Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי קומפוננט מורל דוטק אוביישן 6

מגבר mac audio zx4500

רדיו דיסק clarione cz 200A

וסאב של קיקר cvr

כאשר אני מגביהה לכיוון ה28,אני שומע שהקומפוננט מחרחר,מזייף,אני לא יודע אם זה קשור לכיוון של המערכת,או שזה מה שהקומפוננט מסוגל לתת,אשמח לקבל עזרה תודה ויום טוב!:)

פורסם

אתה מוזמן להגיע ואני אנסה לעזור לך בכיוון

דרך הפורום קשה לשבוע אם זו היכולת של הסט או היכולת של המגבר או פשוט כיוון לא נכון

דרור

פורסם

תנסה להגדיר איפה הבעיה -

כשאתה אומר מחרחר לדעתי אתה מתכוון שהמידבאס של הסט הקדמי מעוות את הבאס - נכון?

האם הטוויטרים צורמים לך מידי? הצליל הגבוה חזק מידי?

תגיד מה בדיוק הבעיה ונמשיך משם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על פניו נשמע שהקומפוננט עובד ללא פילטר HP.

הפעל את זהשבמגבר, במידה וקיים וכוון אותו לאזור ה 80-100 הרץ

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

האם הפעלת על הערוצים במגבר שמרימים את הסט הקדמי את הקרוס אובר למצב HPF?

תנסה לחסום אותו בתור התחלה בHPF בתדר 80 הרץ... תגיד אם משתפר...

האם הפעלת LOUD בHU? אם כן - כבה אותו.

האם הBASS בHU אצלך בפלוס? אם כן תוריד לאפס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צהריים טובים לכל חברי הפורום,הקרוס במגבר מכוון על 80-100 הרץ ב- HPF הלאודנס ברדיו דיסק מכובה והבאס על אפס מה כבר יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה:)

פורסם

איך המידבאסים מותקנים? הם מאחורי הדיפונים?

הם יושבים על טבעות עץ?

יתכן והם פשוט נוגעים בדיפון...

Pioneer TS-X150

פורסם

שתי שאלות - למה המגבר על MODE של 2 ערוצים במקום 4?

שאלה שניה - מה קורה כשאתה נותן למידבאסים לנגן בלי הגריל העליון של הדיפון?

לא נראה שהם מותקנים על טבעות עץ - יכול להיות שהם מנגנים ישר על הדיפון ומשם הרעידות ובגלל זה אתה מקבל קקה של תוצאה.

Pioneer TS-X150

פורסם

היי אדי

לא נראה לי שהבעיה היא ההתקנה למרות שהיה עדיף לייצר טבעות עץ אבל טבעות זה לא הפיתרון לכל תחלואי הסטריאו ברכבים

וכמו שזה נראה הרמקול יושב טוב על טבעת התאמה כמו שצריך

לא הכי היי פיי אבל בטח שלא נראה כאילו זו הסיבה לבאס מעוות בווליום גבוהה

ד"א הבחור מתלונן על עיוות בסאב ולא על רעידות מהדלת (כך לפחות אני הבנתי)

להערכתי הבעיה נובעת או מכיוון לא נכון או מציפיית יתר שהרמקול פשוט לא עומד בה

לכל רכיב ויהיה אשר יהיה ישנה מגבלת יכולת

ויכול להיות שאתה נוגע במגבלת היכולת

וזה מחזיר אותי להודעה הראשונה שלי שבה הצעתי לך להגיע (אליי או אל כל מתקין מקצועי אחר שמוכן לעזור) ואעזור לך בכיוונים ובהסבר לעד כמה מסוגל הסטאפ שלך לייצר

כי אין שום אפשרות דרך דפי הפורום לשמוע ולדעת מה הציפיות שלך ועד לאן אתה רוצה לקחת את רמת הווליום ואו החיתוך שאתה מצפה מהסט

דרור

פורסם

אז ככה,הקומפוננט מחובר,והסאב מחובר בגישור,כאשר אני מעביר את זה למצב 4 או 3 הסאב לא עובד.

בקשר לדיפון הרמקול יושב על יציקה חזקה של הפלסטיק ולא סתם על פלסטיק מקרקש ,לא ניראה לי שזה גורם את הבעייה,הגריל ניבדק והסראונד של הרמקול לא נוגע בגריל

מה יכולה להיות הבעייה,בתודה קובי:)

• תוכן חדש...