Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה הנשיא? זה לא עובד :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה , הקטע עם הפטיש הזכיר לי משהו יפה , נדמה לי מפרי עטו של אדוארד אטלר ב"טורבו" זצ"ל.

נהג משאית נוסע , לפני רמזור , עוקפת אותו מונית גדולה (סגנון טרנזיט ושות') בחיתוך משמאל ימינה , ומאלצת אותו לבלום בהיסטריה.

הנהג יוצא החוצה , ובשוויון נפש מוריד למונית את המראה הימנית עם לום גדול.

נהג המונית יוצא בהיסטריה ומתחיל לצעוק : "מה אתה עושה ?"

ונהג המשאית עונה לו בשלווה : "מה איכפת לך ? אתה גם ככה לא משתמש בה..."

:lol::lol::lol:

פורסם

מזכיר לי מיקרה.

כשאני עומד ברמזור ואני רואה אופנוען מנסה להידחף בין המכוניות אני מישתדל לזוז (ולא לכיוון של האופנוען :lol: ).

פעם אחת, בפניה שמאלה, ראית איזה קקנוע מנסה להישתחל, זזתי טיפה שמאלה כדי "לעשות לו מקום" (טור מכוניות מימין, חבל ש"יגלחו" אותו), בכל אופן, היה מקום לזוז שמאלה, אז זזתי, איך שהוא עובר, אני רואה איזה סוברואיד בתוך סיוויק מנסה להישתחל גם...

ה"קוף" תפס את הימני חתך וניכנס לנתיב שלי, OK... סבבה (בדרך כלל אני לא מירגש מכאילו, אני ממשיך את הפניה שלי, ו"דוחף" אותם אל האי תנועה/תמרור ביציאה מהסיבוב, או סתם משאיר להם עשן).

לא רק זה שהוא נידחף, הוא גם כמעט הפיל את האופנוען (קטנוען).

...ירוק! כמובן שלקוף קשה לעכל את זה שיש ירוק, והוא צריך "הזמנה מיוחדת", אבל מישום מה גם הקטנוע לא זז, איך שהקוף מתחיל לנסוע, הקטנוען מרים את הרגל, והופ הלכה מראה + שריטה יפה לאורך האוטו... יפה!

הקוף מנסה להאיץ, אבל.... לא ממש הלך לו, מישהו "חתך" אותו מבפנים...

והתישב בנתיב... אני יכול להישבע שראיתי את הרוכב מחייך בקסדה :lol:

אחרי כמה מטרים, הוא הבין שהוא לא יתפוס את הקטנוע ועצר בשוליים לראות מה הנזק...

לא נורא... מראה של סיווק = 500 ש"חים, דו"ח על עקיפה מימין = 250 ש"ח (שיטה ישנה)

מה עדיף?

יש אימרה "Fight fire with fire" תודו שזה נכון!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

" הרוכבים עם מגפי רכיבה על טוסטוסים נגד נהגים חארות "

בטח אפשר למצוא ראשי תיבות מגניבים לסיפור הזה .

נשיא - אתה אחראי על וועדת קישוט , מיץ פטל לאורחים ודגל .

אני הראשון לבוא

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם
וואלה, אני אהיה רציני קצת הפעם.

אם הבן אדם ב"פחית" (כמו שאתם קוראים לה) לא היה בן זונה מתוך בחירה (כמו שני הכוכבים האלה), אז אין לכם שום זכות.

מצטער, אם זה הייתי אני, ומישהו מכם היה בועט לי בדלת, היינו עוברים מהר מאוד ל-MODE מכוניות מתנגשות + אישפוז כפוי בטיפול נמרץ לצורך הפרדת הפגוש שלי מהגוף שלו.

למי שאין כבוד לחוקים (לא חוקי תנועה, חוקים פליליים), לי אין כבוד אליו.

אם למישהו בא על דעת עצמו לפגוע לי ברכוש, אז לי בא על דעת עצמי לעשות לו היכרות קרובה עם האספלט.

במלחמה כמו במלחמה - אין חוקים.

מי יותר גרוע.

מניאק שיודע שהוא מניאק,

או מניאק שלא יודע אפילו כמה הוא מניאק?

מכיר את זה?

אז אתה מבין איפה הבעיה.

אנשים שנוסעים "ישר" בתוך כיכר וחותכים את הפניה ורק במקרה בטעות (שלי אני מצטער) אני הייתי שם והם כמעט והעיפו אותי לכל הרוחות.

אם נמשיך את קו המחשבה שלך, אז אני אישית הייתי צריך להרוג היום ביסורים לפחות ארבעה אנשים ולהגיע לעבודה שם עוד שתי גופות קשורות לחלק האחורי של האופנוע שלי.

במלחמה אין חוקים נכון?

מעניין אם תזכור את זה אם יבוא חבר/קרוב אליך ויספר לך איך עצר אותו איזה אופנוען/נהג ופוצץ לו את הצורה במכות בגלל שהוא חתך אותו בסיבוב.

אני אישית בעד עניין המראות.

זה עוזר להבין.

לא כולם מבינים ולא תמיד במראה הראשונה, אבל אני יכול להבטיח לך שאחרי שאתה מופתע כאשר המראה מתנפצת לך פתאום מול הפנים, או שהדלת שלך מתעקמת, אתה תתחיל לחפש יותר את האופנוע בנתיב ליד או שתבדוק לפני שאתה חותך בכיכר ולא עוצר בעצור.

לא אתה ספציפית כמובן.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
וואלה, אני אהיה רציני קצת הפעם.

אם הבן אדם ב"פחית" (כמו שאתם קוראים לה) לא היה בן זונה מתוך בחירה (כמו שני הכוכבים האלה), אז אין לכם שום זכות.

מצטער, אם זה הייתי אני, ומישהו מכם היה בועט לי בדלת, היינו עוברים מהר מאוד ל-MODE מכוניות מתנגשות + אישפוז כפוי בטיפול נמרץ לצורך הפרדת הפגוש שלי מהגוף שלו.

למי שאין כבוד לחוקים (לא חוקי תנועה, חוקים פליליים), לי אין כבוד אליו.

אם למישהו בא על דעת עצמו לפגוע לי ברכוש, אז לי בא על דעת עצמי לעשות לו היכרות קרובה עם האספלט.

במלחמה כמו במלחמה - אין חוקים.

מי יותר גרוע.

מניאק שיודע שהוא מניאק,

מכיר את זה?

אז אתה מבין איפה הבעיה.

אנשים שנוסעים "ישר" בתוך כיכר וחותכים את הפניה ורק במקרה בטעות (שלי אני מצטער) אני הייתי שם והם כמעט והעיפו אותי לכל הרוחות.

אם נמשיך את קו המחשבה שלך, אז אני אישית הייתי צריך להרוג היום ביסורים לפחות ארבעה אנשים ולהגיע לעבודה שם עוד שתי גופות קשורות לחלק האחורי של האופנוע שלי.

במלחמה אין חוקים נכון?

מעניין אם תזכור את זה אם יבוא חבר/קרוב אליך ויספר לך איך עצר אותו איזה אופנוען/נהג ופוצץ לו את הצורה במכות בגלל שהוא חתך אותו בסיבוב.

זה עוזר להבין.

לא כולם מבינים ולא תמיד במראה הראשונה, אבל אני יכול להבטיח לך שאחרי שאתה מופתע כאשר המראה מתנפצת לך פתאום מול הפנים, או שהדלת שלך מתעקמת, אתה תתחיל לחפש יותר את האופנוע בנתיב ליד או שתבדוק לפני שאתה חותך בכיכר ולא עוצר בעצור.

לא אתה ספציפית כמובן.

אנשים לא מבינים...

ולא יבינו...

אומרים שעץ עקום לעולם לא יתישר...

בכל אופן, אותו אדם שהתעופפה לו מראה ישנא אופנועים, ויחפש כל שניה איך היא יכול להציק להם!!!

מיקרה שהיה:

מכירים את צומת (מחלף) ירקונים? יופי. כשגרתי בגבעת השלושה הייתי נוסע דרך שם כדי להגיע לעבודה. הייתי עולה על המחלף ויורד לכיוון אזור התעשיה.

כמובן שיש פקק, ולמה? כי הפני שמאלה (שני נתיבים) עמוסה ברכבים ש"חותכים" את הפקק (ובעצם יוצרים אותו). על השוליים אסור לנסוע, והאבסורד הוא שבנקודת ההישתלבות עומדת ניידת ומחלקת דוח"ות, למי? למי שנסע על השוליים, אפילו לקטנועים (להזכיר, אפשר לעשות נתיב וחצי על השוליים האילו!!!)

הכי מעצבנים היו הנהגים שנוסעים בצד ימין ואז חותכים את כל הנתיבים ונעמדים אנכית כמעט לפקק!

יש יש ידית לפתיחת גלגלים באוטו, ואחרי שאני כל יום עובר שם, וכל יום אני רואה את אותם רכבים עושים את אותם דברים (וכן, אני רשמתי את המיספרים, כדי להגיש תלונה וכולם, את אף אחד זה לא מעניין)... החלטתי לעשות משהו בסיגנון הנהג משאית... רק תוך כדי נסיעה...

ומה אני יגוד לכם, אנשים לא לומדים... ולא רק זה, אף אחד מהם לא "רדף" אחרי, הם המשיכו לעמוד בפקק!!!

בקיצור... זה לא ממש עוזר... כמו שלא עוזר להרביץ לכלב שלוש שעות אחרי שגילית שהוא חירבן על הספה. אולי זה עוזר ליפרוק את העצבים, אבל חוץ מזה, כלום, ממש!!!

אז חבל... מה שכן אפשר זה לעצור את אותו נהג שחתך, להגיד שהוא "נגע" עם התמבון שלו בך, לקחת פרטים ולהגיד שאתה הולך להתלונן במישטרה ולהגיש תלונה...

אני מאמין שאותו אדם (חוץ מאותם "קופים" שממש לא מזיז להם כל זה) ינהג יותר בזהירות...

עוד סיפור:

עמדתי ברמזור ומישהו ניכנס באוטו שלי מאחורה, אני עוד הספקתי לראות אותו מיסתובב, מדבר עם הבת שלו, והיא מצביעה קדימה, אני זזתי טיפה קדימה, ואז שמעתי את הבום + חריקת צמיגים... לא היה נזק ולא החלפת פרטים, אבל כשהוא ראה שאני רושם את מיספר האוטו שלו, הוא שאל "למה"?

עניתי לו שאני מינדב במת"נא ואני הולך להגיש עליו תלונה על זה שהוא לא חגר את הילדה וסיכן חיים בנהיגה "שלא בהתאם לתנאי הכביש"...

לדעתי הוא ינהג אחרת החודש-שניים או אולי יותר...

גילי

פורסם

מי יותר גרוע.

מניאק שיודע שהוא מניאק,

מכיר את זה?

אז אתה מבין איפה הבעיה.

במלחמה אין חוקים נכון?

זה עוזר להבין.

לא אתה ספציפית כמובן.

אנשים לא מבינים...

ולא יבינו...

אומרים שעץ עקום לעולם לא יתישר...

בכל אופן, אותו אדם שהתעופפה לו מראה ישנא אופנועים, ויחפש כל שניה איך היא יכול להציק להם!!!

מיקרה שהיה:

מכירים את צומת (מחלף) ירקונים? יופי. כשגרתי בגבעת השלושה הייתי נוסע דרך שם כדי להגיע לעבודה. הייתי עולה על המחלף ויורד לכיוון אזור התעשיה.

כמובן שיש פקק, ולמה? כי הפני שמאלה (שני נתיבים) עמוסה ברכבים ש"חותכים" את הפקק (ובעצם יוצרים אותו). על השוליים אסור לנסוע, והאבסורד הוא שבנקודת ההישתלבות עומדת ניידת ומחלקת דוח"ות, למי? למי שנסע על השוליים, אפילו לקטנועים (להזכיר, אפשר לעשות נתיב וחצי על השוליים האילו!!!)

הכי מעצבנים היו הנהגים שנוסעים בצד ימין ואז חותכים את כל הנתיבים ונעמדים אנכית כמעט לפקק!

יש יש ידית לפתיחת גלגלים באוטו, ואחרי שאני כל יום עובר שם, וכל יום אני רואה את אותם רכבים עושים את אותם דברים (וכן, אני רשמתי את המיספרים, כדי להגיש תלונה וכולם, את אף אחד זה לא מעניין)... החלטתי לעשות משהו בסיגנון הנהג משאית... רק תוך כדי נסיעה...

ומה אני יגוד לכם, אנשים לא לומדים... ולא רק זה, אף אחד מהם לא "רדף" אחרי, הם המשיכו לעמוד בפקק!!!

בקיצור... זה לא ממש עוזר... כמו שלא עוזר להרביץ לכלב שלוש שעות אחרי שגילית שהוא חירבן על הספה. אולי זה עוזר ליפרוק את העצבים, אבל חוץ מזה, כלום, ממש!!!

אז חבל... מה שכן אפשר זה לעצור את אותו נהג שחתך, להגיד שהוא "נגע" עם התמבון שלו בך, לקחת פרטים ולהגיד שאתה הולך להתלונן במישטרה ולהגיש תלונה...

אני מאמין שאותו אדם (חוץ מאותם "קופים" שממש לא מזיז להם כל זה) ינהג יותר בזהירות...

עוד סיפור:

עמדתי ברמזור ומישהו ניכנס באוטו שלי מאחורה, אני עוד הספקתי לראות אותו מיסתובב, מדבר עם הבת שלו, והיא מצביעה קדימה, אני זזתי טיפה קדימה, ואז שמעתי את הבום + חריקת צמיגים... לא היה נזק ולא החלפת פרטים, אבל כשהוא ראה שאני רושם את מיספר האוטו שלו, הוא שאל "למה"?

עניתי לו שאני מינדב במת"נא ואני הולך להגיש עליו תלונה על זה שהוא לא חגר את הילדה וסיכן חיים בנהיגה "שלא בהתאם לתנאי הכביש"...

לדעתי הוא ינהג אחרת החודש-שניים או אולי יותר...

גילי

להתלונן למשטרה?

:shock: אתה צוחק עלי?!?

יש לך מושג כמה פעמים התקשרתי למשטרה, כולל פעם אחת שפגעו לי באוטו וברחו ורשמתי מספר, סוג רכב, נהג, וכל פרט אחר ולא עשו כלום בקשר לזה?

אני לא יודע באיזה פלנטה אתה חי, אבל אנחנו חיים בעידן שאחרי תאונה קשה הם סוגרים את התיק תוך יומיים.

אז על תלונה דבילית של אזרח?

פשוט הבנתי כי הם לא עושים כלום בנושא. לא יודע אם לא אכפת להם או שאין להם כוח אדם או לא יודע מה התירוץ שלהם הפעם.

אבל מאותו יום הבנתי ואני רוכב אחרת.

לא מתעצבן כל כך, אבל חוזר עם חיוך כל פעם.

לפעמים נכון. הם לא מבינים למה המראה נשברה או למה הדלת עקומה.

אבל אני חזרתי שמח הביתה.

אני לא יודע כמה פעמים התלוננו עלי כבר בטח, אני יודע בודאות על חמש פעמים שהתלוננו.

כמה פעמים על נסיעה לא חוקית על מדרכה, פעם אחרת על התפרעות בכביש (סטופי, ווילי החלקות זנב), וכמה על מראות מפוצצות.

אתה יודע מה קרה עד היום?

כלום!

שום דבר.

לא טלפון, לא שיחה, לא פגישה לא הזמנה ולא בטיח.

משט מה?

מישמיש אולי...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

מקרה ראשון - תוך כדי נסיעה נכנס בי ג'יפ סוזוקי קטן מצד שמאל בכביש החוף

הנהג ברח רדפתי ורשמתי את המספר עד שהוא נעלם לי כשלקח רמזור אדום

הלכתי למשטרה ונחשו מה - קיבלתי מהשוטר את פרטי הבנאדם - התברר שהרשום במחשב לא היה בעל הרכב והוא עבר כמה ידיים , בכל מקרה בסוף הגעתי למחזיק ברכב.

היה סיפור שלם של הכחשות ושקרים והתחמקויות מהמשפט בסוף קיבלתי את כל סכום התביעה אחרי שהצעתי מכונת אמת מה שהשתיק את טענות הנתבע.

הנתבע לא היה מורשה לנהוג ברכב כיון שהרכב היה אמור להיות במגרש למכירת כלי-רכב ממתין לקונה שלו והביטוח לעסק לא כיסה נסיעה אלא רק עמידה במגרש.

במקרה שני נכנס בי רכב מקדימה ונעלם מייד - הפעם קיבלתי את המספר שלו משוטרים שעמדו באותה צומת - ואח"כ גם את הפרטים דרך הביטוח - קבלתי חלק מהתביעה כי זה היה רכב שב"כ בתפקיד שנאלץ לנסוע נגד כיוון התנועה

(אם הייתי שותה קפה חזק יותר בבוקר אולי לא היינו מתנגשים)

בכל מקרה לרשום מספרים עוזר ועם הגישה הנכונה לפעמים מקבלים תמורה

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם
אפשר לסכם את הנושא בפתגם של חז"ל :

"הבא לאחותך , השכם לאחותו".

אני שידרגתי אותו (בצבא זה היה יותר נכון)

הבא להשכימך, השכם להורגו :lol:

ויש גם את:

אבות אכלו בוסר, ובנים יאכלו חרא :lol:

יש לי עוד... אבל זה לא המקום...

בכל אופן, אני יודע שאם אני מיתלונן במישטרה זה לא תמיד עוזר, אבל אם אתה שולח מיכתב + תמונה (רצוי) למישטרה ובמכותבים אתה שם כל מיני "חשובים" (מפכ"ל, שר התחבורה וכו') מיתיחסים יותר ברצינות... אפילו אם אתה לא באמת שולח את זה לשם :lol:

גילי

• תוכן חדש...