Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים אני צריך ייעוץ מהיר.

נכנסתי לסקודה באשדוד , הם טוענים שהמבצע נגמר אתמול ועכשיו יש רכב אחרון בצבע קפוצ'ינו , והם לא שומרים את הרכב ז"א מי שנכנס ומזמין הרוויח במבצע , ובסטוק הבא יימכרו במחיר רגיל , האם יש אמת בדבר? האם למהר ולהזמין ישר עכשיו או לחכות?

כשיצאתי מהסניף הם אמרו שיכול להיות עוד שעה יהיה עוד רכב אפור סאטן. אני דיי נעול על השחור , מה דעתכם?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה להתקשר לסניף אחר ולבדוק. צ'מפיון יכולים להפסיק את המבצע מתי שמתחשק להם (זה אפילו כתוב באותיות הקטנות).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן אבל הם מצחיקים ,התקשרתי עכשיו בטלפון לסוכנות אשדוד אותה סוכנות שאבא שלי יצא ממנה לפני 10 דקות (אני בעבודה)

והפלא ופלא אין צבע שחור במלאי אבל הציג חוזר אליי עכשיו משמע המבצע עדיין אטרקטיבי, האם זה ניסיון להפטר מהמלאי הקיים?

פורסם

עדכון חדש - המבצע קיים.

אין שחור במלאי , ואולי גם לא יהיה בעיה עם המלאי הקרוב , הנציג טוען שרשם את פרטיי וברגע שייפתח במחשב ההקצאות של המלאי הוא יחזור אליי. והמבצע קיים עד 16\9

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם כשאני קניתי את האיביזה אז המוכר אמר לי "מהר מהר לפני שיגמר", כבר עברה יותר משנה ועדיין המבצע נמשך..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני חוזר בי.

חבר שלי היה היום בסוכנות וגם לו אמרו שהמצבע נגמר ו-400 רכבים נמרו תוך יומיים.

באותה נשימה אמרו לו שהמבצע כנראה יחזור בקרוב וכדאי להשאיר מספר טלפון.

פורסם

נקמיצ'י , זה מה שאמרו לי בערך

בסוכנות אמרו לאבא שלי נגמר המבצע נשאר רכב אחד (ואחרי זה אמרו אולי עוד שעה יהיה עוד אחד)

ובטלפון באותה סוכנות לקחו ממני טלפון ואמרו לי ברגע שייכנס במחשב המלאי של המשלוח הקרוב יחזרו אליי והשארתי טלפון

היום דיברתי עם חבר שבירר את זה (הוא מוסר רכבים חדשים בצ'מפיון) והוא אומר שאמרו לו גם שחיסלו את המלאי ונגמר המבצע

אז אני לא יודע מה לעשות כבר ננעלתי לא חשבתי שככה מהר ייגמר , בכל מקרה מחר אני הולך לנסות שוב את מזלי ואם אני אראה שהסיכויים לקבל שחור פחותים אני אתפשר על מה שיש (בהנחה שהצבע סביר)

מקווה מאוד שלא פספסתי

פורסם

ממליץ לך להוריד הילוך אחי ולא לקנות בחיפזון איש מכירות טוב תמיד יוצר לחץ כדי שהלקוח יחשוב כמו שאתה חושב וירוץ להזמין

השוק מוצף קח את זה באיזי בשוק מתחרות כמו אופל רנו וכד

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

תמיד אפשר לקוות שמישהו ביטל.

גם אני, כשרכשתי את הפאביה שלי לפני שנה וחודשיים, אמרו לי שמדובר באחרונות ו"נשארו עוד 3".

אחרי שיחה עם חבר שמתלבט, זמן אספקה נובמבר, אולי תוכל להזמין רנו קליאו ב-70K.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אל תדאג. סבלנות. הם יביאו עוד.

למה? כי הם הצליחו "להעיף" כמה מאות מכוניות. הם רוצים למכור עוד כמה מאות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עוד 400 מכוניות חדשות , פחות 400 מזדה3/פוקוסליסינג. נו, הם הרי טוענים שאוזל להם המלאי = אז הנה הרוויחו ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סער , אני לא מעוניין ברנו , אני מעוניין בפאביה מטעמים כאלו ואחרים ,

DISCO , אני אגש מחר לברר את הנושא סופית ולקבל תשובות , חבל לי לפספס את המבצע , האמת שלא יודע למה ישבתי על הגדר מתחילת המבצע , אני מתלבט כבר כמה חודשים האם לקנות משומשת או חדשה ועכשיו הגיע המבצע הזה והייתי צריך לקפוץ עליו , אני יודע שאני נשמע נורא לחוץ וממהר לקנות אבל אני לא , ההפך , לא מפריע לי לקבל את האוטו בתחילת-אמצע אוקטובר.

בכל מקרה אני אעדכן מחר

פורסם

כולה יומיים חשבת, לא "ישבת על הגדר".

זה פרק זמן סביר למישהו שרוצה לקנות רכב להתלבט.

שוב, מאמין מאוד שהמבצע ימשיך - לא נראה לי שמעולם סקודה חוו כמות הזמנות כזאת.

פורסם

עכשיו קראתי כתבה במקומון המלאי אכן נגמר (410 מכוניות ב4 ימים בערך) אבל המבצע ממשיך ומי שיזמין יקבל עוד איזה חודש את הרכב.

• תוכן חדש...