Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום חבר שלי מחפש אוטו ידני חדש בסביבות ה80 אלף ואין לו משתמש והוא משתמש בשלי

הוא מעדיף חדש אבל אם למישהו יש הצעה ארקטיבית ליד ראשונה יחסית חדשה.

אני אשמח אם תעזרו לי למצוא אני מעוניין לקנות בשבוע הקרוב

במיוחד עם המבצעים של צ׳מפיון ופיאט..

אני חשבתי על פולו או על הפונטו איבו מה דעתכם? או משו אחר?

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

זה שכתבת שאתה רוצה ידני + תקציב מוגדר זה ממש אחלה ומאוד עוזר לנו לעזור לך.

בכל זאת כן הייתי שמח אם היית אומר עוד כמה פרמטרים

כמו מה הוא מחפש ברכב: אמינות,בטיחות,פוזה,חסכוני בדלק,עושה רעש, דברים בסגנון הזה..

בנוסף איזה תצורת רכב: מיני/סופר מיני/ האצ'בק? חשוב אורך הרכב לחנייה? כמה אנשים צפויין לנסוע ברכב?

עוד דבר זה איזה תוצרת רכב הוא מעדיף, אם יש העדפה... ללכת על יפני? גרמני? להתרחק ממשהו?

אולי יש עוד פרמטרים ששכחתי, אבל אלה ממש פרמטרים שיכולים לעזור לנו להציע לך את האופציות הכי טובות.

אגב במחיר הזה יש מגוון מכובד מאוד של מכוניות ידניות חדשות מהניילון :)

יואב

פורסם

גם הפונטו איבו וגם הפולו הן אפשרויות טובות במחיר הזה.

הפונטו מגיע מאובזרת מאוד (7 כריות אוויר ועוד) וכן עם 3 שנות אחריות ולא 2 כמו בצ'מפיון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מעוניין בעיקר ברכב קטן אפילו עם 3 דלתות מיני\האצ'בק

אני בכל זאת בן 18 נהג חדש אני רוצה בנוסף לבטיחות,אמינות, אבזור טוב ולא יזיק גם קצת פוזה חח :)

האוטו ישמש אותי בלבד

וקיימת העדפה ליפנית או גרמנית אבל כמו שציינתי גם פיאט שהיאאיטלקיה באה בחשבון

תודה לעוזרים :)

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

לא ממש בא בחשבון כי היא חלשה מדי לדעתי . אני לא בא לקנות אוטו למירוצים זה ברור אבל אני גר במקום אם עליות ואני צריך אוטו שיחזיק לי מעמד,בנוסף דיברתי עכשיו עם צ'מפיון מווטורס והם הציעו לי את הפולו החדשה 3 דלתות ידנית עם כול האבזור מגנזיום וכיוצ"א ב 85,000 ש"ח (במבצע עכשיו).

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

באותה מידה יש לך פונטו איבו 150, שמגיעה עם סאנרוף כפול מקורי של פיאט, חישוקים קלים, פנסי ערפל, ים של אבזור וכו' ב 86K.

לדעתי? לך תעשה נסיעת מבחן על הפונטו ועל הפולו (ועל הדרך- תעיף מבט לכיוון האיביזה)

תראה למה אתה מתחבר יותר.

פורסם
באותה מידה יש לך פונטו איבו 150, שמגיעה עם סאנרוף כפול מקורי של פיאט, חישוקים קלים, פנסי ערפל, ים של אבזור וכו' ב 86K.

לדעתי? לך תעשה נסיעת מבחן על הפונטו ועל הפולו (ועל הדרך- תעיף מבט לכיוון האיביזה)

תראה למה אתה מתחבר יותר.

זהו זאת בעצם ההתלבטות שלי בין האיוו לפולו כי שתיהם באותו מחיר (חוץ מזה שהפולו 3 דלתות והאיוו 5)עכשיו במבצע ושתיהם מאובזרות בערך באותם דברים. השאלה כעת היא בעצם מה עדיף לדרישות שלי.

ואני מודע גם לקיומה של האיביזה אבל כרגע אני לא ממש מעוניין בא אלה אם כן באמת יש כדאיות בקנייה שלה.

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

הייתי מכניס למשוואה גם את הפאביה TSI ב87K, חזקה יותר מפולו/איביזה/פונטו עם מומנט גדול יותר משמעותית. גם מאובזרת יותר מהפולו אך פחות מהפיאט ומהאיביזה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אם אתה לא חייב חדש, ויכול להתפשר על 2009 2010, הפיאט בראבו גם אופציה, יש אבזור נדיב, ביצועים מעולים

ולדעתי היפה ביותר שתמצא לדרישות שלך.

פורסם

לא רוצה לבאס,

אבל כך בחשבון שביטוח לנהג חדש/צעיר עולה הרבה כסף,

במיוחד לרכב חדש. בכיף יכול להגיע ליותר מ10K בשנה,

חשוב לזכור את זה לפני שקונים את האוטו, אולי שווה לרדת קצת בתקציב/שנתון

כי יש הרבה הוצאות שוטפות על הרכב שהרבה פעמים שוכחים לכלול בעת הרכישה שלו...

• תוכן חדש...