Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות וצבע מלא לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי מיצובישי לנסר 92 לבנה, יש כמה מכות בפח פה ושם והצבע כבר לא מה שהיה, האוטו די הוזנח חיצונית.

ברצוני לעשות פחחות וצבע מלא לאוטו, האם יש מישהו שמכיר מקום בראשל"צ והסביבה שהוא ממליץ עליו ויודע שהם מאד יסודיים ומקצועיים,

וכמה בערך דבר כזה אמור לעלות. אני מעוניין בצביעה קומפלט כולל ספי דלתות פנים מכסה מנוע וכל מקום שאפשר להיכנס בערך .

אם יעזור לכם, בעיקרון האוטו מאד נקי פשוט הצבע לא כל כך יפה ומבריק, אבל זה צבע לבן אין דהייה פיצוצים וכאלה.

בפחחות הדלת השמאלית אחורית די נכנסה פנימה ממכה בחנייה, הפגוש הקדמי במצב לא טוב ופה ושם צריך להשלים פסי קישוט.

קצת חלודה בגג.

תודה

פורסם

תלוי כמה פחחות אך בסביבות ה 5K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם באמת שווה לך להשקיע על אוטו כזה יישן (וזה לא על חשבון ביטוח או משהו כזה כמו אצלי) אז זה כבר באמת שאלה של כמה כסף אתה רוצה ולפי זה תקבל עבודה בהתאם

5-6 אלף לכל הרכב כולל פחחות זה צריך להיות מושלם עם פירוק של הכל מהכל והרכבה.

2000 זה לעבודה זולה מאוד מאוד וצריך גם למצוא את המקום המתאים, אני מכיר בחיפה רק

פורסם

5-6 אלף לעבודה ממש מקצועית?

נשמע לא רע, אנשים זרקו פה בעבר סכומים הרבה יותר גבוהים..

אם אני צריך להשלים קצת פלסטיקה חיצונית באוטו כמו פסי קישוט, סמלים אולי ודברים כאלה, אבל בעיקר פסי קישוט.

המקום דואג לזה? או אני צריך להביא לו את החלקים מראש?

• תוכן חדש...