Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1986 ACCORD HATCHBACK DX 2.0L SOHC - שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במחיר כזה אני מוכר לו את שלי !

איפה היא נמצאת ? היא בדיוק כמו שלי? ראיתי פרלוד ,ראיתי כמו שלי אבל סדאן וראיתי לג'נד , האצ'בק לא ראיתי.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
זו תמונה שצילמתי ב-2006

בסדר, אבל בכל זאת ידוע לך עם הרכב הזה שרד עד עכשיו? כי חבל שרכב כזה נדיר בארץ ילך לברזל

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
זו תמונה שצילמתי ב-2006

ואני ראיתי אותה (ככל הנראה זה באמת אותה אחת) בשנת 1997-99 בערך. אז הייתה במצב נסיעה ונראתה טוב.

פורסם

אם אני לא טועה, אחת מהידיים הרבות של הרכב הזה היה מישהו משפרעם בצפון לפני כ 3-4 שנים.

אני זוכר אקורד כזאת בדיוק שנת 86 שהייתה מוצעת למכירה. ואפילו הלכתי לראות אותה. ירדתי ממנה על המקום כשהבנתי שאין חלקים בארץ.

כל הכבוד על ההשקעה הרבה ועל האומץ.

שונא גזענים !.

פורסם

תנחשו איזו אקורד האצ'בק מודל שמונים ושש התניעה היום ...

נכון , שלי !

אחרי חיבור החשמליזציה וביטול המוווון קונקטורים שהיו קשורים לקרבורטור המקורי , הרכבתי את המצבר החדש ואחרי כחמש עשרה שניות של סיבוב הסטרטר , ראיתי את הפילטר דלק החדש מתמלא ואז התחיל צליל מהמם של מנוע שרוצה.. ואז הצליח.

המנוע עובד יפה מאוד , החום תקין , הוונטות עובדות ואפילו נסעתי חמישה מטר קדימה וחמישה אחורה (שלא יתפסו לי את החנייה השווה).

orig_EB4DAE24F1204322BE68FB15A62AB744.JPG

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

השטיפה אחרי פרוייקט כזה היא הכי כייפית...אל תגיד שלא!כל הכבוד,סרטון אחי סרטון!אני רוצה לשמוע את הנהמה!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

עכשיו ביטוח ,אישור בלמים וטסט.

סרטון של חירחור יניקת הקרב' בסופ"ש..

• תוכן חדש...