Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת מפתח חדש לרכב

Gilad_172
שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום נגנב לי התיק ובו המפתח היחיד לרכב של חברה שלי.

איך אפשר להתאים מפתח חדש ? רצוי בלי לפשוט רגל...

הרכב - פיז'ו 206

נ.ב

הלוואי והגנב ימות!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חייבים להחליף ,אלא אם חוששים מפריצה (אם הגנב יודע לאיזה רכב המפתח שייך).

עכשיו , הבעייה מתחלקת לשני חלקים :

1. המפתח , ניתן להתאים ללא קושי מפתח אחר , קיבלת פרטי מנעולן , אני מאמין שגם J.KEY בנמל ת"א יוכל לעזור.

2. האימובילייזר - או שמבטלים אותו (עשוייה להיות בעייה עם הביטוח) , או שמזמינים מפתח חדש מהחברה (אם יש לך את קוד המפתח) , או שמזמינים סט חדש מהחברה - וזה ייגמר בהרבה יותר מאלף ש"ח (אולי ניתן לתבוע את הביטוח).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...