפן. כועס עלי שאני לא בודק לפני שאני אומר? ומה זה:

1) כאשר היה לחץ מצד הממשל להתקנת ABS יצרניות הרכב התקפלו די מהר, והן היו צריכות להשקיע סה"כ 10 דולר על כול מכונית.

2) תאמין לי שחברות התעופה מרויחות מספיק וגם אתה לא היתה מתנגד להוסיף עוד 50$ לכרטיס טיסה תמורת החיים שלך

3) המערכת צריכה להיות אוטומטית, הטייס יחליט מתי לפלוט אותך מהמטוס.

1. לא יודע אם זה 10 דולר או לא, אבל בהנחה וכן - זה המון כסף ביחס למחיר של מכונית. מה גם שאתה שוכח את עלויות הפיתוח האדירות. הדברים האלה לא באים בחינם. יצרניות הרכב "התקפלו" גם כי בסופו של דבר המחיר היה הגיוני ביחס לרמת השיפור בבטיחות, והלקוחות הסכימו לשלם. פה אתה מדבר על סכומים בלתי הגיוניים. מה הקשר?

2. נראה אותך אומר את זה לכל רוכשי כרטיסי הטיסה: "הסיכוי שלכם למות בתאונת מטוס הוא 0.000013%, אבל אם תוסיפו עוד 50$ לכל כרטיס, הסיכוי ירד ל-0.000002%".

3. רעיון מעולה. תתעלם גם מהפרשי הלחץ בין פנים המטוס לאוויר בחוץ, מהפרשי הטמפ' ומהעובדה הפשוטה שאי אפשר ממש לייצר מטוסי נוסעים עם חלק עליון שמתפרק בזמן הטיסה בכדי לאפשר את פליטת הנוסעים החוצה.

הרעיונות שאתה מציע לא פיזיביליים בגרוש, איך אתה לא רואה את זה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

דוגמא לקשי בהצלה בים: תאונה שהתררחשה ב-1987, קילומטר מנמל וגבתה כ-200 נפש. לכאורה - במקום שהיה אמור להיות קל להצילם. מתברר שהיה בלתי אפשרי. וזו לא דוגמא יחידה.

פורסם

קרוב משפחה שלי היה קברניט באל על במשך 40 שנה והשתלם פעמים רבות בבואינג

מהנדסי בואינג הבטיחו להם שבאויר הם לא ישארו עם המטוסים המשוכללים שלהם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עוד פנינים ממי שמתלונן שלא בודקים לפני שאומרים דברים בסיסיים:

הרי כול תקלה קטנה שגורמת לכשל טכני כמעט תמיד גורמת להתרסקות המטוס ולהרג של כול הנוסעים. [/color][/size][/color]

למה קיים פתרון למטוסי קרב ולמטוסי נוסעים לא?

אני גם די בטוח שקים פתרון לשעת חרום ב Air Force One , , ואף אחד לא ייתן לאובמה למות בגלל ציפור שנשאבה למנוע!

כל תקלה קטנה שגורמת לכשל טכני כמעט תמיד גורמת להתרסקות המטוס? אני חושב שאף מילה במשפט הזה לא נכונה.

למה קיים פתרון למטוסי קרב ולמטוסי נוסעים לא? כי מטוסי קרב מכילים חופה ומקסימום שני אנשים.

פתרון לשעת חירום באייר פורס 1? כן, קוראים לזה מצנח, וזה בא עם צנחנים מנוסים ששומרים על הנשיא. לא סתם המטוס הזה עולה מאות מיליוני דולרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא סתם צריך לעבור קורס צניחה בשביל לצנוח לבד ועוד מגובה מסויים ממטוס מסויים במהירות מסויימת.

הרעיון של החגורות האלה הם שאם והטייס ניכנס לקשיים הוא יעשה כל שיכולותו להנחית את המטוס בים ושם באות החגורות לפעולה ומאפשרות לך לצוף עד שההצלה תגיע.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תוכן חדש...