Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למרות שאני שואל שאלה על טרקטורון, השאלה היא בעצם יותר כללית וקשורה למכונאות מאשר לטרקטורון עצמו. הייתי שואל את זה בפורום של טרקטורונים, אבל הגיל הממוצע שם הוא - אתם יודעים מה המצב שם. לא הייתי מקבל תשובה מקצועית.

בכל אופן, העניין הוא כזה. יש לי בומברדיה קווסט 650 2004, זה חד צילינדרי 4 פעימות 650 סמ"ק. די פשוט, 4 שסתומים, קרבורטור. רגיל. מה שמטריד אותי זה שהוא די מזיע מהאטמים. גם האטם של הקראנק, גם האטם של הצילנדר גם האטם של הראש צלינדר ואפילו האתם של הנשם טיפה מזיע. הכל די מזיע, לא מטפטף, אבל מזיע. בגלל שכל כך הרבה אטמים מזיעים חשבתי שאולי יש סתימה בנשם מנוע. אבל הנשם נושם ואפילו מוציא שמן לקופסת פילטר אוויר. נראה לי שנשם בסדר.

האם משהו יכול לחשוב על עוד סיבה שיש הזעות כאלה? מה עוד חוץ מהנשם יכול ליצור לחץ? אני חושב שאחליף לשמן איפה יותר צמיגי (15-40 במקום 10-40), אבל הייתי רוצה לפתור את הבעיה. יש רעיונות?

תודה רבה.

פורסם

או שיש עודף לחץ במערכת בגלל תקלה במערכת הנשם, כמו שאמרת, או שהאטמים גמורים.

דני

נ.ב. אין דבר כזה "הזעה". יש "דליפה". מנוע תקין, חדש או ישן, אינו דולף ואינו "מזיע"!

פורסם

תודה על התשובה. לפני כמה ימים הוספתי בטעות טיפה יותר מידי שמן ואחרי הנסיעה ארוכה כצפוי השמן העודף הגיע לפילטר אוויר. אם הנשם מוציא שמן, האם אפשר להניח שהוא תקין ואינו אטום?

• תוכן חדש...