Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם מחזירי שמן.

לפני כחצי שנה החלפתי מחזירי שמן ורצועת טיימינג ועכשיו משום מה עוד פעם יש לי נזילה מאזור של מחזירי שמן. !?!?!

אם מישהו מכיר מומחה בעניין אשמח לדעת.

תודה מראש.

פורסם

איזה מחזירי שמן החליפו לך בצד של הרצועת טיימינג או בין הגיר למנוע?

אם זה בין בגיר למנוע ועדין יש נזילה אז זה לא מהמחזיר שמן וסתם החליפו לך אותו, באגן שמן ישנה גומיה בדיוק באיזור של מחזיר השמן הגומיה נסדקת (מעין גומיה/אטם קטנה בצורה של קשת שקיימת בין האגן לבין בית מייסב גל ארכובה) ברגע שהגומיה נסדקת השמן פורץ דרך הגומיה והרבה חושבים שזה מהמחזיר שמן וסתם מפרקים גיר מחליפים מחזיר ומגלים כי הנזילה לא פסקה.

יש לפרק אגן שמן להחליף את האטם עליו דיברתי, להסיר את הסיליקון הישן שאוטם את האגן שמן, למרוח סיליקון איכותי יש סיליקון ייעודי לאטימת אגני שמן ברכב הזה אין אטם לאגן שמן אלא ישנו ברזל "פלח" שמורחים עליו משני צידיו סיליקון ייעודי והוא למעשה משמש כאטם.

ישנם 2 אטמים כאלו אחד באגן שמן בין הגיר למנוע ואחד בצד השני של הרצועת תזמון, יש צורך רק בפירוק האגן שמן.

* אם לא ישתמשו בסיליקון ייעודי ולא ינקו היטב את השמן יהיו לך שוב נזילות ואף חזקות יותר, לכן פנה למישהו שיעשה לך עבודה מקצועית ביותר.

כך ניראה האטם עליו אני מדבר:

A613063527ISH.JPG

פורסם

אז גם שם קיים האטם הזה, ויש לבדוק אם הנזילה מהחלק התחתון(איזור המחזיר שמן, אז הנזילה מהאטם הזה, אם זה יותר מלמעלה אז אלו המחזירים של הקאמשפטים.

• תוכן חדש...