Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בונה מערכת לאוטו שלי, בנתיים יש לי :

רדיו דיסק פיוניר 2950

קומפוננט morel dotech ovation 6

מגבר jbl 1004

איזה סאב אני יכול לקנות שיהיה במחיר הנ"ל וגם חזק ואיכותי?

בתודה, אור

פורסם

כל סאב שתקנה בשביל להוציא ממנו את כל המיץ שהוא שווה , תצטרך מונו בהתאם , כי לעבוד עם סאב חזק בגישור על הJBL

זה כמו לנסות לשתות חלב על מזלג

ולגבי הסאב , יש לך HERTZ ES300 , קיקר C12 ,(אני מאוד ממליץ) JBL1204D ועוד כמה אופציות שלא עולות לי לראש עכשיו

Upgrades coming soon 8)

פורסם

בוריס צודק , הרץ משתין על כולם בקשת

הוא חזק ברמות מטורפות (יחסית למחיר שלו) אבל אתה צריך מגבר שיחזיק אותו בהתאם ותיבה טובה

Upgrades coming soon 8)

פורסם

יש פה כמה אופציות טובות שעלו כמו ההרץ וה W3 של JL.

אחת מהן היא GZTB של גראונד זירו שיש ביד שניה, סאב מפתיע ביותר. בתיבה פתוחה מקורית ובמחיר זול יחסית.

שווה בדיקה. בהחלט לא רואים כל יום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני חדש בעולם האודיו לרכב, ואני מבין שהרבה אנשים מפה ממליצים על ההרץ. שמתי לב שההספק rms שלו 350.

וראיתי סאבים שנותנים בתקציב שלי 400 ואפילו 500 rms. בלי לחפור יותר מידי, למה דווקא ההרץ עדיף אם הוא חלש יותר?

ואגב, אני מוכן להתגמש ל1200 בערך זאת לא בעיה. תודה לכולם שוב .

פורסם

המגבר שלך יודע לספק 300rms.

גם אם תקנה סאב בעל יכולת ספיגה שהיא גבוהה מ 300, הוא יקבל רק300.

יש עוד נתונים שמשפיעים על העוצמה,ביניהם הנחיתות. ההרץ די נציל ולכן יישמע חזק יחסית ל 300rms.

נתון נוסף המשפיע על העוצמה הוא התיבה. הגראונד זירו למשל מגיע עם תיבה פתוחה שהיא נצילה ומותאמת לו בדיוק.

קח בחשבון שתיבה פתוחה תהיה חזקה יותר ואטומה תהיה מדויקת יותר

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ההרץ נציל ונשמע מעולה גם על מגבר יחסית חלש.

הוא יכול לספוג מ300 רמס עד 700 רמס.

אני מגביר אותו עם 470 והוא נשמע נפלא.

היה לי מאק אוודיו z4200 וגם עליו הוא נשמע טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה אתם אומרים לגבי הפיוניר 2950? עדיף לקנות רדיו דיסק יקר יותר? או שלהישאר איתו? בנתיים, מה אתם חושבים על המערכת הבאה: קומפוננט מורל דוטק אובשיין. סאב הרץ es300. מגבר jbl 1004 ועוד מונו שיתאים לסאב . הכל בתקציב של 5k , עדיף כולל התקנה. מה שאני מחפש במערכת הוא שתהיה הכי איכותית שאפשר בתקציב שלי, ומחיפוש פה בפורום אני מבולבל מרוב המבחר הענק של רכיבים למערכת.. תודה לכולם ולילה טוב. 

• תוכן חדש...