Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לרכב, כרגע אני עם רמקולים ישנים של פורד שהיו ברכב של ההורים שלי,

אני לא מעוניין בהגברה וכל זה, כי אני פשוט רוצה לשמוע בווליום סביר, ובאיכות טובה, וגם כי אני לא חובב רעש.

עם הרמקולים שיש לי כרגע אני לא יכול לעבור לעוצמה סבירה שאוכל לשמוע נורמלי,

לכן אני מעוניין ברמקולים חדשים.

התקציב שלי הוא 400 ש"ח (מספיק?) לזוג רמקולים,

אני מעוניין להרכיב אותם (לבד) בדלתות הקידמיות, מדובר ברכב מיצובישי סופר לנסר 95

(הבנתי שמדובר במידה 6.5"?)

תודה לעוזרים/לעונים.

פורסם

זה קומפוננט של מורל. שמעתי אותו על ההגברה של הרדיו דיסק והם נשמעים יחסית בסדר רצוי לחבר אליהם מגבר. כמו שרשמת שאתה לא מתכוון לחבר מגבר אז עדיף ללכת על הרמקול הרגיל ולא על הקומפוננט

A3

K04 Inside

פורסם

אם הם נשמעים סביר פלוס, זה מה שאני מעוניין.

כמו שאמרתי אני לא חובב של ווליום גבוה, אני מחפש את האזנה הרגועה

לשירים של שלומי שבת וכדומה..

מה גם הוא נכנס בדיוק בתקציב,

אבל לפני שאני מזמין אותו, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי

וואלה , זאת לא תיהיה טעות כזאת גדולה לקנות רמקול כזה בלי מגבר.

אולי בעתיד אני יפול על מציאה או על מכר שימכור לי מגבר במחיר שאני יוכל לעמוד בו?

תודה על העזרה ידידי.

פורסם

הרמקול הזה הוא טוב ומומלץ ביותר גם במערכות שאנשים בונים ברמה קצת גבוהה יותר. הוא ממומלץ מאוד משום שהתמורה ביחס למחיר היא גבוהה מאוד.

בוריס הציע לך את הרמקול הקואקסלי וזאת משום שאתה לא משתמש בהגברה חיצונית של מגבר.

רמקול כמו זה שהציע לך בנוי בצורה של וופר גדול (הרמקול עצמו, במקרה שלך בגודל 6 וחצי) וטוויטר באמצע. בסט קומפוננט האלמנטים נפרדים אחד מהשני ומשום כך גם משתמשים בקרוסאובר, שהוא אפשר להגיד מגשר את ההספק שהוא מקבל מהמגבר אל הוופר והטוויטר. הקרוס לוקח כמות נכבדת מההספק ומשום כך קומפוננטים לא כל כך מומלצים לסטאפ שלא כולל בתוכו הגברה חיצונית.

הסט שהצעת (מורל פולס) הוא הדגם הישן יותר של מורל וכבר לא מיוצר. טמפו הוא הסדרה המחליפה שלו (מה שבוריס הציע לך), ומגיע בצורה של קומפוננט ובצורה של רמקול קואקסלי. ישנה עוד אופציה והיא מורל מקסימו שהיא סדרה נמוכה אף יותר מהמורל, אך לדעתי תספק אותך (לפי הדרישה שביקשת).

מה שכן, אני אישית ממליץ לך (אם יש מקום ואתה יודע שמפה אתה לא תלך להשקיע יותר מידי במערכת ברכב) לקנות רמקול 6/9. הגברה של רדיו- דיסק יכולה להספיק גם לו, ובכך תוכל לקבל תחום תדרים רחב יותר שהרמקול יכול להגיע אליהם. (בעיקר בתדרים הנמוכים).

אם אתה אכן מתכנן לשים הגברה בעתיד, אני ממליץ על המורל טמפו שלדעתי ייתן לך תוצאה מעולה, תוכל להביא לו הגברה חיצונית וכך תיהיה לך במה קידמית שאלליה תוכל להוסיך סאבוופר שישלים לך את התדרים הנמוכים שיהיו חסרים ולקבל תוצאה כבר יותר טובה.

ברור שישנם מגברים וסאבוופרים ברמות גבוהות אך גם ישנם הרבה מאוד אופציות זולות שיכולות לספק אנשים שלא מחפשים להשתגע הן בעוצמה והן באיכות.

ישנם מגברים (שגם תוכל לרכוש אפילו מיד שניה) שיעלו לך 300 שקל וייתנו לך תוצאה יחסית בסדר. בנוסף ישנם גם סאבים שכוללים תיבות (מיד ראשונה או שניה לא כ"כ משנה) אשר גם לא עולים יותר מ400 ש"ח.

סה"כ תעשה את השיקולים שלך, אני קצת פתחתי לך דלתות שאולי ייתנו לך כיוון לאפשרויות נוספות שעונות לדרישות שלך.

בהצלחה.

פורסם

הרמקול עצמו לא שונה, והוא טוב באותה המידה.

אני הייתי הולך על הקומפוננט מפני שגם פה וגם פה יש קרוס המבזבז אנרגיה, אז כבר עדיף לקחת קומפוננט ולהגביה את הבמה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...