Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נתקלתי עם שניי רנו מגאן שנת 2008 (מגאן החדשה) שבמידה ואני מבצע נעילה מרכזית של

הדלתות מהכפתור בתוך הרכב זה לא נועל אותם, זה עושה רעש של סגירה אך מאפשר לי לפתוח אותם

בלי בעיה - ככה זה או שזה במקרה שאצל שניי הרכבים האלו המנגנון לא עובד?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאתה מנסה לפתוח את הדלת, אתה מנסה לעשות זאת מחוץ לרכב או מתוך הרכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ככה זה ,

מבפנים אתה תמיד תוכל לפתוח,

הנעילה היא רק מבחוץ, יותר מזה את יכול להפעיל תכונה שהרכב נוסע [מעל ל 15 קמ"ש אם אני זוכר נכון] אז הדלתות ננעלות בצורה אוטומאטית.

אם אתה רוצה למנוע מהילדים לפתוח את הדלתות מבפנים,

יש זיז קטן בדלת [לאחר שאתה פותח את הדלת בחלק של המנעול עצמו ] שאתה יכול להזיז ומונע פתיחת דלת מבפנים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אתה מבלבל בין נעילה חיצונית של הדלתות לנעילה פנימית כמו שנאמר למעלה יש זיז קטן מתחת למנעול בדלתות האחוריות בשביל ילדים.

הכפתור מקדימה זה לנעילה מבחוץ.

פורסם

לעניין נעילה קבועה של דלתות אחוריות, שלא יפתחו מבפנים - כבר ענו לך.

בהנחה שמה שיש בסניק זהה למגן, אז הכפתור שבדלת הנהג, ליד לחצני 4 החלונות - אמור לנעול את כל הדלתות. צריך לעבוד. אם לא - חפש בספר הרכב אולי יש עוד משהו שאפשר לכוון/ללחוץ כדי שהוא יעבד.

בקונסולה המרכזית או בסביבתה, יש כפתור שנועל אוטומטית את הדלתות ברגע שמגיעים למהירות מסויימת.

נסה לעבור במוסך מורשה ולבקש הדרכה קלה או אבחון. אני מניח שיעשו את זה ללא עלות.

לדעתי לא טוב לנעול את הרכב מפנים, חלילה יהיה מצב חרום ואז מחלצים לא יוכלו לסייע. רק במקרה של מופרעים לרגע - או מטרידים מזדמנים - אז הזמן נעול מפנים ולשחרר לאחר מעבר המכשול האנושי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קיים כפתור נוסף לנעילה חשמלית של הדלתות האחוריות בלבד + חלונות החשמל האחוריים, הנמצא בפאנל מתגי החלונות של הנהג.

אפי

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

במגאן מדור הקודם - לחיצה ארוכה על מתג נעילת הדלתות (היה גם איזשהו צפצוף חלוש), היה גורם להן להינעל במהירות של 7-10 קמ"ש (ביטול - שוב לחיצה ארוכה על אותו לחיץ).

alfa 156 2.5.

פורסם
קיים כפתור נוסף לנעילה חשמלית של הדלתות האחוריות בלבד + חלונות החשמל האחוריים, הנמצא בפאנל מתגי החלונות של הנהג.

אפי

כן זה נכון בדגמים עם 4 חלונות חשמל

פורסם
במגאן מדור הקודם - לחיצה ארוכה על מתג נעילת הדלתות (היה גם איזשהו צפצוף חלוש), היה גורם להן להינעל במהירות של 7-10 קמ"ש (ביטול - שוב לחיצה ארוכה על אותו לחיץ).

גם במגאן II זה אותו הדבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...