Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה חודשים קניתי רכב יד 2 עם שמונה רמקולים (4 מקדימה 4 מאחורה).

ברכב הותקנה מערכת פיוניר. אני לא בטוח מה הדגם המדוייק אבל היא נראת כמו זאת:http://www.pioneerelectronics.com/StaticFiles/PUSA/Images/AVH-P5100DVD_front_lrg.jpg

אלא שיש לה רק מסך מגע, בלי החלק התחתון עם כל הכפתורים (יש כמה כפתורים לצד המסך מגע והכניסה לדיסקים נמצאת מעל המסך מגע).

המערכת מחוברת לסאב שנמצא מאחורה. כשאני מכוון את המערכת להפעיל רק את הרמקולים האחוריים, לא שומעים בכלל מוזיקה אלא רק בומים מהסאב. מכאן אני מסיק שלא ניתן היה לחבר גם את הסאב וגם את הרמקולים האחוריים ולכן ניתקו את הסאב.

אני רוצה לחבר את הרמקולים האחוריים ולנתק את הסאב.

שאני מסתכל על המגבר מתחת לכיסא יש לידו כל מני כבלים שלא מחוברים אליו. השאלה אם הם בהכרח הכבלים של הרמקולים האחוריים ואם אפשר לשחק עם זה בעצמי, או אני יכול לגרום לנזק בלתי הפיך למערכת / מגבר / רמקולים?

אני פשוט לא רוצה להשקיע כסף בסיפור הזה ומעדיף לסדר את זה בעצמי או להשאיר את זה כך.

תודה!

פורסם

השאלה העיקרית היא למה להעדיף רמקולים מאחורה במקום סאב?

תעשה בדיקה נוספת, תנמיך את מה שמגביר את הסאב, ותבדוק האם האחוריים עובדים.

אולי הם בכלל מוברים במקביל לקידמיים.

מתחדשת*

פורסם

בדקתי את זה כבר, הם לא מחוברים לכלום.

אני לא אוהב את הסאב, לא שומעים כל כך טוב ואם מישהו יושב מאחורה אז הוא סתם שומע בומים.

אם אדע איך לחבר את האחוריים אוכל ליסוע קצת בלי הסאב ולהחליט.

• תוכן חדש...