Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שקראתי את הביקורות על היום הראשון, אני חייב לציין שהיום השני היה הרבה יותר מסודר, הזמנים מסודרים (פחות או יותר), וזמני המתנה קצרים יחסית.

שאר הביקורות די דומות (סימולטור די מעפאן, חלק מהתחנות בוטלו, כו')

סה"כ יצאתי די מבסוט ושמח שלא נכנעתי לביקורות מאתמול.

מחכה בקוצר רוח ליום מיונים נוסף :)

ועוד מילה למארגנים: חזקו ואימצו ותביאו לנו עוד אירועים כאלה, תודה!

פורסם
שלום לכולם,

לאחר שקראתי את הביקורות על היום הראשון, אני חייב לציין שהיום השני היה הרבה יותר מסודר, הזמנים מסודרים (פחות או יותר), וזמני המתנה קצרים יחסית.

שאר הביקורות די דומות (סימולטור די מעפאן, חלק מהתחנות בוטלו, כו')

סה"כ יצאתי די מבסוט ושמח שלא נכנעתי לביקורות מאתמול.

מחכה בקוצר רוח ליום מיונים נוסף :)

ועוד מילה למארגנים: חזקו ואימצו ותביאו לנו עוד אירועים כאלה, תודה!

תודה רבה על הפרגון והכנות.

אנחנו עשינו מאמצים רבים על מנת לצמצם את הזמנים ונעמול לצמצם אותם עוד יותר מחר ובאירועים הבאים.

ההערה על הסימולטור ברורה מכאן ומשרשורים אחרים ונדע להבא לשנות תחנה זו.

פורסם

עכשיו חזרתי מהמיונים, ברצוני לומר שבניגוד למה שקראתי פה אתמול היה דווקא לא רע בכלל ואפילו מהנה ומצחיק בחלק מהמיבדקים.

בתור אדם שמירוצי קארטינג ובכלל קארטינג הוא פרנסתו,

אני חושב שתחנת המיבדק של השליטה בקארטינג הייתה התחנה שמאגדת בתוכה תכונות נהיגה רבות (תיכנון קווים, ביצוע נכון, שליטה ברכב, ועמידה ביעד) עובדה ש90 אחוז מהנהגים לא הצליחו לעמוד ביעד. וכן, אפשר להאשים את הקארטינג איטי מידיי ,קטן מידיי ועוד כל מיניי תירוצים אחרים, אבל בפועל הנהגים הטובים בלטו מעל השאר במשימה הזו.

בנוסף גם הגימקנה הייתה לא רעה בכלל וגם שם אפשר לראות למי "יש את זה".

כל הכבוד ליזמים של האירוע והלוואי וירבו עוד המון אירועים כאלו.

בקיצור מומלץ, ומהנה.

נ.ב להגיע עם סבלנות למרות שהיום הלך הרבה יותר מהר מאתמול, עדיין יש הרבה רגעיי המתנה בתחנות.

בברכה,

איציק מנשה

פורסם

אני רוצה להגיד שאפו!!

אחרי שקראתי כל מה שכתבו אתמול הגעתי בלי ציפיות הבוקר.

היה מסודר, מאורגן, בעשרה לתשע כבר התחיל התדריך, היה מתוקתק הכל (כן, היו קצת תקלות, אבל זניח), אפילו הבנתי את ההגיון של המיונים.

כל הכבוד לטל החמודה שהנחתה את הקבוצה שלנו לאורך הדרך, ולכל המדריכים שעשו הכל במקצועיות.

ועכשיו נותר רק לחכות לתשובות, ולקוות להתראות בעוד שבועיים...

עומר

פורסם

מסכים עם הכותבים מעלי. אחרי כל מה שקראתי אתמול בפורום, הגעתי עם רמת ציפיות מאוד נמוכה.

שמחתי לגלות כי תהליך הרישום היה מהיר ויעיל עם 4 עמדות רישום מקבילות וממוזגות. התדרוך התחיל בזמן והיה קצר, תכליתי ואפילו היה סרטון טיזר שהציג את מה שמחכה לנו בהמשך.

בשעה 9:00 כבר היינו בתחנה הראשונה וסיימנו הכל בשעה 13:30 , שעה אחור מול הלו"ז המקורי - סביר בהחלט.

לגבי רמת המבחנים - נכון שהם לא ברמה הגבוהה ביותר, אולם מתאימים לדעתי לצורך סינון ראשוני של אלפי מועמדים בזמן קצר.

רוב המועמדים נהנו מהיום ולא שמעתי הרבה תלונות. נאמר לנון שה 10% שיעברו את הסינון הראשוני יעברו סדרת מבדקים עמוקה ורחבה יותר בשלב הבא ומתוכם יבחרו 30 נהגים שיצאו לקורס בצרפת.

מקווה שאוכל לדווח בהמשך על המבדקים המתקדמים :roll:

פורסם

שמח לשמוע שנהנתם מהיום הני ויותר מזה שהחברה בפורמולה למדו ממה שנכתב כאן אתמול ושינו דברים מסויים .

מקווה בהחלט לעוד ימים כמו שאתם מספרים ולא כמו שאנחנו חווינו .

נ.ב. מעניין איך יחשבו בין כל מי שהיה היום , מחר ואתמול כאשר ממה שאני רואה קימיים לפחות 4 תחנות שאנחנו עברנו ואתם לא, במיוחד אחרי שהקארטינג היה אחרי שעתיים וחצי אחרי שהקבוצה שלנו חיכתה בשמש והיתייבשה (כי אמרו לנו שאי אפשר לעזוב את הקבוצה כדי שלא נאבד אותה) , ולא היה הדרכה .

A.R.T Performance

פורסם

אנ שמח לראות שלקחים הופקו כל כך מהר וכבר היום העיניינים זרמו טוב ומשתתפים נהנו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני הייתי הקבוצנ נמאוחרת של 17 בערב

סיימנו ב21:23 במקום ב20 שאמרו.

לא יודע מה איתכם, הלך לי טוב, חלק, מעניין,

תחנות עברו מהר.

כנראה שבאים בלי ציפיות יוצאים מרוצים.

המון תודה לפורמולה ישראל על יום שונה וקצת משונה. הלוואי כל שנה.

והלוואי שפתחתם דלת לענפי הספורט המוטורי והעממי בפרט!

מילה קטנה לאלה שקוטלים, טוב שפרשתם.

יותר סיכוי בשבילי ;)

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

יום המיונים השני מנקודת מבטי:

16:30 מתייצב בעמדת הרישום, בלאגן אטומי אבל לפחות אחרי חצי שעה הצלחתי להרשם.

17:30 הרצאה קצרה של בועז מאירי המפיק

17:50 מגיעים לתחנה הראשונה

19:30 מסיימים אותה באיחור רב

19:30- 21:00 תופרים יחסית בזריזות 4 תחנות (מבחן ראיה מרחבית, זריזות רגליים, סימולטור, גובה+משקל+%שומן)

21:00 הקבוצה שלי ממתינה לגעת כבר בהגה כלשהו (קרטינג או ג'ימקאנה)

22:00 שעתיים אחרי מועד הסיום המשוער של המארגנים כשאני מבין שלפחות בשעה וחצי הקרובות הקבוצה שלי לא תשלים את 6 התחנות שחייבים, אני מוותר ופורש הביתה עצבני, רעב ועם הרגשה שרימו אותי.

לפחות לי היה רכב לחזור, היו שם אנשים מירושלים ועכו ללא רכב ועם תחבורה ציבורית שעומדת להפסיק פעילות וגם הם פרשו.

כבר הבנתי לפי הביקורות אתמול שאין קשר לספורט מוטורי, אבל אמרתי לעצמי שאני אלך בשביל החוויה...תבינו בעצמכם איזה חוויה עברתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני הייתי הקבוצנ נמאוחרת של 17 בערב

סיימנו ב21:23 במקום ב20 שאמרו.

לא יודע מה איתכם, הלך לי טוב, חלק, מעניין,

תחנות עברו מהר.

כנראה שבאים בלי ציפיות יוצאים מרוצים.

המון תודה לפורמולה ישראל על יום שונה וקצת משונה. הלוואי כל שנה.

והלוואי שפתחתם דלת לענפי הספורט המוטורי והעממי בפרט!

מילה קטנה לאלה שקוטלים, טוב שפרשתם.

יותר סיכוי בשבילי ;)

יפה אמרת: "מי שלא מצפה יוצא מרוצה"

אני חושב שמצאת את הסוד לחיי אושר. הנמכת ציפיות.

קנית רכב חדש והרכב הגיע כולו עם סריטות, לא נורא אתה אומר בלב הנמכתי ציפיות אני מרוצה.

הזמנת פיצה הביתה והפיצה הגיע קרה ומעוכה, לא נורא אתה אומר וזורק לשליח טיפ שמן.

שילמת 333 שקלים חדשים ליום מיונים מיקצועי אשר אמור למדוד אותך ולהעריך כמה פוטנציאל יש לך בתור נהג פורמולה, קיבלת יום כייף לתלמידי כיתה ו' לבית ספר אשלים בשדרות (והם קיבלו עוד שוקו ולחמניה).

כניראה שפראיירים לא מתים הם רק מתחלפים

פורסם

עם המשקפיים שמדמים שיכרות היה משעשע.

בדיווש המתהפך נהניתי מאד.

כל השאר, אהם, ובכן.....קקה!

בגדול אני התבאסתי, אבל-אני מקבל את העובדה שזה בוסר ומקווה ששנה הבאה יהיה יותר נורמלי..:puzzled:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
יום המיונים השני מנקודת מבטי:

16:30 מתייצב בעמדת הרישום, בלאגן אטומי אבל לפחות אחרי חצי שעה הצלחתי להרשם.

17:30 הרצאה קצרה של בועז מאירי המפיק

17:50 מגיעים לתחנה הראשונה

19:30 מסיימים אותה באיחור רב

19:30- 21:00 תופרים יחסית בזריזות 4 תחנות (מבחן ראיה מרחבית, זריזות רגליים, סימולטור, גובה+משקל+%שומן)

21:00 הקבוצה שלי ממתינה לגעת כבר בהגה כלשהו (קרטינג או ג'ימקאנה)

22:00 שעתיים אחרי מועד הסיום המשוער של המארגנים כשאני מבין שלפחות בשעה וחצי הקרובות הקבוצה שלי לא תשלים את 6 התחנות שחייבים, אני מוותר ופורש הביתה עצבני, רעב ועם הרגשה שרימו אותי.

לפחות לי היה רכב לחזור, היו שם אנשים מירושלים ועכו ללא רכב ועם תחבורה ציבורית שעומדת להפסיק פעילות וגם הם פרשו.

כבר הבנתי לפי הביקורות אתמול שאין קשר לספורט מוטורי, אבל אמרתי לעצמי שאני אלך בשביל החוויה...תבינו בעצמכם איזה חוויה עברתי.

מחר אני מגיע (צוות טופ-גיר מצומצם שוב מאחד כוחות), אני מביא שק שינה, ערכת קפה, נייר טואלט... בקיצור, ציוד למילואים ! :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מחזק את חברי משכבר עם הGTR (יצא לי חרוז)...:)

הפתרון ליום הזה הייתה הנמכת ציפיות,אתם שופטים את כולם מנקודת מבט של אנשים שכבר עברו כברת דרך בעולם המוטורי לכן הכל נראה בזיון..כאן המטרה היא יום מיון ,משמע למיין...

בכל אופן פגשתי אנשים עם ידע מוקדם וללא ספק הם היו כמה רמות מעל רוב החבורה - ככה שכן יש הגיון.

התחלנו ב17:00 סיימנו ב22:00 - באמת סביר.

חוץ מדבר אחד שחרה לי מאוד , בעמדת הקארטינג היה בזיון טוטאלי , צעקות של המרשלים והתנהגות זוועתית של האחראי מול המדריך ומול האנשים(לא התפלאתי האמת-מהיכרות מוקדמת עם מגרש הקארטינג שהם מנהלים), אנשים חוצים בזמן שאחרים מזנקים ,קארטינגים שכבו וחוסר תשומת לב לפרטים או לביצועים של האנשים המתחרים -בעמדה שללא ספק התוצאות בה הן הכי קריטיות ליום כזה....באמת חבל..

וזה ג'ימקאנה ולא ג'ימי קאנה כמו שהיה כתוב בכל שלט ממאות השלטים שהיו באיזור..:)

רוי

• תוכן חדש...