Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2.3 ל' עם טורבו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לחבר שלי יש מאזדה 6 2.3 ל'

היום הלכנו לאכול ביחד ואז הוא שואל אותי את השאלה הזאתי:

חבר שלי:רועי-צ'מע,אני יכול לשים טורבו במאזדה שלי?

אני:בטח

חבר שלי:כמה כ"ס זה יעלה לי?

כמה זה עולה לשים טורבו?

זה משתלם?

אתה יודע מה יהיה הביצועים אחרי זה?

אני:אני יחזור אליך בערב עם התשובה....;)

עכשיו,ככה השיחה היתה,בלי יותר מדי פרטים.

התואילו לעזור לחבר שלי בבעיה שלו? :roll:

תודה.

פורסם

כמה כ"ס?...תלוי בטורבו. רק לאחר ההתקנה ניתן יהיה לדעת בדיוק כמה כ"ס הטורבו הוסיף.

כמה עולה?...לא מעט. חשוב לזכור שלא הרבה מקומות יקחו על עצמם את העבודה הזאת וברגע שהטורבו מותקן האחריות הולכת "ביי ביי".

משתלם?...בטח!...הוא ירגיש הבדל משמעותי.

ביצועים?....ישתפרו בהחלט.

פורסם

כן אני יודע שיש סוגים של טורבו.

יש איזה טורבו/קיט מהחברה?אם כן אז האחריות עדיין תישאר?

פורסם

כל מה שנעשה דרך החברה במוסכים המורשים זה בסדר גמור אבל שום מוסך של היבואן לא יעשה לו השתלת טורבו ואם בכל זאת הוא יבחר להתקין טורבו במוסך פרטי אחר כלשהו האחריות מבוטלת.

עד כמה שידוע לי (וע"פ ההגיון) אין קיטים של טורבו אצל היבואן שניתן להתקין, לפחות לא במאזדה...

פורסם

הכל אפשר. השאלה היא למה ? :shock:

עדיף למכור ולקנות רכב שמתאים למטרה הזו.

שיחפש רכב אחר, שמראש מגיע עם הספק גבוה יותר, וגם יודע להתמודד עם הכח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא ממש קשור לשאלתך אבל חשוב לדעת:

חוץ מהשיפורים במנוע ע"מ שיהיה מסוגל להחזיק את הכח העודף - צריך לשפר את היכולת של האוטו לטפל בסוסים הנוספים (הוספת טורבו למנוע 2.3 ליטרים יכולה להוסיף המון כוח, לא 10-20 כ"ס...) אנשים שוכחים שכח זה לא הכל באוטו ושאם רק תוסיף כח אבל לא תטפל במערכת הבלמים לדוגמא תוכל למצוא את עצמך בקלות משתלב כחלק אינטגרלי ממדרכה.

יצא לי לראות מכוניות משופרות הספק שבעליהן המתלהמים החליטו שזה בסדר כמעט להכפיל את ההספק - אבל להחליף את הבלמי תוף מאחור? "למה? אני בולם?"

מה גם - שבקלות תוכל לעקם שלדה בהנחה והיא לא תוכננה לעבוד עם מנוע כזה חזק.

פורסם

עדיף לקנות אוטו שמהווה בסיס יותר נורמלי לשיפורים.

אה..ואני גם מעריך שהגיר יעלה בסערה השמיימה כמה שניות\דקות\שעות\ימים\שבועות לאחר התקנת הטורבו.. :lol: (זה תלוי במספר דברים.. :? )

בקיצור-לא משתלם.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בוקר טוב,

רועי , תמסור לחברך שזה ממש לא עסק.

ברגע , שיותקן טורבו , תצטרך לחזק גיר , בלמים , שלדה וכדומה וזה מייקר בצורה די משמעותית את העניין.

בקיצור - לרדת מזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

GOLF-חברי הוא אדם שנישאר עם רכב די הרבה זמן יחסית, הוא אוהב את האוטו אז הוא ישאר איתו בערך 8 שנים,וכל שנה ישקיע במשהו אחר.

אז אני מניח שבנוגע לאחריות שהוא לא רוצה לאבד,הוא יעשה את זה עוד שנתיים.

razmel-האוטו מהווה גם כרכב משפחתי,למרות שיש לו בבית עוד רכב לאישתו,המאזדה 6 עדיין גם למשפחה.ואני לא חושב שהוא ירצה למכור את הרכב,כי הוא משוגע עליו(?!).

ובמחיר הזה אין כ"כ הרבה רכבים שבאים עם הספק יותר גבוה,ויותר חזקים,חוץ מסובארו WRX,הונדה סיוויק type-R...אבל הם יקרים ב-30,000+-,וגם לא משמשים בתור רכבים משפחתיים כמו המאזדה 6.

Maserati-מה המחיר של המאמי הזאתי?

gibsonlp-חשבנו על זה,למאזדה אין תופים אלא בולמי דיסקים,ניצטרך לשדרג גם אותם?

האם ניצטרך להרחיב את רוחב הגלגלים?

השלדה תעמוד בכוח של הטורבו?

VW RaCiNg-תראה את תשובתי ל-razmel

ולמה שהגיר יעלה בסערה השמיימה?

RS-ברגע שהוא יתקין את הטורבו,הוא יעשה את החיזוקים הדרושים,רק אנחנו צריכים לדעת איזה דברים נחוצים למאזדה הזאתי אחרי התקנת הטורבו...

תודה לכל המגיבים. :mm_yeah:

פורסם
-razmel-האוטו מהווה גם כרכב משפחתי,למרות שיש לו בבית עוד רכב לאישתו,המאזדה 6 עדיין גם למשפחה.ואני לא חושב שהוא ירצה למכור את הרכב,כי הוא משוגע עליו(?!).

ובמחיר הזה אין כ"כ הרבה רכבים שבאים עם הספק יותר גבוה,ויותר חזקים,חוץ מסובארו WRX,הונדה סיוויק type-R...אבל הם יקרים ב-30,000+-,וגם לא משמשים בתור רכבים משפחתיים כמו המאזדה 6.

. :mm_yeah:

אם זה רכב גם למשפחה אז לא נראה לי שאשתו תהיה מכונה לכל זה,! :lol:

אחרי הכל זה לא רק plug&play

מה לגבי אמינות של המנוע!?

זה יודע שמנועים שלא תככנו לזה האמינות שלהם (וגם יפניות) לא מה שהיה פעם, הוא מוכן שהאוטו יכנס קבוע למוסך!?

שהצריכת דלק תעלה פלאים?

אני מציע לו אם באמת יש כסף ורצון לקנות אוטו עם בסיס לזה, ומשם אלוהים גדול!

פורסם

ראשית ההפרש בין WRX חדשה לבין מאזדה 6 2.3 הוא 15K בערך ולא 30K.

אם הכסף זה מה שמטריד אותו, ה WRX תהיה זולה יותר. התקנת טורבו תהיה יקרה, תעיף מבט פה בשביל לקבל מושג, כאן מדובר על 106:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=34887&highlight=%E8%E5%F8%E1%E5

קח בחשבון שאם יעלו את ההספק בצורה רצינית הגיר האוטו' יפרוש די מהר, הוא פשוט לא בנוי לעמוד בהספקים גבוהים הרבה יותר.

אם הוא רוצה כוח, ומוכן להתפשר על ידני שיקנה WRX (אפילו משומשת) אם הוא רוצה אוטו' שימכור ויקנה 328.

בנוסף שיקח בחשבון שיהיה מאוד קשה למכור את ה 6 המוגדשת, ובכל מקרה כפי שכבר אמרתי, עלויות גבוהות מ-א-ו-ד.

אני בכל מקרה הייתי מוותר על רעיון כזה...

גיא

פורסם

:lol::lol:

"ברגע שהוא יתקין את הטורבו"... כן, הרי כל פרוייקטי השיפורים הגדולים מתחילים ב: "תגיד, אחי, מה דעתך שאני אשים טורבו על המזדה החדשה שלי?"

די עם הקשקושים, אף אחד לא הולך לשים טורבו על הפאקינג מזדה 6 החדשה שלו. זה פשוט מפגר. שלא לדבר על לא חוקי, מוריד אחריות, עולה הון וכן הלאה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה למגיבים,

הראתם לו(וגם לי... :oops: )שזה לא פשוט-"יאללה בוא נשים טורבו במאזדה שלי"

אלא יותר מסובך...

הוא ירד מהעניין של הוספת הטורבו,את האמת בצדק,אחרי מה שאמרתם,סתם כאב ראש ועוד במכונית שלא בנויה לזה.

תודה.

• תוכן חדש...