Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי פיגו 106 1400 שנת 94 xsi שאלתי היא : האם אפשר להרכיב עליה מנוע של 1600 ראלי משנת 97 (יש לי כבר מוכר) ?

ובנוסף איזה צמיגים מומלצים לפיגו 106 ראלי?

תוגה רבה לעוזרים.

פורסם

המנוע של הראלי והמנוע של ה-XSI זה בערך אותו מנוע, לא תרגיש תוספת בכוח אלא אם כן אתה מדבר על 16 שסתומים.

בין הראלי לXSI יש קצת שיפורים והבדלים במתלים, בולמים, קפיצים וכל מיני שיפורי התנהגות.

גם אני מחזיק בXSI בדיוק מאותו שנתון שלך, כל שיפור יוציא ממך הרבה כסף והרבה סבלנות.

בנוסף, אי אפשר להעלות מידה בצמיגים ולא בג'אנט וזו עוד בעיה.

תחסוך את הכסף של ההחלפה, תלמד את קצת האוטו, את ההתנגות שלו (הוא רכב מצויין, אני מאוד מרוצה משלי),

וכשיהיה לך עוד טיפה, תמצא לעצמך איזה ראלי דור שני משנתונים 97-98 ותעבור הלאה. (זה התכנון שלי).

פורסם

אפשרי להוציא אישור ל 15 אינץ' על צמיגים 195\45\15 , לי יש , למרות שהוציאו אותו לפני יותר משנה אולי עדיין אפשרי .

בעיקרון זה הכל פוליטיקה וכמה אתה חופר להם אני חושב ... כמו כן אפשר לאשר מנועי NFU או NFX אבל דרוש לעשות עוד כמה דברים לרכב, וזה אם יהיה להם כוח בשבילך.

עריכה : אם יש לו מנוע מוכן אין סיבה לחכות לראלי דור 2 , הצורה של הדור ראשון קרבית הרבה יותר ומהנה הרבה יותר , שווה מאוד לעבור את ההשתלה ל NFU במקום לחפש דור שני שמור שבטח שברו לו את התחת .

המכוניות האלה הופכות לנדירות יותר ויותר , בטח השמורות . אם שלך שמורה שווה לך להסב.

צמיגים מומלצים זה TOYO T1R או S. DRIVE , מה שבא לך , אלה הצמיגים שרוב האנשים מרכיבים על רכבים כאלה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תודה רבה חברה עזרתם לי ,עוד דבר קטן :שאלתי היא האם אפשרי מבחינת תושבות המנוע להרכיב מנוע של 1600 ראלי או של 1600 gti ללא בעיות ? תודה רבה

פורסם
אפשרי להוציא אישור ל 15 אינץ' על צמיגים 195\45\15 , לי יש , למרות שהוציאו אותו לפני יותר משנה אולי עדיין אפשרי .

בעיקרון זה הכל פוליטיקה וכמה אתה חופר להם אני חושב ... כמו כן אפשר לאשר מנועי NFU או NFX אבל דרוש לעשות עוד כמה דברים לרכב, וזה אם יהיה להם כוח בשבילך.

עריכה : אם יש לו מנוע מוכן אין סיבה לחכות לראלי דור 2 , הצורה של הדור ראשון קרבית הרבה יותר ומהנה הרבה יותר , שווה מאוד לעבור את ההשתלה ל NFU במקום לחפש דור שני שמור שבטח שברו לו את התחת .

המכוניות האלה הופכות לנדירות יותר ויותר , בטח השמורות . אם שלך שמורה שווה לך להסב.

צמיגים מומלצים זה TOYO T1R או S. DRIVE , מה שבא לך , אלה הצמיגים שרוב האנשים מרכיבים על רכבים כאלה .

שלך שנתון 94??

כי אני לא הצלחתי להוציא אישורים למרות שבכל פנצ'ריה אמרו לי שאין סיכוי ניסיתי ופניתי. וכלום.

איך עשית את זה? אני ניסיתי בחצי שנה האחרונה..

לגבי הצמיגים, אין צורך בטויו ואין צורך בS.DRIVE... זה רכב שהעלות של הצמיגים האלה היא 40% מערכו של האוטו.

הוא בקושי מוריד 100 כוח סוס לכביש ובמידה המקורית בכלל נדיר שימצא כאלה צמיגים..

אני מצאתי לצרפתייה שלי צמיגי פלקן 912 במחיר שפוי שמתנהגים טוב מאוד, מעבר לזה, לא צריך ברכב כזה.

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שיש אפשרות לאשר מנוע 1.6, על רכב שברשיון כרגע הוא 1.4?

נשמע לי הזוי, אבל אני לא יודע מה הולך בעולם הצרפתיות.

אני יודע על אלרו 2001 שהייתה 2.2, ולא אישרו לה את המנוע 2.4. שאין שום הבדל במרכב בלמים וכו' של הרכב. כמובן עם התיבת הילוכים של ה2.4. היה צריך להחליף חזרה 2.2 ורק אז הרכב עבר טסט.

אלה אם כן אתם עושים איזה קומבינה עם המספרי מנוע.

ברק.

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם

הנושא דובר המון אבל המון ולכן כדי לך לעיין באתר ולראות!!

לדעתי לא שווה להתעסק עם המנוע באמת שאני לא אוהב להגיד את זה ואני משתדל שלא אבל לפי דעתי האישית לרגע זה לגבי העניין הזה אני מציע למכור את הרכב ולקנות אחד מוכן!!

יש הרבה 1600 למכירה!! אם לא סע על האוטו אך שהוא!!

• תוכן חדש...