Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOOD YEAR או מישלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התקינו לי 2 צמיגים (195.65.15) של חברת GOOD YEAR תוצרת פולין למרות שהבטיחו לי תוצרת גרמניה.

אני יכול להחזיר אותם ולקנות מישלין בפנצ'רייה פרטית באותו מחיר (לא יודע ארץ ייצור) או להשאר עם הפולין (הם הזמינו שוב, ושוב הגיע פולין).

אם ללכת על המישלין, איזה ארץ ייצור צריך לדרוש?

אשמח לייעוץ. הרכב הוא פורד פוקוס.

תודה רבה.

פורסם

בתוצרת של מפעלים בסדר גודל כזה אין שום משמעות לארץ הייצור ואין להתחשב בזאת כשיקול לאיכות המוצר

לדוגמא חברת MANN FILTER מייצרת את מסנן האויר לגולפים שלי בגרמניה

ואילו את מסנן הדלק ומסנן הגיר בסין התוצרת זהה באיכותה

ההבדל הוא בשכר שמרוויחים הפועלים במפעל (מן הסתם בגרמניה הרבה יותר)

פורסם

אצלי צמיגים של GOODYEAR NCT5 מתפוררים והיבואן מחפש בכל דרך לנפנף אותי.

בינתיים הרכבתי MICHELIN והם משדרים איכות ובהחלט נוחות. בחרתי דווקא אותם כי יש להם שם חזק ואם תעבור קצת על הפורומים ועל האינטרנט תראה שהם מאוד מומלצים בכללי. לך עליהם לדעתי.

פורסם

איזה ארץ ייצור טובה תהיה לצמיגים במידה שלי? במישלין...

תודה.

אני הלכתי על ה GOOD YEAR מההתחלה גם בגלל השם וגם בגלל שאוטו דיפו נותנים עליהם תיקון פ'נצרים חינם ל 4 שנים (נשמע שווה אם תיקון עולה כ 30 שח וזה יכול לקרות הרבה ב 4 שנים הללו)

פורסם
איזה ארץ ייצור טובה תהיה לצמיגים במידה שלי? במישלין...

תודה.

מישלין היא חברה צרפתית. אם תמצא MADE IN FRANCE זה נהדר. אבל אם תמצא של איזה מדינה אירופאית אחרת זה גם מעולה....

יותר חשוב: תאריך, שיהיה טרי (עד חצי שנה על המדף זה בסדר), שיהיה תואם לרכב מבחינת קוד מהירות וקוד עומס כהנחיית היצרן, תראה שהוא מאוחסן במקום חסין משמש, תסתכל על הצמיג שהוא לא יבש, שהוא נראה חדש... זהו נראה לי...

• תוכן חדש...