Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברכב זה נמצא בתא הכפפות. (דרך אגב הוא לא קולט משם. אני לא שומע אותו מצפצף).

למיטב זכרוני, מספר הרכב מופיע אצלם במערכת כמנוי פסקל, כך שהחיוב בהתאם.

החודש נסעת בכביש 6 לאחר תקופה ארוכה שלא השתמשתי בו.

אבדוק את החיוב ואם טעיתי והחיוב גבוה, אעדכן אותך.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

משדר פסקל רשום על מס' רכב ספציפי (לכן גם לא ניתן להעביר מרכב לרכב).

אם אתה שומע אותו מצפצף בתא הכפפות, אז אין צורך להדביק לשמשה.

Veni Vidi Vici

פורסם

לדעתי חובה.

אני קבלתי מהם מכשיר פסקל תקול. טלפנתי למוקד שלהם ושם נאמר לי שאין בעיה לעבור מספר נסיעות גם ללא הפסקל אך אני צריך להגיע לאחד ממוקדי השרות כדי להחליף את הפסקל.

כך שהמסקנה היא שבמספר נסיעות ראשונות הם "ימחלו" לך גם אם לא ייתקבל אות מהפסקל אך לאחר מכן הם יחייבו אותך בתעריף גבוה יותר.

דרך אגב, לא צריך להיסחף מדובר על מתקן קטן למידיי, כך שאם ממקמים אותו מאחורי המראה האמצעית אפילו לא ניתן להבחין בו מתוך הרכב.

פורסם

אני לא מבין את החובה, הם לוקחים אחריות שחלילה במקרה תאונה המשדר הזה יעוף למישהו לתוך הפרצוף? הדבר היחידי שמחזיק אותו הוא תופסן פשוט ושביר.

פורסם

אפשר לדעת למה בכלל צריך משדר פסקל ? בגלל שזה דרך לקבל מראש כסף מאנשים ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נתונים מהזכרון שלי, אני מקווה שהם מספיק נכונים:

- אם אין מנוי בכביש 6, כביש 6 צריך לפנות עם מספר הרישוי למשרד הרישוי כדי לקבל את כתובת בעלי הרכב. כדי לחסוך את הטירחה הזו הומצא מנוי הוידאו

- מנוי הוידאו (או ללא מנוי) מצולם ע"י הגשרים שמעבירים את המספר לפיענוח. מכיוון שאין זיהוי של 100% מהרכבים, יש עדיפות למנויי פסקל שלהם זיהוי של 100%. מכאן נובעת גם ההנחה הגבוהה יותר.

- שמועה ששמעתי היא שאחוז הזיהוי באמצעות המצלמות של רכבים גדולים עם מספרים נמוכים (משאיות, ג'יפים) היה נמוך מאוד (40% עד 50%) ולכן הוסיפו את המצלמות הנמוכות (ידועות גם בתור "מצלמות המהירות" החדשות שמופיעות כל כמה חודשים באימיילים)

פורסם

עכשיו שהשאלה נענתה, אני ארשה לעצמי להסיט את השרשור קלות.

מישהו כבר מצא תשובה לשאלה מדוע רק בישראל יש את הבולשיט הזה של גביה אוטומטית בווידאו?

אני עוד לא הייתי בכל העולם, מתאר לעצמי שאולי זה קיים נקודתית גם במדינות נוספות, אבל עדיין בעיניי זה מאד מוזר.

כביש האגרה הראשון בארץ, ואין שום אפשרות לשלם באופן חד-פעמי לפי כניסה ויציאה, כמו בכל אירופה וארה"ב (ממה

שאני מכיר). אין תשלום במזומן, אין תשלום בכרטיס אשראי, ואם אתה עם רכב שכור אז נדפקת כי עכשיו תהיה חייב גם

לשלם 50 ש"ח עמלה לחברת ההשכרה.

אני לא מדבר כבר על ההיבט המוסרי של העניין, כאשר לגוף פרטי יש גישה לבסיס הנתונים הממשלתי של משרד הרישוי.

והעולם שותק... אפילו אוהל לא הקימו. :roll:

פורסם

מנוי פסקל זה ממש לא שליש מחיר.

זה בקושי הנחה של 6 שקל על מחיר של 26 שקל. וגם זה לא בטוח

באתר שלהם רשום הכל. לרוב זו הנחה של כ15 אחוז.

למה? כי אחרת יש אנשים שיושבים ובודקים כל תמונה. כי יש הרבה כפילויות.

אצלי הסוללה מתה מזמן. עדיין משלם על מנוי פסקל.

זה נועד כדי שיהיה לך רכיב, שכל פעם תסתכל עליו, ותגיד, איזה יופי, אפשר לנסוע בכביש 6.

אני מכיר הרבה שקנו רכב חדש, וכל עוד אמרו שאין להם את המנוי, "אי אפשר לנסוע בכביש 6" כשהסברתי להם שזה רק עוד 3 שקלים, תשובתם הייתה "אה.... נכון..." אבל אז הפסדנו את הכניסה לכביש.

אז, זה הכל פסיכולוגי.

פורסם

הנסיון האישי שלי הוא שהפסקל יכול לשבת בניחותא בבית ועדיין תשלם כמו מנוי פסקל.

המטרה של הפסקל היא אחרת לגמרי, והיא לגייס הון באמצעות דמי הפקדון עבורו (לא כמו גיוס אג"ח אבל עדיין כסף שעובר ממך אליהם ומשמש אותם עד שתחזיר את הפסקל).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...