Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרוטאות ועוד..חלק שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים... אני מאוד אוהב לבקר בפורום כאן, וברגע שאני עובר ל"פורום אספנות" אני מרגיש אווירה שונה לגמרי, מאוד חמימה... אני נהנה לחפש שרשורים ישנים ולא כל כך, בעיקר שרשורי תמונות, שירשורי פרוייקטים וכו'... המפגשים של מועדון החמש הם גם מהמעניינים שיש ואני מתכנן להביא את חברתי להראות לה... אולי השבוע... ב-5 חודשים שאנחנו ביחד היא כבר מזהה כלי רכב רבים על הכביש ומאוד מאוד מתעניינת..

לצערי אין לי עדיין את הידע, את הכסף המקום והזמן לעשות פרוייקט שכזה ולשקם יצירה מוטורית שאני אוהב בכל ליבי... אני לומד לטפל ברכב שלי לאט לאט והיום כפי שסיפרתי באוף-טופיק בעזרת "תיקון" פשוט גרמתי לשרייד ישנה להתעורר לחיים באמצע הרחוב...

זה נעים לי ואולי יום אחד אחרי הצבא אני אגשים לעצמי חלום, אחרי שאני אנעל על כלי רכב שהוא כל חלומי.

מהרגע שראיתי את השרשור הראשון בקשר למגרש הזה הדבר הראשון שרציתי זה לרוץ ולראות... רק לראות את זה בעיניים שלי, לא לגעת... כשאנשים הגו את רעיון הטיול - זה היה בדיוק הדבר, ואם זה אפשרי - אשמח מאוד, מאוד מאוד, להגיע למגרש רק כדי להציץ...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

יא אילוהים !!!!!!!!!!!!!!

אני כמעט בוכה. בני, לחבר שלך יש חצר עם אוצרות !!!

בני, בבקשה תעביר לי בה"פ כמה שיותר פרטים על הבל אייר וה-DS ...

ד"א, בהודעה השלישית, תמונה אחרונה, יש רכב הכי ימני שהתמונה חתכה אותו קצת, האם זו קורטינה דור ראשון ???????

האם לרכב האמריקקי הורוד (הודעה רביעית, תמונה חמישית) יש רישיונות ??? זו נראה לי כמו בל אייר משנים ראשונות או פונטיאק שברח לי השם שלה [יש אחת כזו במועדון שראיתי בתמונות ישנות (אני אפילו זוכר איפה ראיתי, זה היה באחד האבטומובילים הישנים שהיה שם כתבה על ה"זנבות" של האמריקקיות משנות החמישים והשישים), אבל לא ראיתי במציאות] ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יא אילוהים !!!!!!!!!!!!!!

אני כמעט בוכה. בני, לחבר שלך יש חצר עם אוצרות !!!

בני, בבקשה תעביר לי בה"פ כמה שיותר פרטים על הבל אייר וה-DS ...

ד"א, בהודעה השלישית, תמונה אחרונה, יש רכב הכי ימני שהתמונה חתכה אותו קצת, האם זו קורטינה דור ראשון ???????

האם לרכב האמריקקי הורוד (הודעה רביעית, תמונה חמישית) יש רישיונות ??? זו נראה לי כמו בל אייר משנים ראשונות או פונטיאק שברח לי השם שלה [יש אחת כזו במועדון שראיתי בתמונות ישנות (אני אפילו זוכר איפה ראיתי, זה היה באחד האבטומובילים הישנים שהיה שם כתבה על ה"זנבות" של האמריקקיות משנות החמישים והשישים), אבל לא ראיתי במציאות] ...

הרכב הורוד זה ממש לא בל איר ובטח שלא פונטיאק...

הרכב הוא דודג' קורונט גם במצב משופץ הוא לא שווה הרבה אבל הוא יפה... שנת 59 כמו שבני הימר...

הנה קישור לאיביי שתראה איך הוא במצב נורמלי..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6200&item=2482134572&rd=1

פורסם

אפשר לתלות שלט "גן שעשועים לחובבי אספנות" ולמכור כרטיסי כניסה.

למרות שקניתי רכב לא מזמן (אין לי יותר כסף ואפילו אם הייתי מקבל בחינם - אין לי מקום) הייתי שמח להצטרף רק כדי לשטוף את העיניים.

פורסם

תנו לי להבין משהו...

אני היחידי שהמגרש הזה נראה לו יותר כמו מגרש של סוחר מכוניות ישנות ופחות אוסף פרטי מדהים של פניני אספנות?

כך או כך, המכוניות מדהימות ואשמח לבוא לחזות בפלא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
שהצעתי טיול מאורגן קודם, זו היתה חצי הלצה, עכשיו, ולאור ההיענות הרבה, זה נראה יותר נכון לעשות שם מיפגש פורום כולל הרצאות במקום על כל דגם.....

אגב, הוא לא פושע , פושע זה אחד שהיה מביא מנוף ומעמיס את כל הרכבים למכירה לברזל לפי 30 שקל לטון. אני מכיר אחד כזה.

יופי של רעיון.

אני בפנים.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

חברה - תירגעו.

אנמם רעיון נחמד העלתי, אך יש לזכור כי לא בי תלוי הדבר , אני לא מכיר את בעל המיגרש ולא את בני { למרות שזו הזדמנות נחמדה לערוך היכרות }.

והם האנשים שיחליטו אם יהיה כזה דבר. או שמיקום המגרש יוסגר רק למי שבאמת רוצה לרכוש מכונית כזאת או אחרת.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

לגבי דודג' קורונט - לא יודע, כמה הוא שווה, אבל אני חולה על האוטו הזה! אבל במיקרה הזה, לצערי, נראה לי שאין הרבה מה לעשות, אפילו אם יש לו ניירות... תיראו, איך הוא ניראה (אם אנחנו מדברים על אותו הרכב).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לגבי דודג' קורונט - לא יודע, כמה הוא שווה, אבל אני חולה על האוטו הזה! אבל במיקרה הזה, לצערי, נראה לי שאין הרבה מה לעשות, אפילו אם יש לו ניירות... תיראו, איך הוא ניראה (אם אנחנו מדברים על אותו הרכב).

אומנם המצב שלו לא משהו בכלל! אבל שתדע [למרות שאני בטוח שאתה כבר יודע]

במכוניות אמריקיות אפשר לתקן הכל! כולל הגג כי פשוט חותכים ומרתכים שוב...

חלקים לאוטו הזה אני מאמין שיש בלי סוף להשיג בארה"ב

הכל תלוי ברצון...

פורסם

הכל אפשרי, בכל אוטו שהוא, העניין בעלות בלבד- לדעתי, להביא אחד כזה שלם מארה"ב יעלה אם לא יותר זול- אז לפחות בערך אוטו הדבר... אז, מה עשינו בזה? :?:(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בני שלום לך אני מעוניין לקבל נתונים לגבי כל האמריקאיות להוסיפם לאוסף קיים תודה

בבעלותי שברולט קפריס הרטופ 1966 טנדר G.M.C פיקאפ 1964 ושברולט קפריס 1974

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...