Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה עם המרצדס 350 SL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם

הרכב שלי מניע, מפסיק אחרי כמה שניות וזה הכל. כך שוב ושוב.

האם יש למישהא רעיון מה זה יכול להיות??????

פורסם

אני מניח שזאת לא בעיית חשמל כי יש התנעה לכמה שניות.

בהנחה שבטוח יש דלק במיכל...

אם יש מסנן דלק שקוף ליד המנוע, תבדוק שרואים בו דלק שממלא בערך מחצית בזמן שהסויץ פתוח, אם לא כנראה משאבת הדלק

מקולקלת או שיש סתימה בצנרת ממנה.

אם המסנן מלא בדלק למחצה, צריך לפרק מסנן אויר ולבדוק שהקרבורטור שואב אויר ודלק בזמן התנעה ע"י הסתכלות פנימה.

אם גם זה בסדר, מציע שתיגש למוסך.

פורסם
אני מניח שזאת לא בעיית חשמל כי יש התנעה לכמה שניות.

בהנחה שבטוח יש דלק במיכל...

אם יש מסנן דלק שקוף ליד המנוע, תבדוק שרואים בו דלק שממלא בערך מחצית בזמן שהסויץ פתוח, אם לא כנראה משאבת הדלק

מקולקלת או שיש סתימה בצנרת ממנה.

אם המסנן מלא בדלק למחצה, צריך לפרק מסנן אויר ולבדוק שהקרבורטור שואב אויר ודלק בזמן התנעה ע"י הסתכלות פנימה.

אם גם זה בסדר, מציע שתיגש למוסך.

המסנן הוא מאלומניום והוא בייחד עם המשאבה מתחת לרכב ליד הבקקאס , תחליף פילטר ותכניס ספריי WD 40 למשאבה (אולי היא נתפסה מלכלוך ,ותציל אותה) אם לא עזר תפנה למכון דיאגנוזה שיפתור לך תבעיה , זה יכול להיות כל מיני דברים ככה עדיף שתלך למקום מקצועי ושלא תחליף לבד חצי רכב ..

פורסם

קודם כל תודה לכולכם.

אציין שמדובר ברכב עם הזרקה אלקטרונית

אני מניח שכעת חלק מהתשובות ישתנו - האם צודק???

פורסם

הי,

ראשית גילוי נאות - לא מכיר את ה SL הידע שלי בא מנסיון במקרה דומה עם W123.

עכשיו לעניין - האם משאבת הדלק עובדת עם פתיחת הסוויץ'?

אם לא - יתכן והבעיה היא ב relay של משאבת הדלק. תפקידו של הריליי לנתק את החשמל ממשאבת הדלק במידה והמנוע מכובה (לדוגמה בתאונה שלא תמשיך זרימת הדלק). ניתן לעקוף את הרילי (כמובן רק אם אתה יודע לעשות זאת...) ולבדוק אם אזי המשאבה עובדת. במידה והיא עובדת והרכב מניע אז יש סיכוי טוב שזה הריליי. אם זה כך - לפני החלפת הריליי תבדוק את המיתוג של אותו ריליי, יתכן והוא רופף, ואז הריליי לא מתפקד - את זה תבדוק לפני החלפת ריליי (זה מה שקרה אצלי)

בכל מקרה ממליץ לך על מרכז איילון (ראובן) כדי לפתור את הבעיה.

בהצלחה

אורן

פורסם

בוקר טוב לכולם

אני מתקרב לאיתור הבעיה.

הבעיה היא שדדלק מגיע לקדמת הרכב (המשאבה עובדת) אבל המזרקים לא מקבלים פיקוד להזריק.

כרגע אני עומד בפני דילמה קשה.

האם לנסות לאתר את התקלה ( הבעיה שמחשב ההזרקה לא עבד יפה גם כשהוא עבד - המנוע עבר אוברול מלא והמשיך לעבוד לא עגול כנראה בשל המחשב) או לחילופין להתקין מחשב חדש ומודרני.

המכונאי שלי ממליץ על התקנת מחשב מודרני שלטענתו ישנה את התנהגות המנוע מקצה לקצה

אני לא כ"כ יודע מה לעשות ואשמח לקבל הצעותיכם המלומדות.

תודה מראש לכולם

• תוכן חדש...